Traangoot filler

Donkere kringen en wallen worden meestal veroorzaakt door volumeverlies in de traangootjes. Een traangoot filler is hiervoor de oplossing en zal jouw wallen verminderen. Zo krijg je weer een frisse en jeugdige uitstraling!

Traangoot filler
Prijs Vanaf €390,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn traangoten?

De traangoten zijn de geultjes die lopen vanuit de binnenste ooghoek richting (en soms over) de wang. Veel mensen hebben het ook wel over ‘wallen’ onder de ogen. De traangoot ontstaat vooral door volumeverlies door het ouder worden, maar ook veel jonge mensen hebben last van wallen. In dit geval is de oorzaak vaak genetisch. Dit volumeverlies is een belangrijke oorzaak voor donkere kringen (extra schaduwvorming) en wallen onder de ogen. Bij een traangoot behandeling worden de traangootjes opgevuld met een filler, waardoor de diepte van het geultje minder wordt. De wallen en donkere kringen worden dus minder zichtbaar.

Hoe werkt een traangoot behandeling?

De traangoot kan worden opgevuld met een hyaluronzuur filler. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers en het merk filler dat gebruikt zal worden. Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt

zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. In de filler zit tevens een verdovende stof. Tijdens de traangootbehandeling wordt er met een naald onderaan het traangootje een gaatje gemaakt. Daarna wordt de filler met een canule (een botte naald) geplaatst in het traangootje om de leegte op te vullen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een canule om de kans op zwelling en blauwe plekken zo minimaal mogelijk te houden. Een traangootbehandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de traangoot behandeling

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw traangootjes te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs van de behandeling.

Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Traangoot behandeling

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Traangootbehandeling | Belotero

  € 390,-
  € 390,-
 • Traangootbehandeling | Teosyal

  € 490,-
  € 490,-

Het resultaat van een traangoot behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken

na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de traangoot behandeling

Na een behandeling van de traangootjes met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de traangoot behandeling

De traangoot behandeling kan uitgevoerd worden met twee verschillende merken filler, namelijk Belotero en Teosyal. Teosyal is een hyaluronzuur filler die speciaal ontwikkeld is voor de traangoot behandeling omdat deze filler zo min mogelijk vocht aantrekt. Een traangoot behandeling met Teosyal zal zo’n 1,5 jaar zijn resultaat behouden en met Belotero 6 tot 9 maanden.

De traangoot behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het lijkt pijnlijk, omdat de behandeling vrij dicht bij de ogen plaatsvindt, maar in de praktijk valt het bij het merendeel van de cliënten mee. De twee prikjes kun je even voelen. Tijdens het werken met de canule voel je alleen wat druk onder het oog. Dit voelt alleen even naar aan. Over het algemeen helpt het als je je van tevoren goed voorbereid op de druk bij de ogen.

De prijs van een traangoot behandeling is bij onze kliniek afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst werken wij met twee verschillende filler merken, Belotero en Teosyal. Deze merken zijn anders geprijsd. Daarnaast is het ook belangrijk bij welke categorie behandelaar jij de behandeling ondergaat. Wordt jij behandeld bij een behandelaar dan is de prijs lager dan bij een premium behandelaar! Ook de hoeveelheid filler die nodig is om de wallen op te vullen verschilt per persoon en heeft invloed op de prijs van een traangoot behandeling.

Een afspraak maken voor een traangoot behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.