Oorlelcorrectie

Door het dunner worden van de huid, kan het gat voor de oorbel er uitgezakt en lang uitzien. Fillers zijn al voldoende om stevigheid en volume terug te brengen in de oorlellen. Zonder operatie is dit dus ook te realiseren!

Oorlelcorrectie
Prijs Vanaf €140,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle na 2 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is een oorlelcorrectie met filllers?

De oorlel bestaat met name uit vetweefsel, collageen en bindweefsel. Naarmate de jaren worden deze structuren afgebroken met als gevolg afname van elasticiteit van de oorlel.  Een behandeling met een hyaluronzuur filler kan de oplossing zijn voor dit probleem, zodat de stevigheid en volume weer terugkomt in de oorlellen. Een chirurgische oorlelcorrectie is ook mogelijk, maar hoeft dus niet.

Hoe werkt een oorlelcorrectie met fillers?

Voor deze behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. Voor de oorlelverjonging wordt een filler op basis van hyaluronzuur gebruikt, dit zorgt voor een beter gevulde oorlel

met als resultaat een steviger en mooier uitziende oorlel. Hoeveel milliliter er nodig is hangt af van de mate van verslapping van de oorlel.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de oorlelcorrectie met fillers

 • Oorlelcorrectie fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Oorlelcorrectie 0,6 ml | Belotero

  € 140,-
  € 250,-
 • Oorlelcorrectie 0,55 ml | Juvéderm

  € 190,-
  € 265,-

Het resultaat van de oorlelcorrectie met fillers

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak!

Het effect van jouw behandeling zal 6 tot 9 maanden aanhouden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de oorlelcorrectie

Let er op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen

enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de oorlelcorectie met fillers

Er is direct resultaat, maar na 2 weken is het resultaat optimaal. U mag verwachten dat het resultaat, afhankelijk van de gebruikte filler, 6 tot ongeveer 12 maanden aanhoudt. Bespreek altijd met uw behandelend arts wat voor u de mogelijkheden zijn.

Het gebruik van fillers is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht in binnen- en buitenland. Zowel de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie als de American Society for Plastic Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde staan volledig in voor de veiligheid van fillers.

Het effect van hyaluronzuur fillers, afhankelijk van de gebruikte filler, blijft 6 tot ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hiermee behoren de door ons gebruikte fillers tot de langstwerkende hyaluronzuurpreparaten. Individuele verschillen kunnen wel optreden. Niet iedereen is tenslotte hetzelfde. Een Radiesse filler kan zijn werking tussen de 9 en 12 maanden behouden, soms wel langer.

Een afspraak maken voor een oorlelcorrectie met fillers?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.