Fronsrimpel

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilà de fronsrimpel verschijnt!

Fronsrimpel
Prijs Vanaf €80,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid samengevouwen en ontstaan er verticale en horizontale lijnen. De meeste mensen zijn tussen de 35 en 50 jaar wanneer fronsrimpels verschijnen. Toch is er ook sprake van genetische aanleg. Sommige mensen hebben van nature de neiging om de fronsspieren frequent samen te trekken, waardoor er bij hen sneller rimpels zullen opduiken tussen de wenkbrauwen. Ook mensen die erg gespierd zijn en aan spiertraining doen vertonen vaak sterkere fronsspieren en zo dus ook fronsrimpels.

Hoe werkt een fronsrimpel behandeling?

De fronsrimpel wordt geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief het

consult. Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de fronsrimpel behandeling

De kosten van een fronsrimpel behandeling zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken botuline toxine.

Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Fronsrimpel Botox en Bocouture

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Fronsrimpels | Bocouture

  € 80,-
  € 110,-
 • Fronsrimpels | Botox

  € 120,-
  € 150,-

Het resultaat van de fronsrimpel behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling

bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen. Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

Nazorg van de fronsrimpel behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de fronsrimpel behandeling

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid samengevouwen en ontstaan er verticale lijnen.

Bij Faceland wordt er gebruik gemaakt van twee typen botuline toxine, namelijk Botox en Bocouture. De kosten verschillen per type botuline toxine. De prijzen voor fronsrimpels met Botox verschillen tussen de 94,50 euro en 120 euro. De prijzen van fronsrimpels met Bocouture verschillen tussen de 81 euro en 110 euro.

Bij Faceland krijg je altijd een volwaardige dosis, zodat je maximaal profiteert. Een rimpelbehandeling werkt gemiddeld 3 tot 5 maanden. Daarna neemt het effect af en begint de rimpel langzaam weer terug te komen. Tegen die tijd ben je bij ons weer van harte welkom voor een vervolgafspraak.

Een afspraak maken voor een fronsrimpel behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.