Liquid Facelift

Een facelift zonder operatie, het kan! Met behulp van fillers en spierontspanners krijgt uw gezicht meer volume én verdwijnen rimpels. Zo lijkt u in één klap jaren jonger zonder lange hersteltijd!

 
Liquid Facelift
Prijs o.b.v. advies
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 12 maanden

Wat is een liquid facelift?

Naarmate u ouder wordt, heeft u vaak last van rimpels en volumeverlies in het gezicht. Er zijn ontelbaar veel behandelingen om dit tegen te gaan, maar met een liquid facelift bent u in één klap klaar. Met spierontspanners en fillers laten wij uw gezicht jaren jonger lijken terwijl we de balans bewaren. Zo bereiken we een natuurlijk resultaat.

Hoe werkt een liquid facelift?

Eerst bekijkt de behandelaar uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan worden de producten en te behandelen gebieden vastgesteld. Het gezicht wordt afgetekend en dan kan de behandeling beginnen! We gebruiken bij een liquid facelift twee soorten producten: hyaluronzuur fillers en spierontspanners.

Door deze te combineren, zorgen we voor volume op de juiste plaatsen en een gladde huid zonder rimpels. De huid wordt geïnjecteerd in de afgetekende gebieden, maar de hoeveelheid injecties hangt af van uw gezicht en uw wensen. Wilt u ook een gezonde glow aan de huid toevoegen? Overweeg dan ook een Profhilo behandeling.

Stappenplan liquid facelift

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk en eerlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen. Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

Prijzen van liquid facelift

Er is geen vaste prijs te hangen aan de liquid facelift. Dit is volledig afhankelijk van de soort producten dat erg gebruikt worden en de te behandelen gebieden.

Dit bespreekt u voor de behandeling met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Liquid Facelift

  Neuslippenplooi 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Neuslippenplooi

  Neuslippenplooi 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Marionetlijnen

  Marionetlijnen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Liquid Facelift

  Kaaklijn 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Kaaklijn

  Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Wangen aufspritzen

  Wangen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Ingevallen wangen

  Wangen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Ingevallen slapen

  Slaap 1,5 ml | Radiesse

  € 400,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van de full face treatment

Na de behandeling merkt u dat uw gezicht voller en gladder is. Rimpels zijn verleden tijd en u lijkt in één klap jaren jonger, en dat zonder plastische chirurgie! U zult nog enkele dagen last hebben van zwelling en blauwe plekjes, maar dit verdwijnt vanzelf. Het effect van de liquid facelift is na twee weken optimaal.

Bent u (nog) niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken langs voor een controle bij dezelfde arts. Het effect van de filler behandeling zal zes tot negen maanden aanhouden en het effect van de spierontspanners behandeling zo’n drie maanden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de full face treatment

Na de behandeling mag u het behandelde gebied gewoon bewegen, maar masseer het de eerste 48 uur niet. U kunt na de behandeling last hebben van zwelling of blauwe plekken. Wij raden aan om het gebied goed te koelen zodat dit zo snel mogelijk afneemt. De zwelling na uw behandeling zal eerst toenemen voordat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Als de prikgaatjes dicht zijn kunt u weer make-up dragen op het behandelde gebied. Daarnaast mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Liquid Facelift

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Liquid Facelift

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd.

Liquid Facelift

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Liquid Facelift

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Naarmate u ouder wordt, heeft u vaak last van rimpels en volumeverlies in het gezicht. Er zijn ontelbaar veel behandelingen om dit tegen te gaan, maar met een liquid facelift bent u in één klap klaar. Met verschillende technieken en producten laten wij uw gezicht jaren jonger lijken terwijl we de balans bewaren. Zo bereiken we een natuurlijk resultaat.

Er is geen exacte prijs te hangen aan een liquid facelift. Het ligt volledig aan de producten die gebruikt worden en de hoeveelheid hiervan. U zult dit bespreken met uw behandelaar.

Het effect van de filler behandeling zal zes tot negen maanden aanhouden en het effect van de spierontspanner behandeling zo’n drie maanden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

Met een liquid facelift is een behandeling met fillers en spierontspanners. Hiermee pakt u binnen een half uur uw hele gezicht aan. Dit is veel sneller dan met een chirurgische facelift. Ook is de hersteltijd van een liquid facelift vele malen korter én kost het veel minder.

Masseer het behandelde gebied de eerste 24 uur niet. Daarnaast mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Een afspraak maken voor een liquid facelift?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.