Over ons

Onze cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken

OVER FACELAND

Een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie met een eenvoudig en succesvol businessmodel opererend in België, Nederland, Zwitserland en Duitsland. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren, maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Het DNA is overal op te merken, omdat de kernwaarden ons gebracht hebben waar we nu staan, hoe we omgaan met cliënten en patiënten en de manier waarop we te werk gaan. Dit is de basis van wie we zijn, waar we naar streven, wat Faceland voor Faceland klanten betekent en het succes van Faceland. Faceland staat voor value for money

Over ons

Wekelijks komen honderden klanten door heel België, Nederland, Zwitserland en Duitsland voor een behandeling. We werken op dit moment met meer dan 30 behandelaren en een groot team wat het medisch team ondersteund. Alles wat we doen staat in het teken van uw gewenste resultaat met een eerlijk kostenplaatje. Onze propositie luidt niet voor niets ‘Face your beauty!’ We stellen ons continu de vraag, wat verwacht u van ons als het gaat om resultaat, beauty, kwaliteit of prijs? En wanneer bent u echt tevreden met dé finishing touch op het gebied van esthetica?

De formule bestaat uit 2 musthaves: kwaliteit en eenvoud. Kwaliteit realiseren we door verschillende merken aan te bieden en het investeren in behandelaars en plastisch chirurgen opererend op topniveau. Eenvoud door eerlijk te zijn met marges (we noemen dit beauty zonder poespas), goede relaties met leveranciers, de wens van de klant goed te blijven monitoren, slimme marketing keuzes en transparant te handelen waardoor overbodige kosten wegvallen.

Sinds 2013 zijn we transparant in het uitdragen van de boodschap dat injectables of chirurgische behandeling eerlijke prijzen verdienen. Geen concessies, goede samenwerking met leveranciers, continu scholing in binnen- en buitenland, innovatie, efficiënt te werk gaan en focussen op één formule. Faceland staat voor value for money.