Marionetlijnen

Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we marionetlijnen. Als deze erg diep zijn, kan het lijken alsof de mondhoeken hangen. Deze lijnen zorgen ervoor dat het gezicht een minder vrolijke uitstraling heeft.

WAT ZIJN DE MARIONETLIJNEN?

Een samenspel van zwaartekracht, beweging en verlies van volume kan er voor zorgen dat er de marionetlijnen ontstaan. De marionetlijnen zijn de plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Marionetlijnen kunnen lijken op afhangende mondhoeken, die zorgen voor een droevige uitstraling. Ook laten marionetlijnen u er vaak ouder en vermoeider uitzien dan u in werkelijkheid bent.

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE MARIONETLIJNEN?

De marionetlijnen kan worden opgevuld met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Met deze verschillende fillers kan uw behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de diepte van de marionetlijnen en de structuur van uw huid. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, ook adviseren over de aanbevolen hoeveelheid filler.

Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd.

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld in het behandelgebied. De behandeling van de marionetlijnen duurt maximaal 30 minuten. Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden met een canule.

WAT IS EEN CANULE?

Een canule is een botte naald, die wordt gebruikt om de filler op een specifieke plek in de huid aan te brengen. Het voordeel van een canule is dat de kans op zwelling en blauwe plekken wordt beperkt.

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Na een behandeling van de marionetlijnen met een hyaluronzuur filler of collageenstimulator zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

Indicator
Marionetlijnen voor en na
Marionetlijnen voor en na
VOOR NA

WAT IS DE PRIJS VAN EEN MARIONETLIJNEN BEHANDELING?

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw marionetlijnen te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een behandeling van de marionetlijnen.

VOOR WELK MERK FILLER MOET U KIEZEN?

De marionetlijnen worden behandeld met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Wij werken met verschillende merken hoogwaardige fillers. Op basis van uw wensen kan de arts u aanbevelen welk merk voor u het meest geschikt is.

TWIJFELT U OVER EEN BEHANDELING VAN DE MARIONETLIJNEN?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.