Kaaklijn filler

Een mooi geaccentueerde kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling én heeft invloed op de verhoudingen in het gezicht. Heeft u dit niet van uzelf? Kies kaaklijn fillers!

Kaaklijn filler
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 - 45 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn kaaklijn fillers?

De vorm van uw kaaklijn is genetisch bepaald, maar deze kan door de jaren heen flink veranderen. Hij kan bijvoorbeeld minder geaccentueerd worden of de huid eromheen kan verslappen. Een strakkere kaaklijn geeft u weer een krachtige uitstraling met mooie contouren. Fillers kunnen voor dit resultaat zorgen, een strakke kaak kan dus ook zonder plastische chirurgie bereikt worden. Het middel brengt meer volume aan de kaaklijn, waardoor de lijnen strakker worden en uw uiterlijk jonger. Het lijkt erop dat de kaaklijn een lift krijgt, doordat deze meer accent heeft gekregen. Om de V-shape look helemaal compleet te maken, kunt u de behandeling ook combineren met fillers in de jukbeenderen.

Hoe werkt een kaaklijn filler behandeling?

Eerst bespreekt u samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt bepaald welke filler er wordt gebruikt en de hoeveelheid hiervan. Vervolgens wordt het gebied afgetekend en de eerste prikjes gezet. 

Een verdovende crème is niet nodig tijdens de behandeling, want in de filler zelf zit al een verdovende stof. Met een canule wordt de filler op de juiste plek ingespoten zodat uw kaaklijn gelijkmatig opgevuld wordt. Voor de kaaklijn filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. U kunt ook voor een algehele makeover gaan met een full face treatment

Stappenplan kaaklijn fillers

U kunt ons telefonisch bereiken via +32 38085948 tussen 09:00 – 15:00 uur op maandag t/m vrijdag. Kies voor optie 1 als u informatie wil over een spierontspanner of filler behandeling. Ons serviceteam helpt u graag verder.

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het gratis consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van kaaklijn fillers

U kunt uw kaaklijn al laten opvullen voor € 190,-! De precieze prijs hangt echter af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid fillers.

Dit zal uw behandelaar vooraf met u bespreken.

 • Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Kaaklijn 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Kaaklijn 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van kaaklijn fillers

Direct na de behandeling van de kaaklijn ziet u dat deze strakker is en meer geaccentueerd wordt. Een deel van dit volume wordt echter veroorzaakt door zwelling van de behandeling. Dit kunt u verminderen door goed te koelen.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Hierna kunt u zes tot twaalf maanden zorgeloos genieten van uw strakke kaaklijn. Niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak. Voor meer definitie in de kaaklijn kunt u ook kin fillers overwegen.

Veelgestelde vragen