Oorlelcorrectie

Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid dunner en slapper. Ook bij de oren is dit het geval. Het gat van de oorbel ziet er dan uitgezakt en lang uit. Met fillers brengen we de stevigheid weer terug!

Oorlelcorrectie
Prijs Vanaf €140,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle na 2 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat is een oorlelcorrectie met filllers?

De oorlel bestaat met name uit vetweefsel, collageen en bindweefsel. Naarmate u ouder wordt, worden deze structuren afgebroken waardoor de elasticiteit afneemt. Een behandeling met een hyaluronzuur filler kan de oplossing zijn voor dit probleem. Het brengt de stevigheid weer terug en u kunt weer met gemak (zware) oorbellen dragen. Ondanks dat de fillers zorgen voor een klein verschil, is het resultaat groot. Het mooie is, hier is geen plastische chirurgie voor nodig!

Hoe werkt een oorlelcorrectie met fillers?

Eerst bekijkt de behandelaar uw oorlellen en bepaalt op basis hiervan hoeveel filler er nodig is. Als het gebied is afgetekend, kan de behandeling beginnen. De behandelaar injecteert de hyaluronzuur filler in de oorlellen. Dit middel bevat al een verdoving, dus een verdovende crème is niet nodig.

Vervolgens voelt u de oorlel al wat steviger worden, dit komt deels door een lichte zwelling van de oorlel. Naast de oorlellen kunnen ook de wenkbrauwen wat gaan hangen door het ouder worden. Een wenkbrauwlift met spierontspanners kan de wenkbrauwen weer liften.

Stappenplan oorlelcorrectie

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en worden er foto’s gemaakt, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst bekijkt de behandelaar uw oorlellen en bepaalt op basis hiervan hoeveel filler er nodig is. Als het gebied is afgetekend, kan de behandeling beginnen. De behandelaar injecteert de hyaluronzuur filler in de oorlellen. Dit middel bevat al een verdoving, dus een plaatselijke verdoving is niet nodig. Vervolgens voel je de oorlel al wat steviger worden, dit komt deels door een lichte zwelling van de oorlel

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de oorlelcorrectie met fillers

Een oorlelcorrectie is al mogelijk vanaf €140,-! De precieze prijs is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan.

Dit bespreekt u voor de behandeling met uw behandelaar.

 • Oorlelcorrectie fillers

  Behandelaar
 • Oorlelcorrectie

  Oorlelcorrectie 0,6 ml | Belotero

  € 165,-
 • Oorlelcorrectie

  Oorlelcorrectie 0,55 ml | Juvéderm

  € 195,-

Het resultaat van de oorlelcorrectie met fillers

Na de behandeling merkt u dat uw oorlellen voller en steviger aanvoelen. Het gat van de oorbel is minder lang en de huid minder zwak. Er zal de eerste dagen nog een beetje zwelling zijn, maar dit zal met voldoende koeling snel afnemen. U kunt vervolgens zo’n zes tot negen maanden van dit effect genieten.

Na twee weken is het resultaat optimaal. Bent u na deze periode (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een controle afspraak. Mocht u over het hele gezicht last hebben van een verslapte huid, dan kunt u ook een profhilo behandeling overwegen.

Nazorg van de oorlelcorrectie

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Oorlelcorrectie

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Oorlelcorrectie

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Oorlelcorrectie

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Oorlelcorrectie

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Bij een oorlelcorrectie wordt de oorlel met een hyaluronzuur filler opgevuld. Dit brengt de stevigheid en het volume terug. Ook kunnen op deze manier oorgaatjes gedicht worden.

De oorlel bestaat met name uit vetweefsel, collageen en bindweefsel. Naarmate u ouder wordt, worden deze lichaamsstoffen afgebroken. Hierdoor zal de elasticiteit van de oorlel minder zijn en zal de lel gaan hangen.  Een behandeling met een hyaluronzuur filler kan de oplossing zijn voor dit probleem.

De behandelaar injecteert de hyaluronzuur filler in de oorlellen. Dit middel bevat al een verdoving, dus een verdovende crème is niet nodig. Vervolgens voelt u de oorlel al wat steviger worden, dit komt deels door een lichte zwelling van de oorlel.

Een oorlelcorrectie is al mogelijk vanaf €140,-! De precieze prijs is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. Dit bespreekt u voor de behandeling met uw behandelaar.

Ja, na de oorlelcorrectie kunt u weer oorbellen dragen. Wacht nog wel minstens een half jaar met nieuwe gaatjes schieten.

Een afspraak maken voor een oorlelcorrectie met fillers?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.