Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken zijn geen pretje. U kunt hierdoor een verdrietige uitstraling hebben, terwijl u misschien juist hartstikke gelukkig bent! Met behulp van spierontspanners kunnen wij u weer die blije blik geven.

Hangende mondhoeken
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 maanden

Wat zijn hangende mondhoeken?

Kijkt u vaak sip, terwijl u misschien wel heel gelukkig bent? Dan is de kans groot dat u last heeft van hangende mondhoeken. De hoeken van uw mond staan de naar beneden gekeerd waardoor u vaak verdrietig kijkt. Dit probleem kent verschillende oorzaken. Ouderdom kan een reden zijn waardoor uw mondhoeken hangen Naarmate u ouder wordt, verliest u steeds meer volume in het gezicht, ook in het gebied rond de mond. Ook kan het genetisch bepaald zijn. Deze oorzaken hebben één ding gemeen: spierontspanners is een goede oplossing! Hangende mondhoeken kunnen overigens met spierontspanners of fillers worden behandeld. In enkele gevallen komt het voor dat de behandelaar adviseert om hangende mondhoeken met fillers te liften. Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden.

Hoe werkt een hangende mondhoeken behandeling?

Eerst bekijkt de behandelaar de mondhoeken en tekent eventueel af waar hij of zij de injecties gaat plaatsen. Vervolgens wordt het gebied geïnjecteerd met de spierontspanners. De spieren die de mondhoeken naar beneden trekken worden op deze manier tijdelijk stilgelegd. Dit zal de mondhoeken liften wat zorgt voor een zacht en natuurlijk resultaat.

 

 

 

Ouderdom komt helaas met meer kwaaltjes dan alleen hangende mondhoeken. Rimpels en een ingevallen gezicht zijn ook issues waar u last van kunt hebben. Binnenkort zijn er op deze pagina ook resultaat foto’s te vinden van de fillers mondhoeken voor en na. Bent u op zoek naar een volledige nieuwe, frisse look? Overweeg dan eens een liquid facelift.

Hangende mondhoeken

Stappenplan hangende mondhoeken

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van hangende mondhoeken behandeling

U kunt uw hangende mondhoeken al laten behandelen vanaf €65,-! De uiteindelijke prijs hangt af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan.

U bespreekt dit voor de behandeling af met uw behandelaar.

 • Hangende mondhoeken

  Behandelaar
 • Hangende mondhoeken

  Hangende mondhoeken | Merk 2

  € 65,-
 • Hangende mondhoeken

  Hangende mondhoeken | Merk 1

  € 90,-
Spierontspanners

Het resultaat van hangende mondhoeken behandeling

Na de behandeling merkt u dat uw mondhoeken iets gelift zijn. Een kleine verandering met een enorm effect! U kijkt blijer en heeft een zachtere uitstraling. U kunt na de behandeling zo’n drie maanden genieten van uw vrolijke blik. Een behandeling aan de neuslippenplooi kan de opgewekte blik nóg meer versterken.

Het resultaat is direct zichtbaar, maar na zo’n twee weken optimaal. Wacht dus altijd deze periode af. Bent u niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken langs voor een controle afspraak. Voor de ‘perfect smile’ kunt u deze behandeling combineren met lip fillers. 

Nazorg van hangende mondhoeken

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Hangende mondhoeken

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Hangende mondhoeken

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Hangende mondhoeken

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Hangende mondhoeken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Hangende mondhoeken betekent, zoals de naam al zegt, dat uw mondhoeken naar beneden gaan staan. Dit veroorzaakt een sombere blik, terwijl u misschien juist blij bent. Heel vervelend! Faceland lost dit probleem voor u op met spierontspanners.

Hangende mondhoeken ontstaan vooral door leeftijd. Ouderdom gaat gepaard met volumeverlies in het gezicht, zo ook in het gebied rondom de mond. U merkt dan dat de mondhoeken gaan hangen. Daarnaast kan het ook genetisch zijn: sommige mensen worden ermee geboren.

Met spierontspanners kunt u uw mondhoeken iets laten liften. Het middel laat de spieren rondom de mond ontspannen waardoor deze de mondhoeken minder naar beneden drukken. Het resultaat is een opgewekte en blijere blik.

Een behandeling van hangende mondhoeken kan al vanaf €65,-! De uiteindelijke prijs hangt af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. U bespreekt dit tijdens het consult af met uw behandelaar.

U kunt zo’n drie maanden genieten van het effect van deze behandeling. Merkt u na deze periode dat de mondhoeken weer iets zakken? Dan bent u van harte welkom voor een vervolgafspraak.

Een afspraak maken voor een behandeling van hangende mondhoeken?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.