Neusbrug

Bent u niet tevreden over uw neus, maar is plastische chirurgie toch een stap te ver? Met fillers kunnen we hetzelfde effect nabootsen! Een goedkopere én makkelijkere oplossing om uw ideale neus te creëren.

Neusbrug
Prijs €300,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is een neusbrug behandeling?

Deukjes, krommingen en de vorm van de neus: dingen waar u zich misschien flink aan kunt storen. Heeft u een brede neusbrug of deze is krom, dan kan de neus groter lijken dan dat hij eigenlijk is. Zo worden de verhoudingen in het gezicht uit balans gebracht. Met fillers kunnen wij dit probleem gemakkelijk oplossen. De neus wordt iets rechter gemaakt wat de vorm corrigeert en de neus rechter en korter maakt. Zo wordt een bobbel op de neus ook gecorrigeerd. Bent u ooit eerder geopereerd aan uw neus of is uw neus ooit gebroken? Dan is een behandeling aan de neusbrug niet mogelijk.

Hoe werkt een neusbrug filler behandeling?

Eerst kijkt de behandelaar naar uw neus en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt het soort en de hoeveelheid filler bepaald. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt, kan de behandeling beginnen!

 

De behandelaar tekent eerst het gebied af. Dan worden er een aantal injecties met hyaluronzuur filler gezet: na ongeveer 30 minuten is de behandeling al klaar! Heeft u ook last van een hangende neuspunt? Overweeg dan ook eens een neuslift met spierontspanners.

Neusbrug

Stappenplan neusbrug filler

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst kijkt de behandelaar naar uw neus en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt het soort en de hoeveelheid filler bepaald. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt, kan de behandeling beginnen! De behandelaar tekent eerst het gebied af. Dan worden er een aantal injecties met hyaluronzuur filler gezet: na ongeveer 20 minuten is de behandeling al klaar!

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en enkele weken weken geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de neusbrug filler

U kunt al een behandeling aan uw neusbrug ondergaan vanaf €300,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het soort filler dat wordt gebruikt en de hoeveelheid hiervan.

Uw behandelaar bespreekt dit voor de behandeling met u.

  • Neusbrug filler

    Behandelaar
  • Neusbrug

    Neusbrug

    € 350,-

Het resultaat van de neusbrug filler behandeling

Na de behandeling merkt u dat oneffenheden in de neusbrug zijn verdwenen en dit gebied rechter is. U heeft eindelijk uw droomneus, en dat zonder plastische chirurgie! U kunt nu zo’n zes tot negen dagen genieten van dit effect.

 

U zult na enkele dagen nog wat zwelling ervaren, maar na twee weken is het resultaat optimaal. Bent u hierna (nog) niet tevreden? kom dan binnen twee tot vier weken terug voor een controle met dezelfde behandelaar. U kunt hem of haar ook vragen om de bunny lines weg te werken!

Nazorg van de neusbrug filler behandeling

Na de behandeling mag u het behandelde gebied gewoon bewegen, maar masseer het niet. Houd er rekening mee dat u last kunt hebben van zwelling of blauwe plekken, dat voor een lichte pijn in de neusbrug kan zorgen. Wij raden aan om het gebied goed te koelen zodat dit zo snel mogelijk afneemt. De zwelling na uw behandeling zal eerst toenemen voordat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Als de prikgaatjes dicht zijn kunt u weer make-up dragen op het behandelde gebied. Daarnaast mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Neusbrug

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Neusbrug

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Neusbrug

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Neusbrug

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

De bovenkant van uw neus is de neusbrug. Het is een vergroeiing van twee delen van de neus en vormt een lijn tussen de twee neusbeenderen.

De vorm en grootte van uw neus is erg bepalend voor het gezicht. Helaas genoeg heeft niet iedereen een rechte neus van zichzelf. Dan is een operatieve neuscorrectie niet nodig, maar zijn fillers genoeg. Dit scheelt veel geld en een lange herstelperiode.

U kunt al een behandeling aan uw neusbrug ondergaan vanaf €300,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het soort filler dat wordt gebruikt en de hoeveelheid hiervan. Uw behandelaar bespreekt dit voor de behandeling met u.

Na de behandeling kunt u zes tot negen maanden genieten van uw nieuwe neus. Merkt u na deze periode dat de fillers verdwijnen? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalafspraak.

Fillers zijn dé oplossing als u een rechte neus wil zonder operatie. Het is sneller, goedkoper én de herstelperiode is veel korter dan bij een open neuscorrectie met plastische chirurgie.

Een afspraak maken voor een neusbrug filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.