Hangende mondhoeken

Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 maanden

‘Kijk niet zo chagrijnig’, terwijl u zich opperbest en vrolijk voelt, kan het zijn dat u regelmatig wordt aangesproken op uw humeur omdat het lijkt of u verdrietig of geïrriteerd bent. Dit komt vaak door afhangende mondhoeken.

HANGENDE MONDHOEKEN

Door volumeverlies en het vaak aanspannen van dit spiertje kunnen de mondhoeken wat hangen, waardoor het gezicht chagrijnig of treurig kan overkomen zonder dat u zich zo voelt. Sommigen worden hiermee geboren maar ook met de tijd kunnen de mondhoeken wat gaan hangen. De huid wordt slapper en rimpels ontstaan. De spiertjes die normaal de mondhoeken naar beneden trekken tijdens gewone gezichtsmimiek, blijven nu permanent aangespannen.

WAT GEBEURD ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE MONDHOEKEN?

De mondhoeken worden geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. Hierdoor kunnen de mondhoeken minder naar beneden getrokken worden en is er een liftend effect zichtbaar.De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief het consult.

Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

 

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN BEHANDELING VAN DE MONDHOEKEN?

De kosten van een behandeling van de mondhoeken zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken botuline toxine. Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een behandeling van de mondhoeken.

TWIJFELT U OVER EEN BEHANDELING VAN DE MONDHOEKEN?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.