Handen

De handen zijn vaak de eerste plek waar huidveroudering zichtbaar wordt. Heeft u last van oude handen? Dit komt vaak doordat ze vaker worden blootgesteld aan de zon. Gelukkig bieden fillers hier de oplossing!

Handen
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 1 jaar

Wat zijn hand fillers?

Filler en spierontspanner laten injecteren in het gezicht is hartstikke normaal, maar huid verjongende behandelingen in de huid van de handen worden vaak vergeten. Dit deel van het lichaam is echter de plek waar huidveroudering het eerst plaatsvindt. De handen worden namelijk het vaakst blootgesteld aan de zon. Naarmate u ouder wordt, merkt u dat de huid dunner wordt. Op de handen worden dan de pezen en botten steeds zichtbaarder. Door dit te behandelen met een filler, wordt het collageen in de gestimuleerd. Zo lijken de handen, en u, jaren jonger!

Hoe werkt een handen filler behandeling?

Eerst bekijkt de behandelaar uw handen en bepaalt welke en hoeveel filler er gebruikt wordt. Een verdoving is niet nodig want de behandeling is zo goed als pijnloos. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt vervolgens de gewenste hoeveelheid filler in de handen gespoten.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Naast fillers in het gezicht en de handen, kunt u ook uw nek laten behandelen met spierontspanners. Ook dit zorgt voor een jeugdige look!

Handen filler stap voor stap

Stappenplan handen fillers

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk, eerlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst bekijkt de behandelaar uw handen en bepaalt welke en hoeveel filler er gebruikt wordt. Een verdoving is niet nodig want de behandeling is bijna pijnloos. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt vervolgens de gewenste hoeveelheid filler in de handen gespoten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van handen fillers

U kunt uw handen al laten behandelen vanaf €195,-! De precieze prijs is afhankelijk van het merk filler en de hoeveelheid hiervan.

Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

  • Handen fillers

    Behandelaar
  • Handen

    Handen 1,5 ml | Radiesse

    € 250,-

Het resultaat van hand fillers

Na de behandeling zijn verouderde handen verleden tijd! U ziet er gelijk jaren jonger uit. Wist u dat uw decolleté ook veel zegt over uw leeftijd? Ook dit gebied is te behandelen met fillers.

 

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar, maar na twee weken optimaal. U kunt dan een jaar genieten van uw nieuwe handen. Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een controle afspraak.

Nazorg van handen fillers

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Handen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Handen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Handen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Handen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Met fillers kunnen wij ervoor zorgen dat uw handen er weer jong uitzien.

Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid steeds dunner. Dit gebeurt niet alleen in het gezicht, maar ook in de handen. Om dit tegen te gaan, kunt u ervoor kiezen om uw handen te laten injecteren met fillers.

Gemiddeld blijft deze behandeling 12 maanden effectief. Dit kan langer of korter zijn afhankelijk van uw leeftijd en huidtype.

De eerste 48 uur direct na de behandeling mag u het gebied niet masseren. Daarnaast mag u de eerste 24 uur niet sporten en de eerste twee weken niet naar de zonnebank of sauna. Roken en alcohol drinken in de eerste dagen na de behandeling kunnen ook een negatief effect hebben op het herstel.

Twee weken na de behandeling is het resultaat optimaal.

Een afspraak maken voor een handen filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.