Kaaklijn filler

Een mooi geaccentueerde kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling én heeft invloed op de verhoudingen in het gezicht. Heeft u dit niet van uzelf? Kies kaaklijn fillers!

Kaaklijn filler
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn kaaklijn fillers?

De vorm van uw kaaklijn is genetisch bepaald, maar deze kan door de jaren heen flink veranderen. Hij kan bijvoorbeeld minder geaccentueerd worden of de huid eromheen kan verslappen. Een strakkere kaaklijn geeft u weer een krachtige uitstraling met mooie contouren. Fillers kunnen voor dit resultaat zorgen, een strakke kaak kan dus ook zonder plastische chirurgie bereikt worden. Het middel brengt meer volume aan de kaaklijn, waardoor de lijnen strakker worden en uw uiterlijk jonger. Het lijkt erop dat de kaaklijn een lift krijgt, doordat deze meer accent heeft gekregen. Om de V-shape look helemaal compleet te maken, kunt u de behandeling ook combineren met fillers in de jukbeenderen.

Hoe werkt een kaaklijn filler behandeling?

Eerst bespreekt u samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt bepaald welke filler er wordt gebruikt en de hoeveelheid hiervan. Vervolgens wordt het gebied afgetekend en de eerste prikjes gezet. 

Een verdovende crème is niet nodig tijdens de behandeling, want in de filler zelf zit al een verdovende stof. Met een canule wordt de filler op de juiste plek ingespoten zodat uw kaaklijn gelijkmatig opgevuld wordt. Voor de kaaklijn filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. U kunt ook voor een algehele makeover gaan met een full face treatment

Ablauf Jawline Filler

Stappenplan kaaklijn fillers

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het gratis consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van kaaklijn fillers

U kunt uw kaaklijn al laten opvullen voor € 195,-! De precieze prijs hangt echter af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid fillers.

Dit zal uw behandelaar vooraf met u bespreken.

 • Behandelaar
 • Kaaklijn fillers

  Kaaklijn 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Kaaklijn

  Kaaklijn 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Kaaklijn

  Kaaklijn 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Kaaklijn

  Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van kaaklijn fillers

Direct na de behandeling van de kaaklijn ziet u dat deze strakker is en meer geaccentueerd wordt. Een deel van dit volume wordt echter veroorzaakt door zwelling van de behandeling. Dit kunt u verminderen door goed te koelen.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Hierna kunt u zes tot twaalf maanden zorgeloos genieten van uw strakke kaaklijn. Niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak. Voor meer definitie in de kaaklijn kunt u ook kin fillers overwegen.

Nazorg van kaaklijn fillers

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert, tenzij de behandelaar dit adviseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Goed koelen kan helpen de zwelling te verminderen. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Kaaklijn fillers

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Kaaklijn fillers

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Kaaklijn fillers

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Kaaklijn fillers

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Met fillers kunt u de kaaklijn krijgen waar u van droomt. Door dit gebied op te vullen, wordt deze strakker en lijkt uw gezicht jonger.

Kaaklijn fillers zorgen voor meer volume in de kaaklijn. Verhoudingen in het gezicht worden zo in balans gebracht en u krijgt hier een jeugdige uitstraling voor terug.

U kunt uw kaaklijn al laten opvullen voor € 190,-! De precieze prijs hangt echter af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid fillers. Dit zal uw behandelaar vooraf met u bespreken.

Wij gebruiken tijdens onze behandelingen fillers op basis van hyaluronzuur en calcium. Het laatste is zeer geschikt voor deze behandeling, omdat het botstructuren goed kan nabootsen.. Daarnaast stimuleert de Radiesse filler de aanmaak van eigen collageen. Op langere termijn zal de huid dus meer eigen collageen bevatten en zal de kaaklijn steviger en strakker zijn.

Na uw behandeling kunt u zo’n zes tot twaalf maanden genieten van uw strakkere kaaklijn. Merkt u dat het effect van de behandeling na deze periode vervaagt? Dan bent u weer van harte welkom bij een van onze klinieken.

Een afspraak maken voor een kaaklijn filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.