Wenkbrauwlift

Heeft u last van laaghangende wenkbrauwen? De vorm van uw wenkbrauwen bepalen vaak uw gezichtsuitdrukking. U kijkt vrolijk of juist wat chagrijnig doordat je wenkbrauwen zijn gaan hangen. Ze hebben weer een lift nodig, gelukkig is dit mogelijk met een wenkbrauwlift!

Wenkbrauwlift
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat is een wenkbrauwlift?

Bij een wenkbrauwlift worden, zoals het woord al zegt, de wenkbrauwen gelift. De wenkbrauwen zullen iets hoger op het voorhoofd komen te staan. Dit heeft verschillende voordelen. Als u bijvoorbeeld last hebt van laaghangende wenkbrauwen of hangende oogleden dan kunt u door middel van een wenkbrauwlift deze klachten verhelpen. Veel mensen associëren een wenkbrauwlift met een chirurgische ingreep waarbij er huid wordt verwijderd en de voorhoofdshuid en de wenkbrauwen worden gelift. Ook komt tegenwoordig de wenkbrauwlift met draadjes steeds vaker voor. U kunt ook de wenkbrauwen liften met een spierontspanner. Bij Faceland voeren wij de wenkbrauwlift uit met een spierontspanner. Een zeer eenvoudige en snelle ingreep met nauwelijks herstel tijd. De behandeling met een spierontspanner zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen iets hoger komen te staan dan voor de behandeling. Dit zorgt voor een frisse en uitgeruste blik.

Hoe werkt een wenkbrauwlift?

Er bevinden zich heel veel spieren in ons gezicht. Dit zorgt er onder andere voor dat we mimiek hebben in ons gezicht en verschillende gezichtsuitdrukkingen kunnen maken. Rondom de ogen bevinden zich veel spieren. Door het bewegen van deze spieren ontstaan er rimpels. Denk bijvoorbeeld aan de kraaienpootjes of de fronsrimpels. Ook zitten er spieren rondom de ogen die de stand van onze wenkbrauwen bepalen. In het bijzonder is er één spier die de wenkbrauwen naar beneden trekt. Door deze spier te injecteren met een spierontspanner zal deze spier tijdelijk wat verslappen en zal de wenkbrauw minder naar beneden getrokken worden. Dit zorgt er dus voor dat de wenkbrauw gelift wordt en creëert een open blik.

 

Met deze subtiele lift is het ook mogelijk de asymmetrie tussen beide wenkbrauwen op te heffen en een mooiere vorm te geven. Ook wordt de wenkbrauwlift toegepast om de wenkbrauwen iets te liften en daardoor een openere blik te creëren. Een wenkbrauwlift behandeling is relatief snel en gemakkelijk, er is ongeveer 15 minuten voor nodig. De behandelaar zal eerst de huid reinigen en de plekken van de injecties aftekenen. De behandeling zelf bestaat uit 2 of 3 prikjes in het uiteinde van de wenkbrauw. Door op deze plekken in de spier te prikken, krijgt de spier die de wenkbrauwen naar beneden trekt minder kracht. Hierdoor ontstaat een liftend effect.

De wenkbrauwlift

Wat is het resultaat van de wenkbrauwlift?

Zoals bij elke behandeling een spierontspanner is het resultaat niet meteen zichtbaar. Na ongeveer 1-2 weken ziet u het resultaat. Het resultaat van een wenkbrauwlift met een spierontspanner is dat de wenkbrauwen op een subtiele manier gelift worden. Het gaat om een lift van hooguit een paar millimeter. Maar elke millimeter in het gezicht kan het verschil maken! Daarnaast kan het ook zo zijn dat de bovenoogleden ietwat meegelift worden, waardoor deze minder op de ogen drukken en fysieke klachten verholpen worden.

Het resultaat van de wenkbrauwlift is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelaar plaats te vinden. Het effect van de wenkbrauwlift met een spierontspanner zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

Prijzen van de wenkbrauwlift

Wilt u zeker weten wat uw behandeling gaat kosten? De behandelaar zal eerst met u bespreken welk product het beste bij u

en uw wensen past en welke hoeveelheid geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar jou vertellen hoeveel de behandeling gaat kosten.

 • Wenkbrauwlift Bocouture en Botox

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Wenkbrauwlift | Botox

  € 90,-
  € 95,-
 • Wenkbrauwlift | Bocouture

  € 65,-
  € 70,-

Nazorg van de wenkbrauwlift

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de

behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift heeft twee voordelen. Het eerste voordeel is het behandelen van laaghangende wenkbrauwen, die worden namelijk gelift. Het tweede voordeel is dat hangende oogleden weer een lift krijgen, voor een open en frisse blik. Twee vliegen in één klap dus.

De wenkbrauwlift zal plaatsvinden door een botox behandeling uit te voeren. Boven de wenkbrauwen worden prikjes gezet, waardoor de wenkbrauwen worden gelift. De wenkbrauwen zullen daardoor iets hoger op het voorhoofd komen te staan. Dit zorgt voor een frisse en uitgeruste blik.

Zoals bij elke botuline toxine behandeling is het resultaat niet meteen zichtbaar. Na ongeveer 1-2 weken zie je het resultaat. Het resultaat van een wenkbrauwlift met botuline toxine is dat de wenkbrauwen op een subtiele manier gelift worden.

Een afspraak maken voor een wenkbrauwlift?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.