Marionetlijnen

Zwaartekracht, volumeverlies en ouderdom: de drie boosdoeners van de marionetlijnen. Deze plooien onder de mondhoeken kunnen ervoor zorgen dat u verdrietig kijkt, maar met fillers maken wij dat ongedaan.

Marionetlijnen
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat zijn marionetlijnen?

Marionetlijnen zijn de plooien die vanaf de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Als deze erg diep zijn, kan dit de illusie geven van hangende mondhoeken. Hierdoor kijkt u sip, terwijl u misschien heel happy bent! De lijnen zijn vaak een resultaat van volumeverlies door leeftijd gecombineerd met zwaartekracht. Je kan de marionetlijnen verminderen door fillers te injecteren. Zo eindigt u met een stralende én vrolijke blik. Marionetlijnen zijn vaak een verlengde van de neuslippenplooi. Deze loopt vanaf de neusvleugels tot de mondhoeken en zijn ook te verhelpen met fillers.

Hoe werkt de marionetlijnen behandeling?

Uw afspraak begint met een consult. Hier bespreekt u uw wensen en verwachtingen en bereid uw behandelaar u voor. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt, kan de behandeling van de marionette filler beginnen.

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid hyaluronzuur filler verdeeld over het behandelgebied. Dit vult de plooien op waardoor de lijnen vervagen, waarmee je de marionetlijnen zal opvullen. De behandeling van de marionetlijnen duurt maximaal 30 minuten.

Marionetlijnen

Stappenplan marionetlijnen

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het gratis consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Indien nodig wordt er een verdovende crème aangebracht. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid hyaluronzuur filler verdeeld over het behandelgebied. Dit vult de plooien op waardoor de lijnen vervagen. De behandeling van de marionetlijnen duurt maximaal 20 minuten.

U mag tot 48 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de marionetlijnen behandeling

Een marionetlijnen behandeling met filler is al mogelijk vanaf € 195,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het soort filler en de hoeveelheid hiervan.

Dit bespreekt u tijdens het consult met uw behandelaar.

 • Marionetlijnen

  Behandelaar
 • Marionettenfalten unterspritzen

  Marionetlijnen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Marionetlijnen

  Marionetlijnen 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Marionetlijnen

  Marionetlijnen 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Marionetlijnen

  Marionetlijnen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van de marionetlijnen

Na de behandeling zult u merken dat de marionetlijnen (bijna) helemaal zijn verdwenen. U kijkt blijer en toegankelijker, een groot verschil! Dit effect zal zo’n zes tot negen maanden zichtbaar zijn. Het optimale resultaat ziet u na twee weken.

Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak met uw behandelend arts. Heeft u door ouderdom ook last van een doffe, verslapte huid? Profhilo is dé oplossing!

Nazorg van de marionetlijnen

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Marionetlijnen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Marionetlijnen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Marionetlijnen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Marionetlijnen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Marionetlijnen zijn de plooien die vanaf de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Als deze erg diep zijn, kan dit de illusie geven van hangende mondhoeken. Hierdoor kijkt u sip, terwijl u misschien heel happy bent! De lijnen zijn vaak een resultaat van volumeverlies door leeftijd gecombineerd met zwaartekracht.

Met fillers kunnen wij u van de marionetlijnen afhelpen. Door dit middel in de plooien te injecteren, worden deze opgevuld waardoor ze vervagen.

Welk soort filler uw arts gebruikt om uw marionetlijnen te verzachten hangt af van de diepte van de plooien en de huidstructuur. Voor de marionetlijnen kunnen de hyaluronzuur fillers worden gebruikt, maar ook de stevigere Radiesse filler kan een mooie uitkomst bieden.

U merkt zo’n zes tot negen maanden het effect van de behandeling. Merkt u dat de plooien na deze periode weer zichtbaar zijn? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

Een marionetlijnen behandeling met filler is al mogelijk vanaf € 190,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het soort filler en de hoeveelheid hiervan. Dit bespreekt u tijdens het consult met uw behandelaar.

Een afspraak maken voor een marionetlijnen behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.