Hyalase

Wilt u toch uw fillers laten verwijderen? Dit kan! Met hyaluronidase bent u binnen no time van de fillers af. Zo is er altijd een plan B beschikbaar met hyalase!

Hyalase
Prijs €125,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken

Wat is hyaluronidase?

In de hyaluronzuur filler zit een chemische stof die ervoor zorgt dat fillers niet meteen door het lichaam worden afgebroken. Het gevolg is dat de filler na het injecteren intact blijft. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, waardoor het lichaam dit kan opnemen. Wilt u de fillers oplossen? Dan wordt hyaluronidase gebruikt om het hyaluronzuur in de filler geheel of gedeeltelijk op te lossen. De filler wordt hiermee versneld door het lichaam afgebroken. De hyalase behandeling wordt vaak gedaan om lip fillers te laten oplossen.

Hoe werkt een hyalase behandeling?

Heeft u uw lippen laten vergroten, maar is het toch too much? Of wilt u dat de filler uit uw kaaklijn helemaal wordt verwijderd? De hyalase behandeling zal ervoor zorgen dat u weer tevreden bent. Eerst wordt tijdens een kort consult uw gezicht bekeken en uw wensen besproken.

Verder wordt bepaald hoeveel injecties nodig zijn om de fillers op te lossen. Dit is afhankelijk van de plek van de fillers en hoeveel filler er gebruikt is. De behandelaar smeert eerst een verdovende crème op de lippen of een ander gebied op uw gezicht. Vervolgens worden meerdere prikjes gezet op de plek waar de filler zit. Let op: deze behandeling is niet geschikt voor permanente filler of profhilo.

Hyalase stap voor stap

Stappenplan hyalase

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar begint met het smeren van een verdovende crème op de lippen of een ander gebied op uw gezicht. Vervolgens worden meerdere prikjes met hyaluronidase gezet op de plek waar de filler zit. Dit lost de filler op waardoor het eerder aangebrachte volume verdwijnt.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de hyalase behandeling

Een hyalase behandeling kost gemiddeld €125,-. De prijs kan iets verschillen afhankelijk van de hoeveelheid filler die u wilt laten verwijderen.

Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

  • Hyalase

    Behandelaar
  • Hyalase

    Hyalase

    € 125,-

Het resultaat van de hyalase behandeling

Na de behandeling ziet u eerst nog weinig tot niets, maar na een paar dagen zal de filler opgelost zijn. Het behandelde gebied heeft dan minder volume. De hyaluronidase zal in een keer de filler geheel of gedeeltelijk laten oplossen, dus u hoeft maar een keer langs te komen.

Meteen daarna is een nieuwe filler behandeling niet mogelijk. Het beste is om hier twee weken mee te wachten omdat anders nieuwe fillers gelijk weer worden opgelost door de hyaluronidase. Voor vragen en advies kunt u terecht bij uw behandelaar.

Nazorg hyalase behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Hyalase

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Hyalase

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Hyalase

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Hyalase

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Met een hyalase behandeling kunnen fillers gemakkelijk opgelost worden. Er wordt dan hyaluronidase geïnjecteerd waardoor de fillers door het lichaam worden afgebroken.

Met een hyalase behandeling worden fillers opgelost. Er wordt dan hyaluronidase geïnjecteerd waardoor de fillers sneller door het lichaam worden afgebroken.

Door het afbreken van de bindweefseltussenstof hyaluronzuur kan het eigen bindweefsel ook soepeler worden. Met als gevolg dat er tijdelijk volumeverlies in de huid kan ontstaan. Dit kan zichtbaar worden als een deukje.

Hyaluronidase, de geïnjecteerde stof, heeft tijd nodig om te werken. Na acht uur heeft de werking zijn top bereikt en is het resultaat zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat ziet u dus niet direct na de behandeling.

Hyaluronidase is een enzym dat hyaluronzuur laat oplossen. Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van fillers. Als u dus van uw fillers af wilt, is hyalase met hyaluronidase dé oplossing. Deze behandeling is niet effectief voor permanente fillers of profhilo.

Een afspraak maken voor een hyalase behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.