Wenkbrauwlift

Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Heeft u last van laaghangende wenkbrauwen? Dan kunnen onze behandelaars u met een wenkbrauwlift weer een frisse oogopslag geven.

WAT IS EEN WENKBRAUWLIFT?

Bij een wenkbrauwlift worden, zoals het woord al zegt, de wenkbrauwen gelift. De wenkbrauwen zullen iets hoger op het voorhoofd komen te staan. Dit heeft verschillende voordelen. Als u bijvoorbeeld last hebt van laaghangende wenkbrauwen of hangende oogleden dan kunt u door middel van een wenkbrauwlift deze klachten verhelpen. Veel mensen associëren een wenkbrauwlift met een chirurgische ingreep waarbij er huid wordt verwijderd en de voorhoofdshuid en de wenkbrauwen worden gelift. Ook komt tegenwoordig de wenkbrauwlift met draadjes steeds vaker voor. U kunt ook de wenkbrauwen liften met een spierontspanner.

Bij Faceland voeren wij de wenkbrauwlift uit met een spierontspanner. Een zeer eenvoudige en snelle ingreep met nauwelijks herstel tijd. De behandeling met een spierontspanner zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen iets hoger komen te staan dan voor de behandeling. Dit zorgt voor een frisse en uitgeruste blik.

HOE WERKT EEN WENKBRAUWLIFT MET BOTOX?

Er bevinden zich heel veel spieren in ons gezicht. Dit zorgt er onder andere voor dat we mimiek hebben in ons gezicht en verschillende gezichtsuitdrukkingen kunnen maken. Rondom de ogen bevinden zich veel spieren. Door het bewegen van deze spieren ontstaan er rimpels. Denk bijvoorbeeld aan de kraaienpootjes of de fronsrimpels. Ook zitten er spieren rondom de ogen die de stand van onze wenkbrauwen bepalen. In het bijzonder is er één spier die de wenkbrauwen naar beneden trekt. Door deze spier te injecteren met een spierontspanner zal deze spier tijdelijk wat verslappen en zal de wenkbrauw minder naar beneden getrokken worden. Dit zorgt er dus voor dat de wenkbrauw gelift wordt en creëert een open blik.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

Met deze subtiele lift is het ook mogelijk de asymmetrie tussen beide wenkbrauwen op te heffen en een mooiere vorm te geven. Ook wordt de wenkbrauwlift toegepast om de wenkbrauwen iets te liften en daardoor een openere blik te creëren. Een wenkbrauwlift behandeling is relatief snel en gemakkelijk, er is ongeveer 15 minuten voor nodig. De behandelaar zal eerst de huid reinigen en de plekken van de injecties aftekenen. De behandeling zelf bestaat uit 2 of 3 prikjes in het uiteinde van de wenkbrauw. Door op deze plekken in de spier te prikken, krijgt de spier die de wenkbrauwen naar beneden trekt minder kracht. Hierdoor ontstaat een liftend effect.

Een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling, klanten die u al voor waren ervaren de injecties als speldenprikjes.

WAT GEBEURT ER NA DE BEHANDELING?

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

WAAROM EEN WENKBRAUWLIFT MET EEN SPIERONTSPANNER?

Een mooie open en frisse blik, wie wil dat niet. De stand van uw wenkbrauwen kan veel invloed hebben op de oogopslag. Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, maar soms zorgt het verouderingsproces ervoor dat de wenkbrauwen lager gaan hangen. Stoort u zich aan laag hangende wenkbrauwen of heeft u last van druk op de ogen? Dan is een wenkbrauwlift met een spierontspanner zeker een oplossing. Een paar injecties met een spierontspanner kunnen er namelijk zorgen voor een wereld van verschil. Voor het oog, maar ook zeker voor uw gevoel. Geen wonder dat de wenkbrauwlift met een spierontspanner de laatste tijd enorm stijgt in populariteit. Een chirurgische wenkbrauwlift of draadlift is niet nodig!

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN WENKBRAUWLIFT MET EEN SPIERONTSPANNER?

Zoals bij elke behandeling een spierontspanner is het resultaat niet meteen zichtbaar. Na ongeveer 1-2 weken ziet u het resultaat. Het resultaat van een wenkbrauwlift met een spierontspanner is dat de wenkbrauwen op een subtiele manier gelift worden. Het gaat om een lift van hooguit een paar millimeter. Maar elke millimeter in het gezicht kan het verschil maken! Daarnaast kan het ook zo zijn dat de bovenoogleden ietwat meegelift worden, waardoor deze minder op de ogen drukken en fysieke klachten verholpen worden.

Het resultaat van de wenkbrauwlift is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelaar plaats te vinden. Het effect van de wenkbrauwlift met een spierontspanner zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

EEN WENKBRAUWLIFT MET EEN SPIERONTSPANNER OF EEN BOVENOOGLIDCORRECTIE?

Zou u een bovenooglidcorrectie willen ondergaan, maar komt u (nog) niet in aanmerking voor of bent u bang om daadwerkelijk de stap te zetten? Probeer dan eens een wenkbrauwlift. Doordat de wenkbrauwen iets omhoog trekken, krijgen de bovenoogleden ook meer ruimte waardoor ze minder op het oog drukken.

Heeft u last van hangende oogleden? Dan kan het zijn dat een wenkbrauwlift met een spierontspanner voor u niet de oplossing is. Het verschil na een wenkbrauwlift met een spierontspanner is heel subtiel, dus als uw oogleden erg hangen of zelfs uw zicht belemmeren dan zal een wenkbrauwlift niet genoeg verschil maken. In dat geval is een bovenooglidcorrectie een betere behandeling voor u!

Heeft u al een bovenooglidcorrectie gehad? Dan is het nog steeds mogelijk om een wenkbrauwlift te doen. Deze behandeling is zelfs aan te raden na een bovenooglidcorrectie om uw open blik te accentueren. Indien uw herstel na de bovenooglidcorrectie goed verloopt, is het na ongeveer 4 weken al mogelijk om een wenkbrauwlift te laten uitvoeren.

WAT KOST EEN WENKBRAUWLIFT MET BOTOX?

Voor de wenkbrauwlift is slechts een klein beetje spierontspanner toxine nodig. Het liften van beide wenkbrauwen wordt gezien als een halve zone spierontspanner. Bekijk hier de kosten van een wenkbrauwlift.