Neuslippenplooi

Een diepe neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide en bedroefde uitdrukking, zelfs als u zich juist opgewekt voelt. Met fillers kan dit snel en makkelijk verholpen worden. De lijnen worden verzacht en u krijgt weer een frisse look!

Neuslippenplooi
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is de neuslippenplooi?

De neuslippenplooi, ook wel nasolabiale plooi, is de lijn die vanaf de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt. Naarmate we ouder worden, zal deze neusplooi langzaam dieper worden. Hierdoor ontstaat de illusie dat uw wangen naar beneden hangen wat zorgt voor een vermoeide en zorgelijke uitdrukking. Met fillers helpen wij u hier vanaf.   Onder de neuslippenplooi, tussen de mondhoeken en kaaklijn, lopen weer andere lijnen. Dat zijn de marionetlijnen, die het effect van de neuslippenplooi nog meer kan versterken. Ook deze kunnen wij behandelen met fillers.

Hoe werkt een neuslippenplooi behandeling?

Eerst bespreekt u tijdens het consult uw wensen en verwachtingen met de behandelaar. Hier wordt besloten welke filler er gebruikt wordt en hoeveel hiervan. Vervolgens wordt bepaald waar de injecties gezet gaan worden. Eventueel wordt dit gebied afgetekend.

De filler zal de neusplooien opvullen en zullen daardoor minder zichtbaar zijn. De neuslippenplooi wordt weleens verward met hangende mondhoeken. Dit zijn alleen de lijntjes naast de mond en kin en niet de lijntjes langs de neus.

Stappenplan neuslippenplooi behandeling

U kunt ons telefonisch bereiken via +32 38085948 tussen 09:00 – 15:00 uur op maandag t/m vrijdag. Kies voor optie 1 als u informatie wil over een spierontspanner of filler behandeling. Ons serviceteam helpt u graag verder.

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. De behandelaar plaatst dan de filler in de neuslippenplooien. De lijnen opgevuld en hierdoor minder zichtbaar met een jongere blik als resultaat.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen voor de neuslippenplooi behandeling

U kunt uw neuslippenplooi al laten behandelen vanaf € 190,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het soort en de hoeveelheid filler.

Dit bespreekt u tijdens het consult met uw behandelaar.

 • Neuslippenplooi fillers

  Behandelaar
 • Neuslippenplooi 1 ml | Belotero

  € 190,-
 • Neuslippenplooi 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
 • Neuslippenplooi 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-

Het resultaat van de neuslippenplooi

Na de behandeling merkt u dat de plooi veel minder opvalt of zelfs helemaal verdwenen is. Hello opgewekte en jonge blik! Hier kunt u zes tot negen maanden van genieten. Komen de lijnen na deze periode weer terug? Dan bent u welkom voor een vervolgafspraak.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak bij dezelfde arts. Heeft u toch behoefte aan een volledig nieuwe look? De liquid facelift laat u in één klap jaren jonger lijken!