Lip fillers

De lippen zijn een belangrijk gezichtskenmerk. Het hebben van vollere en mooie lippen zorgt voor een jeugdige uitstraling. Hoe bereikt u dit effect? Met lip fillers natuurlijk!

   
Lip fillers
Prijs Vanaf €150,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat zijn lip fillers?

Droomde u altijd al van volle lippen? Dan zijn lip fillers dé uitkomst. Het vult uw lippen op met een hyaluronzuur filler welke lichaamseigen stoffen bevat. Helemaal veilig dus! De behandeling wordt steeds populairder, maar met een goede reden. Volle lippen geven u een vrouwelijke look én ze zorgen ervoor dat u een paar jaar jonger lijkt.   Daarnaast kunnen fillers uw lippen gelijk maken óf de natuurlijke vorm hiervan benadrukken. Oneffenheden verdwijnen en er komen een paar perfecte lippen voor in de plaats. Wilt u alleen iets meer volume in de bovenlip? Denk dan eens aan een lip flip, waarbij spierontspanners in de lippen worden geïnjecteerd.

Hoe werkt een lip filler behandeling?

Eerst zal de behandelaar uw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis hiervan bepaalt hij of zij hoe er te werk wordt gegaan. Elk gezicht en elk paar lippen is anders, dus er wordt goed gekeken wat er bij uw gezicht past. Zo kan er met een lineaire techniek volume worden toegevoegd, maar kan de Russian Method juist uw natuurlijke vorm benadrukken.

Na het consult wordt er een verdovende crème op up lippen gesmeerd. Zo doet de behandeling zo min mogelijk pijn. Als deze is ingewerkt wordt er door middel van kleine prikjes de gewenste hoeveelheid lipfiller geïnjecteerd. Heeft u last van zichtbaar tandvlees en u wilt graag een mooiere glimlach? Dan is een gummy smile behandeling voor u de oplossing.

Stappenplan lip fillers

Plan een gratis consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst zal de behandelaar uw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis hiervan bepaalt hij of zij hoe er te werk wordt gegaan. Na het consult wordt er een verdovende crème op uw lippen gesmeerd. Als deze is ingewerkt wordt er door middel van kleine prikjes de gewenste hoeveelheid filler geïnjecteerd. De behandelaar gebruikt hiervoor de lineaire of de Russische methode.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen voor de lip fillers

U kunt al een lip filler behandeling ondergaan vanaf €150,-! De precieze prijs hangt af van welke filler er gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan.

U zult dit tijdens het consult uitgebreid bespreken met uw behandelaar.

 • Lip fillers

  Behandelaar
 • Lippen 0,55 ml | Juvéderm

  € 195,-
 • Lippen 0,6 ml | Belotero

  € 150,-
 • Lippen 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Lippen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Lippen 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Lippen Russian Method 0,55 ml | Juvéderm

  € 195,-
 • Lippen Russian Method 0,6 ml | Belotero

  € 150,-
 • Lippen Russian Method 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Lippen Russian Method 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Lippen Russian Method 1 ml | Juvéderm

  € 295,-

Het resultaat van lip fillers

Na de behandeling zult u merken dat u vollere lippen heeft. Dit komt deels door de aangebrachte fillers, en deels door de zwelling van de behandeling. Koel de lippen achteraf goed om deze zwelling zo snel mogelijk te verminderen. Uiteindelijk zullen er een paar mooie, volumineuze lippen achterblijven.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u na deze periode (nog) niet tevreden? Maak dan vanaf twee tot vier weken een controle afspraak. Na uw behandeling kunt u zes tot negen maanden genieten van uw volle lippen. Om nog weer volume toe te voegen aan het gezicht, kunt u ook jukbeenfillers overwegen.

Nazorg van lip fillers

Na de lip filler behandeling mag je het behandelde gebied gewoon bewegen. Let er wel op dat je tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft op en rondom de lippen, tenzij de behandelaar dit heeft aangegeven. Daarnaast komt het voor dat je na de behandeling last krijgt van zwelling en blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat een zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. De huid is extra gevoelig wanneer deze wordt blootgesteld aan UV-straling, dit kan het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/iconen_locaties.png

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

https://www.facelandclinic.com/app/assets/iconen_behandelingen.png

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/iconen_specialisten.png

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/iconen_landen.png

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Je hebt de gewone lineaire lip filler behandeling, maar je hebt ook de Russian Lip Method. Tijdens deze behandeling worden je lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Door deze micro spuitjes worden je lippen vol en mooi rond gevuld.

Het effect van lip fillers van hyaluronzuur blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar. Een Radiesse filler heeft effect tussen de 9 en 12 maanden. Individuele verschillen kunnen wel optreden. Niet iedereen is tenslotte hetzelfde.

Bij Faceland maken wij gebruik van Belotero of Juvéderm. Welk merk jij krijgt, wordt samen met de behandelaar besproken.

Na 2 weken is het resultaat van jouw volle lippen optimaal. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak.

1 ml Belotero kan in prijs verschillen tussen 225 euro en 330 euro. Het merk Juvéderm 1 ml verschilt in prijs tussen de 261 euro en 350 euro.

Een afspraak maken voor een lip filler behandeling?

Bel ons op 088 101 46 00 of maak direct online een afspraak.