Hangende mondhoeken

Last van hangende mondhoeken en heeft u daardoor een ongelukkige uitstraling? Hier is gelukkig wat aan te doen met een lift van de mondhoeken door spierontspanners. U krijgt hierdoor een jeugdige en vrolijke uitstraling!

Hangende mondhoeken
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 maanden

Wat zijn hangende mondhoeken?

Door volumeverlies en het vaak aanspannen van dit spiertje kunnen de mondhoeken wat hangen, waardoor het gezicht chagrijnig of treurig kan overkomen zonder dat u zich zo voelt. Sommigen worden hiermee geboren maar ook met de tijd kunnen de mondhoeken wat gaan hangen. De huid wordt slapper en rimpels ontstaan. De spiertjes die normaal de mondhoeken naar beneden trekken tijdens gewone gezichtsmimiek, blijven nu permanent aangespannen.

Hoe werkt een hangende mondhoeken behandeling?

De mondhoeken worden geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. Hierdoor kunnen de mondhoeken minder naar beneden getrokken

 

worden en is er een liftend effect zichtbaar. De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief het consult. Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

De hangende mondhoeken behandeling

Alles wat u moeten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van hangende mondhoeken behandeling

De kosten van een behandeling van de mondhoeken zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken botuline toxine.

Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Hangende mondhoeken Bocouture en Botox

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Hangende mondhoeken | Bocouture

  € 65,-
  € 70,-
 • Hangende mondhoeken | Botox

  € 90,-
  € 95,-

Het resultaat van hangende mondhoeken behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient

binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van hangende mondhoeken

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over hangende mondhoeken

Door volumeverlies en het vaak aanspannen van dit spiertje kunnen de mondhoeken wat hangen, waardoor het gezicht minder vrolijk kan overkomen. Sommige mensen worden hiermee geboren, maar ook met de tijd kunnen de mondhoeken wat gaan hangen. De huid wordt slapper en rimpels ontstaan, maar gelukkig is deze klacht makkelijk te verhelpen met botuline toxine waarmee de hangende mondhoeken weer omhoog komen te staan.

Het effect van botuline toxine duurt zo’n 3 maanden en daarna kom je terug voor een herhaalbehandeling.

Door volumeverlies en het vaak aanspannen van dit spiertje kunnen de mondhoeken wat hangen, waardoor het gezicht minder vrolijk kan overkomen terwijl er niets aan de hand is.

Een afspraak maken voor een behandeling van hangende mondhoeken?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.