Jukbeenderen

Uw jukbeenderen vallen u misschien niet zo op, maar ze hebben een groot effect op het gezicht! Uitgesproken jukbeenderen zorgen namelijk voor een jeugdige look en een V-shape van het gezicht. Heeft u ze niet van uzelf? Go for fillers!

Jukbeenderen
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat is de jukbeenderen filler?

De jukbeenderen filler zorgt ervoor dat uw jukbeenderen een meer uitgesproken positie krijgen op het gezicht. Het lijkt alsof fillers de jukbeenderen kunnen vergroten. Dit kan een goede oplossing zijn als u last heeft van volumeverlies als gevolg van ouderdom. Ook kunnen uw jukbeenderen van nature minder aanwezig zijn. De fillers herstellen het volume en zorgen voor V-shape in het gezicht.   De V-shape wordt vaak geassocieerd met een jeugdige look. Het is dan ook logisch dat jukbeenderen fillers u een aantal jaar jonger kunnen laten lijken. Daarnaast kan de behandeling ervoor zorgen dat de neuslippenplooi minder zichtbaar wordt.

Hoe werkt de jukbeenderen filler behandeling?

De afspraak begint met een consult. U bespreekt uw wensen en verwachtingen en krijgt op basis hiervan advies van uw behandelaar. Hij of zij bekijkt uw gezicht en tekent eventueel af waar de prikjes gezet gaan worden. De behandelaar injecteert de jukbeenderen vervolgens met de hyaluronzuur filler. Dit brengt meer volume in de jukbeenderen

zodat deze meer opvallen op het gezicht. Zo krijgt het gezicht ook een contour behandeling, omdat het accent op de jukbeenderen zorgt voor meer contour. De behandeling, inclusief consult, duurt ongeveer 30 minuten. Om naast hoge jukbeenderen, een V-shape van het gezicht compleet te maken, kunt u ook voor kaaklijnfillers gaan.

Jukbeenderen filler stap voor stap

Stappenplan jukbeenderen filler behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

U bespreekt uw wensen en verwachtingen en krijgt op basis hiervan advies van uw behandelaar. Hij of zij bekijkt uw gezicht en tekent eventueel af waar de prikjes gezet gaan worden. De behandelaar injecteert de jukbeenderen vervolgens met de hyaluronzuur filler.  Dit brengt meer volume in de jukbeenderen zodat deze meer opvallen op het gezicht. De behandeling, inclusief consult, duurt ongeveer 20 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de jukbeenderen filler

U kunt uw jukbeenderen al laten opvullen vanaf €195,-! De precieze prijs hangt af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan.

Dit bespreekt uw behandelaar met u af tijdens het consult.

 • Jukbeen fillers

  Behandelaar
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van de jukbeen filler behandeling

Na de behandeling van de jukbeenderen zullen deze meer volume hebben waardoor u er jeugdiger uitziet. Een deel van dit volume komt echter door lichte zwelling, maar dit zal binnen enkele dagen vanzelf wegtrekken. Ook kan er een blauw plekje rond het behandelde gebied ontstaan.

Het optimale resultaat ziet u na twee weken. U kunt dan 6 tot 12 maanden genieten van uw nieuwe look. Bent u (nog) niet tevreden? Dan kunt u binnen twee tot vier weken een afspraak maken voor een controle. Onopvallende jukbeenderen kunnen ook uw wallen benadrukken. Met een traangoot behandeling komt u hier vanaf.

Nazorg jukbeenderen filler behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Jukbeenderen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Jukbeenderen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Jukbeenderen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Jukbeenderen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

De jukbeenderen bevinden zich aan de voorkant van het hoofd, bovenaan de wang. Ze maken deel uit van de oogkas en van de wand van de neusholte. Jukbeenderen zijn bepalend voor de contouren en vorm van het gezicht. Meer volume in de jukbeenderen kan zorgen voor een jeugdige en gezonde uitstraling.

U kunt uw jukbeenderen onder andere accentueren met make-up. Wilt u een permanentere oplossing? Dan kunt u de jukbeenderen opvullen met fillers, voor meer volume.

Na het opvullen van de jukbeenderen kunt u zo’n zes tot twaalf maanden genieten van uw nieuwe look.

Dit is afhankelijk van het natuurlijke volume in uw gezicht en het gewenste resultaat. U zult dit tijdens het consult bespreken met uw behandelaar.

U kunt uw jukbeenderen al laten opvullen vanaf €190,-! De precieze prijs hang af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. Dit bespreekt uw behandelaar met u af tijdens het consult.

Een afspraak maken voor een jukbeen filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.