Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Als u niet tevreden bent over uw neus, is te kans groot dat u een neuscorrectie overweegt. Maar wist u dat een operatie helemaal niet nodig is? Met fillers en spierontspanners bootsen wij het effect van een nosejob na!

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners
Prijs €355,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is een neuscorrectie met fillers en spierontspanners?

Onvolkomenheden als deukjes en krommingen aan de neus kunnen voor grote onzekerheid zorgen. Vaak wordt dit opgelost met een operatieve neuscorrectie, maar met injectables is dit veel makkelijker! Tijdens deze non chirurgische neuscorrectie met spierontspanners en fillers, wordt uw ideale neus gecreëerd. Let wel op, deze behandeling is niet mogelijk als u eerder bent geopereerd aan uw neus of als uw neus ooit gebroken is geweest.

Hoe werkt een neuscorrectie met fillers en spierontspanners?

Eerst bespreekt u tijdens het consult uw wensen en verwachtingen met de behandelaar. Op basis hiervan bepaalt de behandelaar hoe hij of zij te werk gaat en of dit mogelijk is zonder plastische chirurgie. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt, kan de behandeling beginnen.

De behandelaar injecteert uw neus op verschillende plekken met spierontspanners en fillers. Vaak wordt een neuscorrectie filler in de neusbrug gebruikt en spierontspanners in het puntje van de neus. Heeft u ook last van een aanwezige neuslippenplooi? Ook deze kunnen we behandelen met fillers.

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Stappenplan neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerste wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt, kan de behandeling beginnen. De behandelaar injecteert uw neus op verschillende plekken met spierontspanners en fillers. Vaka worden fillers in de neusbrug gebruikt en spierontspanners in het puntje van de neus.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de neuscorrectie

U kunt al een liquid nosejob ondergaan vanaf €355,-! De precieze prijs hang af van het soort spierontspanner en filler er gebruikt wordt.

Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

 • Neuscorrectie

  Behandelaar
 • Neuscorrectie

  Liquid neuscorrectie | Merk 1 & Belotero

  € 400,-
 • Neuscorrectie

  Liquid neuscorrectie | merk 1 & Juvéderm

  € 450,-

Het resultaat van de neuscorrectie

Het resultaat van de behandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Uw neus is rechter en deukjes zijn verdwenen. De vorm van uw neus is veranderd, maar toch bereikt u een natuurlijk resultaat. Vooral het effect van de neusfillers is meteen zichtbaar. De spierontspanners hebben nog even nodig om volledig in te werken.

Na twee weken is het resultaat optimaal. Je neus contouren zien er anders uit door de fillers en spierontspanners. U kunt dan zes tot negen maanden genieten van een nieuwe en mooie neus. Bent u na deze periode (nog) niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de neuscorrectie

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Door uw neus te laten behandelen met fillers en spierontspanners, bereikt u uw ideale neus. Oneffenheden zoals deukjes en krommingen verdwijnen zodat u weer zeker bent over uw look.

Een neuscorrectie is een snelle, makkelijke en bijna pijnloze manier om uw ideale neus te creëren. In tegenstelling tot een operatieve neuscorrectie,  heeft een ‘liquid nosejob’ een veel kortere herstelperiode én is het vele malen goedkoper.

U kunt al een liquid nosejob ondergaan vanaf €350,-! De precieze prijs hang af van het soort spierontspanner en filler er gebruikt wordt. Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

Spierontspanners blijven gemiddeld drie tot vier maanden werkzaam, en fillers kunnen zes tot wel twaalf maanden zichtbaar blijven. Merkt u dat het effect van de behandeling na deze periode vervaagt? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

Voor neus fillers geldt een leeftijd van minimaal 18 jaar. Deze leeftijdsgrens geldt voor alle behandelingen bij Faceland.

Een afspraak maken voor een neuscorrectie met fillers en spierontspanners?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.