Hyalase

Met een hyaluronzuur filler behandeling heeft u altijd een plan B. Wanneer u niet tevreden bent met een filler behandeling kunt u deze eenvoudig laten oplossen met hyalase, zodat u het gewenste resultaat krijgt.

Hyalase
Prijs €250,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken

Wat is een hyalase behandeling?

In een hyaluronzuur zit een chemische toevoeging. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden met het gevolg dat de filler niet gelijk na injectie wordt afgebroken door het lichaam. Hyaluronzuur is namelijk gewoon een lichaamseigen stof! Wil je juist wel dat de filler wordt afgebroken dan bestaat er een enzym dat de hyaluronzuur moleculen kan oplossen, hyaluronidase genaamd. Hyaluronidase kan worden geïnjecteerd waardoor hyaluronzuur wordt opgelost en versneld door het lichaam wordt afgebroken. Het effect is binnen een paar dagen zichtbaar! Afhankelijk van de lokalisatie, complicatie en de hoeveelheid volume dat er is gebruikt bij jouw hyaluronzuur behandeling beslist de arts bij Faceland of een hyalase behandeling voor jou de juiste oplossing is!

Hoe werkt een hyalase behandeling?

Een filler kan worden afgebroken met een enzym dat de hyaluronzuur moleculen kan oplossen, hyaluronidase genaamd. Hyaluronidase kan worden geïnjecteerd waardoor hyaluronzuur wordt opgelost en versneld door het lichaam wordt afgebroken.

Het effect is binnen een paar dagen zichtbaar! Afhankelijk van de lokalisatie, complicatie en de hoeveelheid volume dat er is gebruikt bij jouw hyaluronzuur behandeling beslist de arts bij Faceland of een hyalase behandeling voor u de juiste oplossing is!

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de hyalase behandeling

Wilt u zeker weten wat je behandeling gaat kosten? De behandelaar zal eerst met u bespreken welk product het beste bij u en uw wensen past en welke hoeveelheid geschikt is.

Op basis hiervan kan de behandelaar jou vertellen hoeveel de behandeling gaat kosten.

  • Hyalase

    Behandelaar
    Premium Behandelaar
  • Hyalase

    € 250,-
    € 250,-

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de hyalase behandeling

Met een hyalase behandeling kunt u fillers laten oplossen. Dit gebeurt met de stof hyaluronidase. Hiermee kunt u het hoofdbestanddeel van fillers, namelijk hyaluronzuur, laten oplossen. Zo hoeft u niet te wachten totdat de fillers vanzelf zijn opgelost.

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met je fillers, omdat ze bijvoorbeeld heftiger zijn dan gedacht. Met een hyalase behandeling kan je ze sneller laten oplossen.

Door het afbreken van deze bindweefseltussenstof kan het eigen bindweefsel ook soepeler worden. Met als gevolg dat er tijdelijk volumeverlies in de huid kan ontstaan, dat zichtbaar kan worden als een deukje.

Een afspraak maken voor een hyalase behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.