Traangoot filler

Heeft u last van een vermoeide blik of ingevallen ogen ook als u voldoende slaapt? Dat kan liggen aan de traangootjes. Door deze met filler op te vullen, ziet u er weer wakker en fris uit!

Traangoot filler
Prijs Vanaf €390,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn traangoten?

Traangoten zijn de geultjes die lopen vanuit de binnenste ooghoek richting (en soms over) de wang. Deze worden ook vaak wallen genoemd. Door volumeverlies, bijvoorbeeld door ouderdom, worden deze gootjes zichtbaarder. Ook jonge mensen kunnen last hebben van zichtbare traangoten, in dit geval is het genetisch. Wanneer juist uw bovenoogleden een behandeling nodig hebben, is de bovenooglidcorrectie dé oplossing.

Hoe werkt een traangoot behandeling?

Eerst bespreekt u tijdens het consult uw wensen en verwachtingen. Er wordt zo bepaald welke traangoot fillers onder de ogen worden gebruikt. Vervolgens wordt er, indien gewenst, een verdovende crème aangebracht waardoor de naalden minder pijn doen. Als deze is ingewerkt, kan de behandeling beginnen. Naast het opvullen van de traangoten pakken fillers ook donkere kringen aan.

De behandelaar maakt met een naald een klein gaatje onderaan het traangootje. Vervolgens wordt de filler met een botte naald in de gootjes gespoten. Door deze naald is de kans op lichte zwelling en blauwe plekken minimaal. De behandeling duurt zo’n 30 minuten. Om de jeugdige look nog meer te boosten, kunt u ook fillers in de jukbeenderen toevoegen.

Traangoot filler stap voor stap

Stappenplan traangoot filler behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar maakt met behulp van een naald een klein gaatje onderaan het traangootje. Vervolgens wordt de hyaluronzuur filler met een botte naald in de gootjes gespoten. Door deze naald, ook wel canule, is de kans op lichte zwelling en blauwe plekken minimaal. De behandeling duurt zo’n 20 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van een traangoot filler behandeling

Een behandeling tegen de wallen onder uw ogen is al mogelijk vanaf €390,-! De precieze prijs is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt.

U overlegt dit tijdens het consult met uw behandelaar.

 • Traangoot behandeling

  Behandelaar
 • Onderooglidcorrectie

  Traangootbehandeling | Belotero

  € 390,-
 • Traangoot filler

  Traangoot behandeling | MaiLi

  € 390,-
 • Onderooglidcorrectie

  Traangootbehandeling | Teosyal

  € 490,-

Het resultaat van een traangoot behandeling

Na de behandeling zult u merken dat de traangoten minder zichtbaar zijn. Het opvullen van de traangootjes is gelukt! Wallen en donkere kringen onder de ogen zijn verleden tijd en u heeft weer een frisse blik. Heeft u behoefte aan een nóg opgewektere look? Een wenkbrauwlift kan hier de oplossing voor zijn.

Het resultaat is zo’n zes tot twaalf maanden zichtbaar. Na twee weken is het resultaat optimaal. Wacht dus altijd deze weken af. Bent u na deze periode (nog) niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken langs voor een controle afspraak.

Nazorg van de traangoot behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Traangoot filler

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Traangoot filler

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Traangoot filler

Bij Faceland werken 80 + opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Traangoot filler

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

De traangoten zijn de geultjes die lopen vanuit de binnenste ooghoek richting (en soms over) de wang. Deze worden ook wel wallen genoemd. Door volumeverlies, bijvoorbeeld als u ouder wordt, worden deze gootjes zichtbaarder. Ook jonge mensen kunnen last hebben van zichtbare traangoten, in dit geval is het genetisch.

Met behulp van hyaluronzuur filler kunt u uw traangoten opvullen. Hierdoor worden wallen en donkere kringen minder zichtbaar en krijgt u die frisse blik weer terug.

De behandelaar maakt met behulp van een naald een klein gaatje onderaan het traangootje. Vervolgens wordt de hyaluronzuur filler met een botte naald in de gootjes gespoten. Door deze naald, ook wel canule, is de kans op lichte zwelling en blauwe plekken minimaal. De behandeling duurt zo’n 30 minuten.

Een traangoot behandeling is al mogelijk vanaf €390,-! De precieze prijs is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. U overlegt dit tijdens het consult met uw behandelaar.

Na de behandeling kunt u zo’n zes tot twaalf maanden genieten van uw frisse look. Merkt u dat de donkere kringen weer terugkomen? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

Een afspraak maken voor een traangoot behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.