Rimpels in de nek

Last van huidverslapping van de hals? Een behandeling met spierontspanner spierontspanners biedt wellicht de uitkomst! Zo krijg je weer een strakkere hals.

Rimpels in de nek
Prijs Vanaf €80,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2-4 weken
Effect 3 maanden

Hoe werkt de nekrimpel behandeling

De behandeling van de hals of nek is relatief snel en gemakkelijk, er is ongeveer 10 minuten voor nodig.  De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikjes met de spierontspanner spierontspanners

welke op precies de juiste plaats onder de huid wordt aangebracht. Er zijn zo’n 2-3 zones nodig voor deze behandeling. Een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Het resultaat van de nekrimpel behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Het resultaat van de spierontspanners is ongeveer 3 maanden.

Nazorg van de nekrimpel behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de nekrimpel behandeling

Door Uv-licht, roken en natuurlijke veroudering verliest de hals, in de loop der tijd, zijn elasticiteit. De huid zal er niet alleen slapper uit gaan zien, maar voelt ook slapper. Doordat de spieren in de hals de verslapping tegen proberen te gaan, ontstaat er verticale lijnen. Hier is relatief gemakkelijk iets aan te doen! Door de verticale halsspieren te behandelen met een spierontspanner, zullen de lijnen verzacht worden.

Een behandeling met spierontspanners kan helpen om een strakke nek te krijgen. Door de prikjes op de juiste plaats onder de huid aan te brengen, worden de lijnen verzacht.

Een behandeling met spierontspanners wordt vaak gekozen om het verouderingsproces in de huid uit te stellen (preventief) of iets terug te draaien. In dit geval, een strakkere hals.

Een afspraak maken voor een nekrimpel behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.