Neuslippenplooi

De neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide uitdrukking, terwijl u dat misschien niet eens bent. Gelukkig is dit te makkelijk te verhelpen met een filler. De lijnen worden verzacht en u heeft weer een frisse uitstraling!

Neuslippenplooi
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Hoe werkt een neuslippenplooi behandeling?

De neuslippenplooi kan worden opgevuld met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Met deze verschillende fillers kan uw behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de diepte van de neuslippenplooi en de structuur van uw huid. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, ook adviseren over de aanbevolen hoeveelheid filler. Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u

minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld in het behandelgebied. De behandeling van de neuslippenplooi duurt maximaal 30 minuten. Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden met een canule.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de neuslippenplooi

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw neuslippenplooi te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt

ook invloed op de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Neuslippenplooi fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Neuslippenplooi 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Neuslippenplooi 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Neuslippenplooi 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van de neuslippenplooi

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de neuslippenplooi

Na een behandeling van de neuslippenplooi met een hyaluronzuur filler of collageenstimulator zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de neuslippenplooi

Het resultaat van de neuslippenplooi behandeling is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak! Het effect van jouw behandeling met een hyaluronzuur filler zal 6 tot 9 maanden aanhouden. Van een Radiesse filler heb je 9 tot 12 maanden plezier. Na deze periode kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Fillers vullen de diepe plooien van de neuslippenplooi op, zodat deze weer egaal worden. Je bent hier zo vanaf en je krijgt ook nog een frisse en vrolijke blik.

Voor de neuslippenplooi worden voor de filler Belotero en Juvéderm 1 ml gebruikt. Voor de Radiesse wordt er 1,5 ml gebruikt.

Een afspraak maken voor een neuslippenpooi behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.