Kaaklijn fillers

Een mooi geaccentueerde kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling en heeft veel invloed op de verhoudingen in het gezicht. Een strakke kaaklijn is voor velen ideaal en door middel van kaaklijn fillers is dit mogelijk!

Kaaklijn fillers
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 - 45 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn kaaklijn fillers?

Is uw kaaklijn van nature minder goed geaccentueerd of is uw kaaklijn verslapt door veroudering in het gezicht? De kaaklijn vormt, samen met de kin, de basis van het gezicht. Een mooi geaccentueerde kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling en heeft veel invloed op de verhoudingen in het gezicht. Een strakke kaaklijn wordt daardoor door veel mensen nagestreefd. Een filler behandeling van de kaaklijn is, bij zowel vrouwen als mannen, al tijden een populaire behandeling. Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugd uit en heeft invloed op het hele gezicht. Het zorgt voor een krachtige uitstraling met mooie contouren. Een kaaklijn filler zorgt voor meer volume in de kaaklijn. Op deze manier kunnen de verhoudingen in het gezicht weer in balans gebracht worden, kan een verslapte kaaklijn weer strakker gemaakt worden en kan een jeugdige uitstraling geaccentueerd worden.

Hoe werkt een kaaklijn filler behandeling?

De kaaklijn zal tijdens de behandeling door middel van fillers op basis van calcium of hyaluronzuur fillers opgevuld worden. U geeft aan wat uw wensen zijn en de behandelaar adviseert u over de hoeveelheid en mogelijkheden. De behandelaar zal de behandeling afstemmen op basis van uw gewenste resultaat en op basis van de natuurlijke verhoudingen in het gezicht. In de filler zit een verdovende stof, dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze kaaklijn behandeling. De behandelaar zal beginnen

met het aftekenen van het behandelgebied. Door dit te doen, kan de filler op de juiste plek in het gezicht geïnjecteerd worden. Dan is het tijd om de filler te plaatsen. De behandelaar zal allereerst een klein gaatje prikken met een naaldje. De rest van de behandeling wordt uitgevoerd met een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler precies op de juiste plek geplaatst kan worden. Voor de kaaklijn filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. Dit is inclusief een eventueel consult.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30-45 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van kaaklijn fillers

De prijs van kaaklijn fillers is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst heeft de hoeveelheid fillers die wordt gebruikt tijdens de behandeling invloed op de prijs. Ook is het merk van de fillers belangrijk om te weten om de prijs van de behandeling te bepalen. Een kaaklijn filler behandeling is mogelijk vanaf €170,-. Wilt u zeker weten wat uw kaaklijn behandeling gaat kosten?

De behandelaar zal van tevoren tijdens het consult met u bespreken welk product het beste bij u en uw wensen past en welke hoeveelheid voor u geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar u ook vertellen hoeveel uw kaaklijn behandeling gaat kosten. Bekijk een overzicht van de prijs van kaaklijn fillers om te zien welke mogelijkheden er zijn.

 • Kaaklijn fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Kaaklijn 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Kaaklijn 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van kaaklijn fillers

Direct na de behandeling zal je zien dat uw kaaklijn strakker is en meer geaccentueerd wordt. Een deel van dit volume wordt veroorzaakt door zwelling van de behandeling en niet door de fillers zelf. Deze zwelling kunt u verminderen door goed te koelen. In de dagen na uw behandeling zal de zwelling vanzelf afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van uw behandeling met fillers zichtbaar.

Na 2 weken is het resultaat van uw strakke kaaklijn zichtbaar. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controle afspraak! Het effect van uw behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van kaaklijn fillers

Let er op dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. U mag de kaak en het gezicht natuurlijk wel gewoon bewegen. Na de behandeling kunt u last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken.

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de kaaklijn filler behandeling

Wij raden aan om de huid van de kaaklijn na de filler behandeling schoon te houden. Dit betekent dus dat je u na de kaaklijn behandeling geen make-up op mag. Pas als de prikgaatjes dicht zijn (dit is meestal na een paar uur) kunt u het behandelde gebied camoufleren met make-up.

Veel mensen willen graag een strakke kaaklijn. De oorzaak van een verslapte kaaklijn kan echter veel verschillen. Sommige mensen hebben van nature een minder strakke kaaklijn, omdat hun botstructuren minder goed zichtbaar zijn. Bij anderen is het verouderingsproces de oorzaak van een minder gedefinieerde kaaklijn. Fillers zijn een zeer goede oplossing als je (weer) een strakkere kaaklijn wilt. Een behandeling met fillers kan het volumeverlies in de kaak herstellen, met als resultaat een strakke en geaccentueerde kaaklijn.

Naarmate we ouder worden veranderd niet alleen de huid, maar ook de botstructuur. De wangen gaan hangen en de kaaklijn wordt minder strak. Een slappe kaaklijn kan er voor zorgen dat je er wat ouder en vermoeider uit ziet dan dat je eigenlijk bent. Het effect van spierontspanners in de kaaklijn is een opwaartse trekkracht van gezichtsspieren. Hierdoor krijg je een jonger uitziende kaaklijn, nek én gezicht.

Een afspraak maken voor een kaaklijn filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.