Handen

De handen zijn vaak de eerste plek waar huidveroudering zichtbaar wordt. Hier kan je niet veel aan doen, want de handen worden het meest blootgesteld aan de zon. Gelukkig bieden handen fillers hier de oplossing!

Handen
Prijs Vanaf €220,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 1 jaar

Wat zijn handen fillers?

De handen worden vaak vergeten bij huidverjongende behandelingen. Ze zijn echter vaak de eerste plek waar huidveroudering begint omdat zij het meest zijn blootgesteld aan de zon. Naarmate u ouder wordt, zult u vanzelf merken dat uw huid dunner wordt. Dit valt meteen op wanneer u naar uw handen kijkt: de pezen en botten worden zichtbaar. Met een collageenstimulator kunnen de handen er weer jonger en frisser uit gaan zien. Daarnaast stimuleert de collageenstimulator de eigen collageenaanmaak van de huid.

Hoe werkt een handen filler behandeling?

De handen kunnen worden opgevuld met een collageenstimulator. Aan de hand van het gewenste resultaat zal de behandelend arts u adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is. Het is niet nodig om de handen voorafgaand aan de behandeling

te verdoven aangezien de behandeling als vrijwel pijnloos wordt ervaren. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld over het behandelgebied. De behandeling van de handen duurt maximaal 30 minuten.

Prijzen van handen fillers

 • Handen fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Handen 1 ml | Belotero

  € 170,-
  € 330,-
 • Handen 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van handen fillers

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak.

 

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van handen fillers

Na een behandeling van de handen met een collageenstimulator zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de handen filler behandeling

Met de filler Radiesse kunnen wij ervoor zorgen dat je handen er weer wat jonger uitzien. Daarnaast stimuleert Radiesse de eigen collageenaanmaak van de huid.

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de fillers in de handen kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controle afspraak.

U heeft tot een jaar plezier van deze behandeling, hoe lang precies verschilt per persoon en is afhankelijk van o.a. leeftijd en huidtype.

Een afspraak maken voor een handen filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.