Neusbrug

Een operatieve neuscorrectie is niet langer de enige oplossing om het uiterlijk van je neus te veranderen! Je kan namelijk ook een mooi resultaat bereiken neus fillers. Je hebt bijna geen hersteltijd en je bent binnen 30 minuten klaar!

Neusbrug
Prijs €350,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is een neusbrug behandeling?

Deukjes, krommingen en andere onvolkomenheden kunnen punten aan de neus zijn waar u zich aan stoort. Als de neusbrug krom is door bijvoorbeeld een bochel, lijkt de neus groter dan hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug wat rechter te maken met fillers, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter. Let op: bent u ooit eerder geopereerd aan uw neus of is uw neus ooit gebroken? Dan is een behandeling aan de neusbrug niet mogelijk.

Hoe werkt een neusbrug filler behandeling?

De neusbrug wordt opgevuld met een hyaluronzuur filler. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers en het merk filler dat gebruikt zal worden. Indien uw neus ooit gebroken is geweest of u bent ooit geopereerd aan de neus, is het niet mogelijk om behandeld te worden. Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling?

 

We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. Tevens bevat de filler ook verdoving om de pijn te reduceren. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld in het behandelgebied. De behandeling van de neusbrug duurt maximaal 30 minuten.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de neusbrug filler

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw neusbrug te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs

van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Neusbrug filler

    Behandelaar
    Premium Behandelaar
  • Neusbrug

    € 300,-
    € 330,-

Het resultaat van de neusbrug filler behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak.

 

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de neusbrug filler behandeling

Na een correctie van de neusbrug met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de neusbrug filler

Het resultaat van neusfillers is vergelijkbaar met andere filler behandelingen. Gemiddeld heb je 6 tot 9 maanden plezier van je neuscorrectie.

Een liquid neuscorrectie kost €400 bij Faceland. De kosten van neusbrug fillers zijn vanaf €300.

Een liquid nesucorrectie is een behandeling met zowel spierontspanners en fillers waarbij de neusbrug gecorrigeerd wordt en de neustip gelift wordt.

Een afspraak maken voor een neusbrug filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.