Jukbeenderen

Volume in de jukbeenderen kan zorgen voor een jeugdige en gezonde uitstraling. Wilt u de contouren in het gezicht benadrukken en een jeugdige look boosten? Dan is een filler behandeling van de jukbeenderen perfect voor u!

Jukbeenderen
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 - 45 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn jukbeen fillers?

Door het ouder worden kunnen sommige mensen last hebben van volume verlies bij de jukbeenderen, anderen hebben van nature jukbeenderen die minder aanwezig zijn. Jukbeen fillers kunnen dit volume herstellen en zorgen voor mooie contouren in het gezicht. Om deze reden is de filler behandeling van de jukbeenderen zeer populair onder verschillende leeftijdscategorieën. Wat een jukbeen filler doet is dus simpelweg het opvullen van de jukbeenderen. Het resultaat: mooie gezichtscontouren en een gezonde uitstraling. Ook kan het opvullen van de jukbeenderen er in sommige gevallen voor zorgen dat de neuslippenplooi minder zichtbaar is.

Hoe werkt de jukbeen filler behandeling?

De jukbeenderen zullen tijdens de behandeling door middel van een collageenstimulator of hyaluronzuur fillers opgevuld worden. U geeft aan wat de wensen zijn en onze behandelaars zullen u adviseren over de hoeveelheid en mogelijkheden. De behandelaar zal de behandeling afstemmen op basis van uw gewenste resultaat en op basis van de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht. In de fillers zit een verdovende stof, dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling. Voordat de behandeling begint, zal de behandeling foto’s maken van uw gezicht voor de behandeling.

Deze foto’s komen in uw persoonlijk dossier en worden gebruikt tijdens de controle afspraak om te zien wat het effect van de behandeling is. Hierna zal de behandelaar beginnen met het aftekenen van het behandelgebied. Door dit te doen kan de filler op de juiste plek in het gezicht geïnjecteerd worden. Dan is het tijd om de filler te plaatsen. In de meeste gevallen wordt er voor deze behandeling gebruik gemaakt van een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler precies op de juiste plek geplaatst kan worden. Voor de jukbeen filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. Dit is inclusief een eventueel consult.

HOE GAAT EEN BEHANDELING VAN DE JUKBEENDEREN IN ZIJN WERK?

De jukbeenderen zullen tijdens de behandeling door middel van een collageenstimulator of hyaluronzuur fillers opgevuld worden. U geeft aan wat de wensen zijn en onze behandelaars zullen u adviseren over de hoeveelheid en mogelijkheden. De behandelaar zal de behandeling afstemmen op basis van uw gewenste resultaat en op basis van de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht.

In de fillers zit een verdovende stof, dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling.

Voordat de behandeling begint, zal de behandeling foto’s maken van uw gezicht voor de behandeling. Deze foto’s komen in uw persoonlijk dossier en worden gebruikt tijdens de controleafspraak om te zien wat het effect van de behandeling is. Hierna zal de behandelaar beginnen met het aftekenen van het behandelgebied. Door dit te doen kan de filler op de juiste plek in het gezicht geïnjecteerd worden. Dan is het tijd om de filler te plaatsen. In de meeste gevallen wordt er voor deze behandeling gebruik gemaakt van een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler precies op de juiste plek geplaatst kan worden.

Voor de jukbeen filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. Dit is inclusief een eventueel consult.

De jukbeen filler behandeling

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 – 45 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van jukbeen fillers

De prijs van jukbeen fillers is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst heeft de hoeveelheid fillers die wordt gebruikt voor het opvullen van de jukbeenderen invloed op de prijs. Ook is het type filler belangrijk om te weten om de prijs van de behandeling te bepalen. Een jukbeen filler behandeling is mogelijk vanaf €170,-.

Wilt u zeker weten wat uw filler behandeling gaat kosten? Onze behandelaars zullen van tevoren, tijdens het consult met u bespreken welk product het beste bij u en uw wensen past en welke hoeveelheid voor u geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar u ook vertellen hoeveel de jukbeen behandeling gaat kosten. Bekijk een overzicht van de prijs van jukbeen fillers om te zien welke mogelijkheden er zijn!

 • Jukbeen fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Jukbeenderen 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Jukbeenderen 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Jukbeenderen 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van de jukbeen filler behandeling

Direct na de behandeling zal u zien dat uw jukbeenderen meer volume hebben. Een deel van dit volume kan worden veroorzaakt door zwelling van de behandeling en niet door de fillers zelf. Deze zwelling kunt u verminderen door goed te koelen. In de dagen na de behandeling zal de zwelling vanzelf afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van uw behandeling met fillers zichtbaar. Na 2 weken is het resultaat van uw vollere jukbeenderen zichtbaar. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling met fillers kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controle afspraak

Het effect van uw behandeling met een collageenstimulator zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 tot 9 maanden. Hierna komt u weer terug naar onze kliniek voor een herhaalbehandeling. Het uiteindelijke resultaat van de jukbeen fillers is vollere jukbeenderen. Ook kan het zijn dat door deze behandeling de neuslippenplooi minder zichtbaar is geworden of dat de kaaklijn wat strakker lijkt. Heeft u last van veel volumeverlies in de jukbeenderen? Dan kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het volume volledig te herstellen. In dit geval zullen onze behandelaars dit met u bespreken en zal er een persoonlijk behandelplan worden gemaakt.

Nazorg jukbeen filler behandeling

Let er op dat u de eerste 48 uur na het opvullen van de jukbeenderen met fillers niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de behandelaar dit specifiek aanraadt. U mag het gezicht gewoon bewegen. Na de behandeling kunt u last krijgen van blauwe plekken of zwelling. Indien u hier last van hebt raden we aan het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen wegtrekken.

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make up. Veel mensen hebben na de behandeling echter geen last van zwelling of blauwe plekken. Dit verschilt per persoon. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de jukbeen filler behandeling

Het contouren met make-up kan al helpen om te laten lijken dat je hogere jukbeenderen hebt. Ook het aanpassen van je dieet kan zorgen dat uw jukbeenderen beter uitkomen. Als dat niet werkt, is een jukbeen filler bij Faceland dé oplossing.

Er is geen vaste hoeveelheid fillers die wordt gebruikt om de jukbeenderen te behandelen. Hoeveel ml filler er nodig is, is volledig afhankelijk van het natuurlijke volume van de jukbeenderen en van het gewenste resultaat. Geef jouw wensen aan tijdens het consult en onze artsen kunnen je adviseren over de geschikte hoeveelheid.

Doorgaans is er voor de jukbeen filler behandeling iets meer milliliter nodig om de jukbeenderen op te vullen. Het doel van de behandeling is namelijk om volume op te bouwen en niet om rimpels weg te werken. Voor het verwijderen van rimpels kan in sommige gevallen maar een kleine hoeveelheid filler nodig zijn. Voor de jukbeenderen wordt er vaak gebruik gemaakt van filler vanaf 1,5 ml.

Na 2 weken is het resultaat van jouw vollere jukbeenderen zichtbaar. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling met fillers kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak. Het effect van jouw behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 tot 9 maanden. Hierna kom je weer terug naar onze kliniek voor een herhaalbehandeling.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Een afspraak maken voor een jukbeen filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.