Lip flip

Bekijk video
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

WAT IS EEN LIP FLIP?

Een lip flip zorgt ervoor dat de bovenlip licht omhoog krult door middel van botox. Het volume van de lippen neemt daardoor iets toe, maar zijn ze niet te opvallen. Wij gebruiken botox als spierontspanner om dit effect te creëren. Uw lippen krijgen meer accent, maar u behoudt een natuurlijke look. De behandeling duurt maar 15 minuten (inclusief het consult).

HOE WERKT EEN LIP FLIP?

Tijdens de lip flip worden er kleine openingen geprikt en zal er botox in de lippen worden geïnjecteerd. Wij brengen de botox secuur en subtiel aan. Tijdens een persoonlijk consult met onze behandelaar kunt u uw wensen bespreken en kunt u zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

De eerste 48 uur na de behandeling zijn erg belangrijk. U mag in die periode het geïnjecteerde gebied namelijk niet masseren of wrijven. Het is mogelijk dat u na de lip flip behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

U kunt het optimale resultaat van de lip flip al na 2 weken zien. Mocht u hierna niet tevreden zijn over het resultaat, kunt u terugkomen voor een kosteloze controle afspraak. Dit moet binnen 2 tot 4 weken plaatsvinden bij uw behandelend arts. De before and after foto van de lipflip procedure vindt u hieronder.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN LIP FLIP?

De kosten van een lip flip zijn vanaf €60, het soort botox dat wordt gebruikt speelt hier een rol. Bij Faceland werken we met twee merken, namelijk Botox en Bocouture. Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren en het kostenplaatje met u bespreken.

Bekijk hier de prijzenlijst.

TWIJFELT U OVER EEN LIP FLIP?

U kunt uzelf vrijblijvend en kosteloos laten informeren over de lip flip behandeling bij Faceland Antwerpen. Is Faceland Gent of Faceland Brussel dichterbij? Dan kunnen wij u hier ook van dienst zijn.