Fronsrimpel

Turen in de felle zon of geconcentreerd een boek lezen, et voilà de fronsrimpel verschijnt! Door deze rimpel kan het lijken alsof u altijd boos kijkt. Met spierontspanners is dat verleden tijd.

Fronsrimpel
Prijs Vanaf €90,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat zijn fronsrimpels?

De fronsrimpel is de verticale rimpel tussen de wenkbrauwen. Deze ontstaat als u de spieren in dit gebied veel aanspant. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid samengevouwen en ontstaan er verticale en horizontale lijnen. Vaak ontstaat de fronsrimpel naarmate u ouder wordt, maar er kan ook sprake zijn van genetische aanleg. Sommige mensen hebben nou eenmaal de neiging om de spieren meer samen te trekken. Gelukkig kunnen we met spierontspanners in de fronsrimpel gemakkelijk de rimpels tussen de wenkbrauwen verminderen.

Hoe werkt een fronsrimpel behandeling?

Eerst bekijkt de behandelaar uw gezicht en de rimpel tussen de wenkbrauwen. Hij of zij bepaalt dan waar de injecties gezet gaan worden. Vervolgens wordt de spierontspanner in de frons geïnjecteerd met meerdere prikjes. Dit zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd.

De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief consult. Tijdens een persoonlijk consult kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling. De fronsrimpel loopt vaak over in rimpels op het voorhoofd. Ook deze kun je aanpakken met spierontspanners.

Stappenplan fronsrimpel behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een passend advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de fronsrimpel behandeling

Een fronsrimpel behandeling met spierontspanners kan al vanaf € 90,-! De exacte prijs hang af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt.

U bespreekt dit vooraf met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Fronsrimpels

  Fronsrimpels | Merk 2

  € 95,-
 • Fronsrimpels

  Fronsrimpels | Merk 1

  € 130,-
Spierontspanners

Het resultaat van de fronsrimpel behandeling

Na uw behandeling zult u zien dat de fronsrimpel flink is vervaagd. U kunt niet meer fronsen waardoor de huid niet meer samenvouwt. U krijgt een zachtere uitstraling en een frissere blik voor in de plaats. Het mooie is, hier is helemaal geen plastische chirurgie voor nodig! Het is eventueel ook mogelijk om uw kraaienpootjes met spierontspanners

te verzachten, voor een jongere uitstraling. Wilt u ook de wenkbrauwen iets liften? Dan kunt u ook een wenkbrauwlift overwegen. Het resultaat is na twee weken optimaal. Hierna kunt u drie tot vijf maanden zorgeloos genieten van uw frisse blik. Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een gratis controle afspraak.

Nazorg van de fronsrimpel behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Fronsrimpel

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Fronsrimpel

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Fronsrimpel

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Fronsrimpel

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Fronsrimpels zijn de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Door veel fronsen, in de zon turen of een uitgesproken gezichtsexpressie kan de bovenliggende huid samenvouwen. Zo ontstaan rimpels.

De exacte prijs hang af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt. U bespreekt dit vooraf met uw behandelaar.

Door de rimpels te behandelen met spierontspanners kunt u deze verminderen of zelfs laten verdwijnen. Door dit middel verslappen de spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpel. Zo fronst u minder en wordt de vouw in de huid minder zichtbaar.

Een rimpelbehandeling met spierontspanners werkt gemiddeld 3 maanden. Daarna neemt het effect af en begint de rimpel langzaam weer terug te komen. Tegen die tijd bent u bij ons weer van harte welkom voor een vervolgafspraak.

Een afspraak maken voor een fronsrimpel behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.