Neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Wilt u graag een kleinere en gelifte neus? Voor een complete neuscorrectie zonder operatie kunt u terecht bij Faceland! Met een liquid neuscorrectie krijgt u weer een neus waar u tevreden mee kan zijn zonder een lange herstel tijd.

Neuscorrectie met fillers en spierontspanners
Prijs €350,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is een neuscorrectie met fillers en spierontspanners?

De neuscorrectie met fillers en spierontspanners - ook wel een liquid neuscorrectie genoemd - bestaat uit een combinatie van een hyaluronzuur filler en spierontspanners. Deukjes, krommingen en andere onvolkomenheden kunnen punten aan de neus zijn waar u zich aan stoort. Als de neusbrug krom is door bijvoorbeeld een bochel, lijkt de neus groter dan hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug wat rechter te maken, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter. Let wel op: bent u ooit eerder geopereerd aan uw neus of is uw neus ooit gebroken? Dan is een liquid neuscorrectie helaas niet mogelijk.

Hoe werkt een neuscorrectie met fillers en spierontspanners

Een afspraak inclusief behandeling van de neuscorrectie met fillers en spierontspanners duurt maximaal 30 minuten. Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? Geen zorgen. We bieden een verdovende crème aan, dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Wij werken met verschillende soorten fillers.

De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de filler in de juiste hoeveelheid op de goede plaats wordt aangebracht. Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de neuscorrectie

 • Neuscorrectie Bocouture en spierontspanners

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Liquid neuscorrectie | Bocouture & Belotero

  € 350,-
  € 400,-
 • Neuscorrectie | spierontspanners & Juvéderm

  € 350,-
  € 400,-

Het resultaat van de neuscorrectie

Het resultaat van de neuscorrectie is vrijwel meteen zichtbaar. Vooral het effect van de hyaluronzuur filler is meteen zichtbaar. De spierontspanners heeft gemiddeld 1-2 weken nodig om volledig in te werken. Houd er wel rekening mee dat het behandelde gebied

direct na de behandeling nog wat gezwollen kan zijn.  Na 2 weken is het resultaat van de liquid neuscorrectie optimaal. Het resultaat zal gemiddeld 6 tot 9 maanden zichtbaar blijven. Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van jouw leeftijd, levensstijl en spieractiviteit.

Nazorg van de neuscorrectie

Na de neuscorrectie zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat jij na de behandeling last krijgt van zwelling en blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt.

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek u brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de neuscorrectie

Een neuscorrectie is een behandeling met zowel spierontspanners en fillers waarbij de neusbrug gecorrigeerd wordt en de neustip gelift wordt.

Het resultaat van de neuscorrectie is vrijwel meteen zichtbaar. Vooral het effect van de hyaluronzuur filler is meteen zichtbaar. De spierontspanners heeft gemiddeld 1-2 weken nodig om volledig in te werken en daarom ziet u na twee weken het optimale resultaat.

Een neusfiller zorgt ervoor dat we oneffenheden zoals een bobbel, bult of deukje op de neusbrug kunnen corrigeren. De neuspunt kan ook worden aangepakt en we kunnen de neus optisch smaller of kleiner maken. In sommige gevallen wordt gebruik gemaakt van een canule of een naald.

Een afspraak maken voor een neuscorrectie met fillers en spierontspanners?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.