Kraaienpootjes

Lacht u de hele dag en gebruikt u veel gezichtsexpressie? Dan ontstaan er na verloop van tijd rimpeltjes naast de ogen. Gelukkig is hier wat aan te doen met spierontspanners!

Kraaienpootjes
Prijs Vanaf €80,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle Na 2 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat zijn kraaienpootjes?

Lacht u de hele dag en gebruikt u veel gezichtsexpressie? Dan ontstaan er na verloop van tijd rimpeltjes naast de ogen, de kraaienpootjes.

Hoe werkt de behandeling van de kraaienpootjes?

De kraaienpootjes worden geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten

inclusief het consult. Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

Prijzen van de kraaienpootjes

De kosten van een kraaienpootjes behandeling zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken botuline toxine.

Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

 • Kraaienpootjes Bocouture en Botox

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Kraaienpootjes | Bocouture

  € 80,-
  € 110,-
 • Kraaienpootjes | Botox

  € 120,-
  € 150,-

Het resultaat van de kraaienpootjes

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient

binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de kraaienpootjes

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de

behandeling, als de  prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Een afspraak maken voor een behandeling van de kraaienpootjes?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.