Rimpels in de nek

Niet alleen het gezicht heeft last van huidveroudering. Ook de hals en nek kunnen uw leeftijd laten zien. Met spierontspanners maken we de huid weer glad en egaal!

Rimpels in de nek
Prijs Vanaf €80,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2-4 weken
Effect 3 maanden

Wat is een nek rimpel behandeling?

Naarmate we ouder worden, verliezen de nek en hals elasticiteit. Ook blootstelling aan de zon en roken hebben hier invloed op. De huid zal er slapper uit gaan zien waardoor rimpels duidelijker worden. Om dit tegen te gaan, kunnen spierontspanners geïnjecteerd worden. Dit middel zorgt ervoor dat de verticale halsspieren worden ontspannen en de rimpels worden verzacht. Tijdens de behandeling worden de rimpels in de nek dus verzacht en vervaagd. Lijnen en plooien kunnen ook worden opgevuld voor een egale en strakke huid. Dit gebeurt met fillers tijdens een hals- en decolleté behandeling. Wanneer u twijfelt welke behandeling bij u past, kunt u zich tijdens een gratis consult met een behandelaar laten informeren.

Hoe werkt een nek rimpel behandeling?

Eerst zal de huid van de hals en nek worden bekeken door de behandelaar en waar nodig zal het gebied worden afgetekend. Een plaatselijke verdoving is voor deze behandeling niet nodig, tenzij u dit graag wilt. De behandelaar injecteert de spierontspanners met een aantal prikjes in de verslapte huid in de hals en nek, die ongeveer 2-3 zones vormen.

Bij vragen over de zones kunt u terecht bij de behandelaar. De rimpels worden met spierontspanners verzacht, zodat u weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Om de rimpels in de hals en nek permanent te verzachten, kunt u ook voor een liquid facelift gaan. Dan wordt ook het gezicht onder handen genomen.

Rimpels nek

Stappenplan nekrimpel behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst zal de huid van de hals en nek worden bekeken door de behandelaar en waar nodig zal het gebied worden afgetekend. Een plaatselijke verdoving is voor deze behandeling niet nodig, tenzij u dit graag wilt. De behandelaar injecteert de spierontspanners met een aantal prikjes in de hals en nek, die ongeveer 2-3 zones vormen.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van een nek rimpel behandeling

U kunt uw nekrimpels al laten behandelen vanaf €180,- euro!

De precieze prijs zal u voorafgaand aan de behandeling bespreken met uw behandelaar.

  • Behandelaar
  • Rimpels hals

    Rimpels in nek

    € 180,-

Het resultaat van een nek rimpel behandeling

Na de behandeling zult u merken dat de rimpels in de nek zijn vervaagd of zelf helemaal zijn verdwenen. Hierdoor zal u in één klap jaren jonger lijken! U kunt vervolgens zo’n drie maanden van uw jeugdige look genieten. hierna kunt u terugkomen voor een herhaalbehandeling.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u hierna (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak. Om uw look helemaal strak en flawless te maken, kunt u deze behandeling combineren met fillers in de kaaklijn.

Nazorg van de nekrimpel behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Rimpels in de nek

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Rimpels in de nek

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Rimpels in de nek

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Rimpels in de nek

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Er zijn meerdere oorzaken van huidverslapping. Door UV-licht, roken en natuurlijke veroudering verliest de hals zijn elasticiteit. De huid zal er niet alleen slapper uit gaan zien, maar voelt ook slapper. Doordat de spieren in de hals de verslapping tegen proberen te gaan, ontstaat er verticale lijnen.

Om huidverslapping tegen te gaan, kunt u overmatige blootstelling aan uv-straling beperken en zonnebrand gebruiken. Niet tevreden? Dan kunt u een behandeling met spierontspanners ondergaan. Door de prikjes op de juiste plaats onder de huid aan te brengen, worden de lijnen verzacht.

Spierontspanners in de nek blijven zo’n drie maanden effectief. Merkt u dat de rimpels na deze periode weer terugkomen? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

U kunt uw nekrimpels al laten behandelen vanaf €180,- euro! De precieze prijs zal u voorafgaand aan de behandeling bespreken met uw behandelaar.

Zorg ervoor dat u het behandelde gebied niet masseert binnen de eerste 48 uur. Daarnaast mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Een afspraak maken voor een nekrimpel behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.