Neusbrug

Prijs €350,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Deukjes, krommingen en andere onvolkomenheden kunnen punten aan de neus zijn waar u zich aan stoort. Als de neusbrug krom is door bijvoorbeeld een bochel, lijkt de neus groter dan hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug wat rechter te maken, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter.

 

Let op: bent u ooit eerder geopereerd aan uw neus of is uw neus ooit gebroken? Dan is een behandeling aan de neusbrug niet mogelijk.

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE NEUSBRUG?

De neusbrug wordt opgevuld met een hyaluronzuur filler. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers en het merk filler dat gebruikt zal worden. Indien uw neus ooit gebroken is geweest of u bent ooit geopereerd aan de neus, is het niet mogelijk om behandeld te worden.

Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. Tevens bevat de filler ook verdoving om de pijn te reduceren.

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld in het behandelgebied. De behandeling van de neusbrug duurt maximaal 30 minuten.

 

NA DE BEHANDELING

Na een correctie van de neusbrug met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN BEHANDELING VAN DE NEUSBRUG?

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw neusbrug te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een behandeling van de neusbrug.

VOOR WELK MERK FILLER MOET U KIEZEN?

De neusbrug wordt behandeld met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Wij werken met verschillende merken hoogwaardige fillers. Op basis van uw wensen kan de arts u aanbevelen welk merk voor u het meest geschikt is.

TWIJFELT U OVER EEN BEHANDELING VAN DE NEUSBRUG?

U kunt altijd bij één van onze kliniek terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.