Lip fillers

Prijs Vanaf €140,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

De lippen zijn een belangrijk gezichtskenmerk. Het hebben van vollere lippen zorgt voor een jeugdige uitstraling. Veel mensen zijn van zichzelf niet gezegend met volle lippen of het verouderingsproces zorgt ervoor dat het volume in de lippen door de jaren heen afneemt. Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Of wilt u de vorm van uw lippen verfraaien?

WAT ZIJN LIPFILLERS?

Naarmate we ouder worden verliezen de lippen volume en contour. Ze worden smaller en de contourrand lijkt te vervagen. Ook kan het zijn dat uw lippen van nature minder volume hebben. Wilt u uw volle lippen terug of wilt u de volle lippen die u nooit hebt gehad? Dat kan met een lip behandeling met hyaluronzuur filler. Een hyaluronzuur filler is ontwikkeld om volume aan te brengen of terug te brengen in het gezicht. Deze filler kan ervoor zorgen dat uw lippen hun natuurlijke volume en stevigheid terug krijgen of uw van nature dunnere lippen iets voller gemaakt worden.

Naast een filler behandeling voor volle lippen, kan een lip filler de mondhoekjes weer rechter trekken. Ook rimpels in de lippen of rimpeltjes rond de lippen kunnen worden verzacht met een lipfiller. Het vergroten van de lippen kan er zelfs voor zorgen dat “streepjescodes” ofwel rimpeltjes net boven en onder de lippen worden verzacht en/of voorkomen. Zo geven we u weer jeugdige volle lippen, maar altijd op een natuurlijke manier.

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE LIPPEN?

Tijdens de behandeling zullen we uw lippen opvullen door middel van een hyaluronzuur filler. U geeft zelf aan wat uw wensen zijn en de behandelaar zal u adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers. Voor aanvang van de afspraak krijgt u een verdovende zalf opgesmeerd, deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen en de huid rondom de mond verdoofd zijn, waardoor u tijdens de behandeling geen pijn zal ervaren..

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt het gewenste aantal milliliter verdeeld over de lippen. Om de krul in de lip te accentueren kan de Russian Method toegepast worden. De behandeling van de lippen duurt maximaal 30 minuten. Natuurlijk is elk paar lippen anders en daarom bieden wij verschillende priktechnieken aan. De behandelend arts zal tijdens de afspraak met jou bespreken welke priktechniek het best bij het door jou gewenste resultaat past.

In totaal duurt de behandeling maximaal 30 minuten.

WAT IS DE RUSSIAN METHOD?

Bij ‘The Russian method’ prikt de behandelaar met micro injecties in het buitenste randje van de lippen, waardoor de lip meer gaat krullen en je een mooi ‘’lip plumping’’ effect krijgt. Faceland werkt met een team van behandelaren die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van de Russian Method lippen. Vraag voor meer informatie naar deze methode tijdens uw consult.

WAT IS DE BESTE NAZORG NA EEN LIPFILLER BEHANDELING?

Na een behandeling van de lippen met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

HOELANG NA EEN LIPFILLER BEHANDELING MAG U WEER MAKEUP OP?

Wij raden aan om de huid in het behandelde gebied na de behandeling schoon te houden. Dit betekent dus dat u na de behandeling geen makeup op mag. Pas als de prikgaatjes dicht zijn (dit is meestal na een paar uur) kunt u het behandelde gebied camoufleren met makeup of weer lipproducten zoals lippenstift of lipgloss gebruiken.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN LIPFILLER?

Direct na de behandeling zut u zien dat uw lippen meer volume hebben. Een deel van dit volume wordt veroorzaakt door zwelling van de behandeling. Deze zwelling kunt u verminderen door goed te koelen. In de dagen na uw behandeling zal de zwelling afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van uw behandeling zichtbaar.

Na 2 weken is het resultaat van uw volle lippen optimaal. Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controle afspraak!

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

Het effect van uw behandeling zal zo’n 6 tot 9 maanden aanhouden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN LIPFILLER BEHANDELING?

De kosten van lippen opvullen zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw lippen te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een lipfiller behandeling.

TWIJFELT U OVER EEN LIPFILLER BEHANDELING?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

HEEFT U OUDE LIPFILLERS?

Heeft u al langere tijd geleden lipfillers laten injecteren, maar bent u hier niet tevreden over? Of zijn uw lipfillers mislukt? Met een hyalase behandeling kunnen oude lipfillers opgelost worden.

Een hyalase behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij tijdelijke fillers. Heeft u permanente fillers? Deze kunnen helaas niet worden verwijderd door middel van hyaluronidase!