Lip flip

De vorm van uw lippen kunnen van grote invloed zijn op uw gezicht. Een subtiele krul van de bovenste lip zorgt voor een sensuele uitstraling. U behoudt een natuurlijke uitstraling, alleen met wat meer accent.

Lip flip
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat is een lip flip?

Een lip flip zorgt ervoor dat de bovenlip licht omhoog krult door middel van botox. Het volume van de lippen neemt daardoor iets toe, maar zijn ze niet te opvallen. Wij gebruiken botox als spierontspanner om dit effect te creëren. Uw lippen krijgen meer accent, maar u behoudt een natuurlijke look. De behandeling duurt maar 15 minuten (inclusief het consult).

Hoe werkt een lip flip behandeling?

Tijdens de lip flip worden er kleine openingen geprikt en zal er botox in de lippen worden geïnjecteerd. Wij brengen de botox secuur en subtiel aan. Tijdens een persoonlijk consult

met onze behandelaar kunt u uw wensen bespreken en kunt u zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de lip flip

De kosten van een lip flip zijn vanaf €60, het soort botox dat wordt gebruikt speelt hier een rol. Bij Faceland werken we met twee merken, namelijk Botox en Bocouture.

Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren en het kostenplaatje met u bespreken.

 • Lip flip Bocouture of Botox

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Lipflip | Bocouture

  € 65,-
  € 70,-
 • Lipflip | Botox

  € 90,-
  € 95,-

Het resultaat van de lip flip

U kunt het optimale resultaat van de lip flip al na 2 weken zien. Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna kom je terug voor een herhaalbehandeling. Mocht u hierna niet tevreden

zijn over het resultaat, kunt u terugkomen voor een kosteloze controle afspraak. Dit moet binnen 2 tot 4 weken plaatsvinden bij uw behandelend arts.

Nazorg van de lip flip

De eerste 48 uur na de behandeling zijn erg belangrijk. U mag in die periode het geïnjecteerde gebied namelijk niet masseren of wrijven. Het is mogelijk dat u na de lip flip behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de

behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de lip flip

Een lip flip is een behandeling van de lippen waarbij de spieren tijdelijk worden ontspannen met botox. In de liprand worden kleine gaatjes geprikt die met botox worden geïnjecteerd. Dan zal de lip heel subtiel omkrullen. U behoudt een natuurlijke look, alleen met wat meer accent.

Een voordeel is dat het een minder ingrijpende behandeling is dan een behandeling met fillers. De behandeling heeft nauwelijks tot geen hersteltijd. Ook zijn de kosten van een lip flip behandeling lager dan voor fillers.

Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna komt u terug voor een herhaalbehandeling.

De prijs van een lip flip is vanaf 65 euro. Er zijn twee factoren die hier van invloed zijn. Ten eerste welke behandelaar u helpt, is dit een premium behandelaar? Ten tweede welk merk wordt gebruikt, Botox of Bocouture?

Een afspraak maken voor een lip flip behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.