Lip flip

De vorm van uw lippen kan veel invloed hebben op uw gezicht. Zo kan een subtiele krul in de bovenlip een sensuele uitstraling geven. U behoudt uw natuurlijke look, maar dan met nét iets meer accent.

Lip flip
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat is een lip flip?

Een lip flip of lip lift zorgt er met behulp van spierontspanners voor dat de bovenlip licht omhoog krult. Het volume van de lippen neemt daardoor iets toe zonder erg op te vallen. Zo behoudt u uw natuurlijke look, maar dan met nét dat beetje extra.   Er is een groot verschil tussen lip fillers en een lip flip behandeling. Bij lip fillers wordt er namelijk volume toegevoegd aan de boven- en/of onderlip. Een lip flip doet daarentegen de bovenlip naar buiten omslaan waardoor deze voller lijkt. Ook kan deze behandeling sommige rimpels om de mond vervagen.

Hoe werkt een lip flip behandeling?

Eerst bespreekt u uw wensen en verwachtingen voor een liplift met uw behandelaar. Op basis hiervan wordt bepaald welke en hoeveel spierontspanner er voor de lipflip gebruikt wordt. Dan kan de behandeling beginnen! In de liprand worden meerdere gaatjes geprikt.

Hierin worden kleine hoeveelheden spierontspanner geïnjecteerd waardoor de spieren ontspannen en de lip subtiel zal omkrullen. Dit gaat heel snel, de behandeling duurt maar 15 minuten! Om uw lach nóg stralender de maken, kunt u ook uw mondhoeken laten liften.

Lip flip stap voor stap

Stappenplan lip flip

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een passend advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de lip flip

Er is geen vaste prijs wat betreft de lip flip behandeling. Voor de behandeling zal u met uw behandelaar bespreken welk product er gebruikt zal worden en hoeveel er geïnjecteerd zal worden.

Op basis hiervan kan hij of zij een prijsindicatie geven.

 • Lip flip

  Behandelaar
 • Lip flip

  Lipflip | Merk 2

  € 65,-
 • Lip flip

  Lipflip | Merk 1

  € 90,-
Spierontspanners

Het resultaat van de lip flip

Na de behandeling zult u zien dat de bovenlip iets opkrult wat een subtiel maar zwoel effect geeft. De lip zal iets voller lijken zonder dat er filler aan te pas is gekomen. U kunt vervolgens zo’n drie maanden van uw nieuwe look genieten. Krimpt de lip na deze periode weer? Kom dan terug voor

een herhaalbehandeling. Na twee weken is het resultaat optimaal. Bent u (nog) niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken gratis langs voor een controle bij dezelfde behandelaar. Hij of zij zal uw resultaat beoordelen en advies geven. Misschien is een gummy smile behandeling juist beter voor u.

Nazorg van de lip flip

Binnen 48 uur na de lip flip mag u het gebied niet masseren of wrijven rondom de mond. Wij raden ook af om onder de felle zon te gaan liggen, of naar de zonnebank en sauna te gaan. Na de behandeling kunt u last krijgen van blauwe plekken en een lichte zwelling, die binnen enkele uren zullen wegtrekken.

Een paar uur na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, mag u de plekken al camoufleren met make-up. Voordat u de zon in kan moet u eerst 24 tot 48 uur wachten, anders kunnen er namelijk zwellingen ontstaan. Want blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelende huid extra gevoelig zijn en invloed hebben op het resultaat.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Lip flip

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Lip flip

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Lip flip

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Lip flip

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Een lip flip is een behandeling van de lippen waarbij u de spieren tijdelijk laat ontspannen met een spierontspanner. In de liprand worden kleine gaatjes geprikt die met de vloeistof worden geïnjecteerd. Dan zal de lip heel subtiel omkrullen. U behoudt uw natuurlijke look, alleen dan met nét dat beetje extra.

Een lip flip zorgt ervoor dat uw bovenlip subtiel opkrult zónder dat er veel volume wordt toegevoegd. Uw natuurlijke vorm wordt omarmt met nét wat meer accent. Deze behandeling is minder ingrijpend dan die van een lip filler. Er is nauwelijk hersteltijd en de prijs van een lip flip ligt lager.

U kunt het optimale resultaat van de lip flip al na twee weken zien. Bent u nog niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken gratis langs voor een controle. Het effect van de spierontspanner zal zo’n drie maanden aanhouden, hierna kunt u weer langskomen voor een herhaalbehandeling.

Er is geen vaste prijs wat betreft de lip flip behandeling. Voorafgaand aan de behandeling zal u met uw behandelaar bespreken welk product er gebruikt zal worden en hoeveel er geïnjecteerd zal worden. Op basis hiervan kan hij of zij een prijsindicatie geven.

Lip fillers zorgen voor meer volume in de lippen. Voor deze behandeling worden fillers gebruikt. De lip flip zorgt voor een lichte krul in uw bovenlip en niet voor volume. Voor deze behandeling wordt spierontspanner gebruikt.

Een afspraak maken voor een lip flip behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.