Lip fillers

De lippen zijn een belangrijk gezichtskenmerk. Het hebben van vollere lippen zorgt voor een jeugdige uitstraling. Wilt u wat laten doen aan de vorm of dikte van uw lippen? Of wilt u de vorm van uw lippen verfraaien? Lip fillers kunnen hiervoor zorgen en helpen u aan het gewenste resultaat.

   
Lip fillers
Prijs Vanaf €140,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Hoe werkt een lip filler behandeling?

Tijdens de behandeling zullen we uw lippen opvullen door middel van een hyaluronzuur filler. U geeft zelf aan wat uw wensen zijn en de behandelaar zal u adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers. Voor aanvang van de afspraak krijgt u een verdovende zalf opgesmeerd, deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen en de huid rondom de mond verdoofd zijn, waardoor u tijdens de behandeling geen pijn zal ervaren. Door middel van kleine prikjes met een

dunne naald wordt het gewenste aantal milliliter verdeeld over de lippen. Om de krul in de lip te accentueren kan de Russian Method toegepast worden. De behandeling van de lippen duurt maximaal 30 minuten. Natuurlijk is elk paar lippen anders en daarom bieden wij verschillende priktechnieken aan. De behandelend arts zal tijdens de afspraak met jou bespreken welke priktechniek het best bij het door jou gewenste resultaat past. In totaal duurt de behandeling maximaal 30 minuten.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van lip fillers

 • Lip fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Lippen 0,55 ml | Juvéderm

  € 190,-
  € 265,-
 • Lippen 0,6 ml | Belotero

  € 140,-
  € 250,-
 • Lippen 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Lippen 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Lippen Russian Method 0,55 ml | Juvéderm

  € 190,-
  € 265,-
 • Lippen Russian Method 0,6 ml | Belotero

  € 140,-
  € 250,-
 • Lippen Russian Method 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Lippen Russian Method 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-

Het resultaat van lip fillers

Direct na de behandeling zut u zien dat uw lippen meer volume hebben. Een deel van dit volume wordt veroorzaakt door zwelling van de behandeling. Deze zwelling kunt u verminderen door goed te koelen. In de dagen na uw behandeling zal de zwelling afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van uw behandeling zichtbaar.Na 2 weken is het resultaat van uw volle lippen optimaal.

Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controle afspraak! Het effect van uw behandeling zal zo’n 6 tot 9 maanden aanhouden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de lip fillers

Na een behandeling van de lippen met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Wij raden aan om de huid in het behandelde gebied na de behandeling schoon te houden. Dit betekent dus dat u

na de behandeling geen makeup op mag. Pas als de prikgaatjes dicht zijn (dit is meestal na een paar uur) kunt u het behandelde gebied camoufleren met makeup of weer lipproducten zoals lippenstift of lipgloss gebruiken. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij jou in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over lip fillers

U heeft de gewone lineaire lip filler behandeling, maar je hebt ook de Russian Lip Method. Tijdens deze behandeling worden uw lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Door deze micro spuitjes worden de lippen vol en mooi rond gevuld.

Het effect van lip fillers van hyaluronzuur blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar. Individuele verschillen kunnen wel optreden. Niet iedereen is tenslotte hetzelfde. Een Radiesse filler heeft effect tussen de 9 en 12 maanden behouden.

Bij Faceland maken wij gebruik van Belotero of Juvéderm. Met welk merk u wordt behandeld, wordt samen met de behandelaar besproken.

Een afspraak maken voor een lip filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.