Traangoot filler

Bekijk video
Prijs Vanaf €390,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Heeft u last van donkere kringen of wallen onder de ogen? Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling.

WAT IS DE TRAANGOOT?

Het gebied tussen de binnenste ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang heet de traangoot. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Ook kunnen er door de jaren heen rimpels onder de ogen ontstaan.

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE TRAANGOOTJES?

De traangoot kan worden opgevuld met een hyaluronzuur filler. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers en het merk filler dat gebruikt zal worden.

Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. In de filler zit tevens een verdovende stof.

Tijdens de traangootbehandeling wordt er met een naald onderaan het traangootje een gaatje gemaakt. Daarna wordt de filler met een canule (een botte naald) geplaatst in het traangootje om de leegte op te vullen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een canule om de kans op zwelling en blauwe plekken zo minimaal mogelijk te houden. Een traangootbehandeling duurt ongeveer 30 minuten.

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Na een behandeling van de traangootjes met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Om een controle afspraak in te plannen kan je ons telefonisch bereiken op 088 101 4600 of via onze sociaal media kanalen.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN TRAANGOOTBEHANDELING?

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw traangootjes te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een traangootbehandeling.

VOOR WELK MERK FILLER MOET U KIEZEN?

De traangootjes worden behandeld met een hyaluronzuur filler. Wij werken met verschillende merken hoogwaardige hyaluronzuur fillers. Op basis van uw wensen kan de arts u aanbevelen welk merk voor u het meest geschikt is.

TWIJFELT U OVER EEN TRAANGOOTBEHANDELING?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.