Wenkbrauwlift

De vorm van uw wenkbrauwen bepaalt vaak uw gezichtsuitdrukking. U kunt vrolijk of juist somber kijken door hangende wenkbrauwen. Een wenkbrauwlift is hiervoor dé oplossing.

Wenkbrauwlift
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat is een wenkbrauwlift?

Bij een wenkbrauwlift worden, zoals het woord al zegt, de wenkbrauwen gelift. Deze behandeling is ideaal als u last heeft van hangende wenkbrauwen. De meeste mensen associëren een wenkbrauwlift met een plastische chirurgie waarbij er huid wordt verwijderd en zo de wenkbrauwen worden gelift. Bij Faceland gebeurt deze behandeling echter zonder operatie.   Wij voeren de wenkbrauwlift uit met een spierontspanner: een eenvoudige en snelle ingreep met een korte hersteltijd. De spierontspanner zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets hoger komen te staan. Zo krijgt u weer die frisse en uitgeruste look!

Hoe werkt een wenkbrauwlift?

Rondom de ogen zitten verschillende spieren die de stand van de wenkbrauwen bepalen. In het bijzonder is er één spier die de wenkbrauwen vooral naar beneden trekt. Door spierontspanners direct boven de wenkbrauwen te injecteren, zal deze spier tijdelijk iets verslappen en zal de wenkbrauw minder naar beneden getrokken worden. Zo krijgt u die frisse brow lift.

 

De brow lift duurt ongeveer 15 minuten. Hierin zal de behandelaar de huid reinigen en de plekken van de injecties aftekenen. Vervolgens zal hij of zij 2 of 3 prikjes zetten in het uiteinde van de wenkbrauw. Door op deze plekken in de spier te prikken, krijgt deze minder kracht en ontstaat een liftend effect. Deze behandeling is perfect te combineren met die van de voorhoofdrimpels.

wenkbrauwlift

Stappenplan wenkbrauwlift

U kunt vrijblijvend een afspraak maken om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een passend advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kan maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar reinigt eerst de huid die behandelt gaat worden. Vervolgens bekijkt hij of zij het gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Er worden twee á drie prikgaatjes per wenkbrauw gezet. De behandeling duurt ongeveer een kwartier..

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank. De huid is extra gevoelig bij aanraking met UV-straling en kan het resultaat beïnvloeden, wees daarom voorzichtig.

Prijzen voor de wenkbrauwlift

Wilt u zeker weten wat uw wenkbrauwlift gaat kosten? De behandelaar zal eerst met u bespreken welk product het beste bij u past en welke hoeveelheid geschikt is.

Op basis hiervan kan de behandelaar u de prijs van de brow lift vertellen.

 • Wenkbrauwlift

  Behandelaar
 • Wenkbrauwlift

  Wenkbrauwlift | Merk 2

  € 65,-
 • Wenkbrauwlift

  Wenkbrauwlift | Merk 1

  € 90,-

Het resultaat van een wenkbrauwlift

De wenkbrauwen zijn na de behandeling op een subtiele manier een paar millimeter gelift. Dit lijkt misschien maar een klein effect, maar elke millimeter kan een enorm verschil maken! Naast het wenkbrauwen liften, kan de behandeling met een spierontspanner er ook voor zorgen dat de oogleden gelift worden. Dit komt doordat de wenkbrauw spier minder zwaar op de ogen weegt.

Heeft u liever een nóg frissere blik? Overweeg dan een bovenooglidcorrectie. De oogleden liften gebeurt dan niet met spierontspanners, maar door middel van plastische chirurgie. Het resultaat van wenkbrauwlifting is na twee weken optimaal. Wacht dus altijd deze periode af. Toch niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken langs voor een controle. Het effect van de behandeling zal zo’n drie maanden aanhouden.

Nazorg van de wenkbrauwlift

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat u dit gebied niet masseert of erover wrijft. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de

behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Wenkbrauwlift

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Wenkbrauwlift

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Wenkbrauwlift

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Wenkbrauwlift

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Een wenkbrauwlift heeft twee voordelen. Ten eerste worden hangende wenkbrauwen gelift voor een meer opgewekte blik. Daarnaast gaan hangende oogleden ook weer openstaan zodat u een frisse look krijgt.

De wenkbrauwlift met spierontspanners is een behandeling die zorgt voor een frisse blik zónder een chirurgische ingreep. Er worden prikjes boven de wenkbrauwen gezet waardoor deze hoger op het voorhoofd komen te staan.

Het optimale resultaat van deze behandeling ziet u na 1-2 weken. U zult zien dat de wenkbrauwen een paar millimeter hoger op het voorhoofd staat en u een open blik krijgt. Een subtiel, maar oh zo mooi resultaat!

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Het effect van spierontspanners zal zo’n 3 tot 5 maanden aanhouden, hierna komt u terug voor een herhaalbehandeling.

De prijs van een wenkbrauwlift met spierontspanner ligt tussen de 65 en 90 euro. Het verschil ligt hem aan welke spierontspanner er gebruikt wordt. Dit zal uw behandelaar met u bespreken.

Een afspraak maken voor een wenkbrauwlift behandeling?

Bel ons op +32 38085948  of maak direct online een afspraak.