Kaaklijn fillers

Bekijk video
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 - 45 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Is uw kaaklijn van nature minder goed geaccentueerd of is uw kaaklijn verslapt door veroudering in het gezicht? De kaaklijn vormt, samen met de kin, de basis van het gezicht. Een mooi geaccentueerde kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling en heeft veel invloed op de verhoudingen in het gezicht. Een strakke kaaklijn wordt daardoor door veel mensen nagestreeft.

WAT ZIJN KAAKLIJN FILLERS?

Een filler behandeling van de kaaklijn is, bij zowel vrouwen als mannen, al tijden een populaire behandeling. Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugd uit en heeft invloed op het hele gezicht. Het zorgt voor een krachtige uitstraling met mooie contouren. Een kaaklijn filler zorgt voor meer volume in de kaaklijn. Op deze manier kunnen de verhoudingen in het gezicht weer in balans gebracht worden, kan een verslapte kaaklijn weer strakker gemaakt worden en kan een jeudigde uitstraling geaccentueerd worden.

WAARMEE WORDT DE KAAKLIJN OPGEVULD?

De kaaklijn wordt opgevuld met fillers. Dit kan met verschillende fillers gedaan worden. Zowel hyaluronzuur fillers als filler op basis van calcium zijn zeer geschikt voor deze behandeling. Beide type fillers hebben hun voordelen. Uw behandelaar kan u het beste adviseren welk type filler het beste past bij uw gezicht en je gewenste resultaat.

Een filler op basis van calcium is zeer geschikt voor deze behandeling, omdat het een stevige filler is die botstructuren goed kan nabootsen. Daarnaast stimuleert de Radiesse filler de eigen aanmaak van collageen. Op langere termijn zal de huid dus meer eigen collageen bevatten en zal de kaaklijn steviger en strakker zijn.

Hyaluronzuur fillers kunnen voor veel verschillende behandelingen gebruikt worden. Ook voor de kaaklijn. Zeker als je wat ouder bent en een kaaklijn filler behandeling wilt ondergaan, is een hyaluronzuur filler vaak beter geschikt dan fillers op basis van calcium. Op oudere leeftijd maakt de huid steeds minder collageen aan. Het effect van Radiesse zal daardoor minder lang aanhouden.

Wilt u graag meer weten over onze fillers? Lees dan zeker ons blogartikel over alle verschillende fillers waar wij mee werken!

 

HOE GAAT EEN KAAKLIJN FILLER BEHANDELING IN ZIJN WERK?

De kaaklijn zal tijdens de behandeling door middel van fillers op basis van calcium of hyaluronzuur fillers opgevuld worden. U geeft aan wat uw wensen zijn en de behandelaar adviseert u over de hoeveelheid en mogelijkheden. De behandelaar zal de behandeling afstemmen op basis van uw gewenste resultaat en op basis van de natuurlijke verhoudingen in het gezicht.

In de filler zit een verdovende stof, dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze kaaklijn behandeling.

De behandelaar zal beginnen met het aftekenen van het behandelgebied. Door dit te doen, kan de filler op de juiste plek in het gezicht geïnjecteerd worden. Dan is het tijd om de filler te plaatsen. De behandelaar zal allereerst een klein gaatje prikken met een naaldje. De rest van de behandeling wordt uitgevoerd met een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler precies op de juiste plek geplaatst kan worden.

Voor de kaaklijn filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. Dit is inclusief een eventueel consult.

WAT IS DE BESTE NAZORG NA EEN KAAKLIJN FILLER BEHANDELING?

Let er op dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. U mag de kaak en het gezicht natuurlijk wel gewoon bewegen. Na de behandeling kunt u last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

HOELANG NA EEN KAAKLIJN FILLER BEHANDELING MAG U WEER MAKE-UP OP?

Wij raden aan om de huid van de kaaklijn na de filler behandeling schoon te houden. Dit betekent dus dat je u na de kaaklijn behandeling geen make-up op mag. Pas als de prikgaatjes dicht zijn (dit is meestal na een paar uur) kunt u het behandelde gebied camoufleren met make-up.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN KAAKLIJN FILLER BEHANDELING?

Direct na de behandeling zal je zien dat uw kaaklijn strakker is en meer geaccentueerd wordt. Een deel van dit volume wordt veroorzaakt door zwelling van de behandeling en niet door de fillers zelf. Deze zwelling kunt u verminderen door goed te koelen. In de dagen na uw behandeling zal de zwelling vanzelf afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van uw behandeling met fillers zichtbaar.

Na 2 weken is het resultaat van uw strakke kaaklijn zichtbaar. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controle afspraak! Het effect van uw behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

WAT KOSTEN KAAKLIJN FILLERS?

De prijs van kaaklijn fillers is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst heeft de hoeveelheid fillers die wordt gebruikt tijdens de behandeling invloed op de prijs. Ook is het merk van de fillers belangrijk om te weten om de prijs van de behandeling te bepalen. Een kaaklijn filler behandeling is mogelijk vanaf €170,-.

Wilt u zeker weten wat uw kaaklijn behandeling gaat kosten? De behandelaar zal van tevoren tijdens het consult met u bespreken welk product het beste bij u en uw wensen past en welke hoeveelheid voor u geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar u ook vertellen hoeveel uw kaaklijn behandeling gaat kosten. Bekijk een overzicht van de prijs van kaaklijn fillers om te zien welke mogelijkheden er zijn!