Kaaklijn met spierontspanners

Een strakke kaaklijn straalt jeugdigheid en vitaliteit uit. Toch kan de huid om de kaak met de jaren verslappen. We kunnen dit verhelpen met een zogenaamde Nefertiti lift met spierontspanners.

 
Kaaklijn met spierontspanners
Prijs Vanaf €180
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2-4 weken
Effect 3 maanden

Wat is een kaaklijn behandeling?

Naarmate we ouder worden, verandert niet alleen de huid, maar ook de botstructuur. Hierdoor gaan de wangen hangen en wordt de kaaklijn minder strak. Dit kan er helaas voor zorgen dat u er ouder en vermoeider uitziet. Een spierontspanner behandeling biedt hier dé uitkomst voor. Door spierontspanners in de kaaklijn te laten injecteren, worden deze spieren tijdelijk stilgelegd. Dit zorgt ervoor dat ze niet meer naar beneden trekken en de huid rond de kaaklijn gelift wordt. Hierdoor krijgt u een jongere nek en een fris gezicht. Wilt u juist een vollere kaaklijn? Kies dan voor fillers.

Hoe werkt de kaaklijn behandeling?

Eerste bekijkt de behandelaar uw gezicht en bepaalt welke spierontspanner er gebruikt gaat worden. Ook worden uw wensen en verwachtingen besproken. Vervolgens tekent de behandelaar het gebied af zodat hij of zij precies weet waar

de prikjes gezet moeten worden. De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikjes met spierontspanners in de kaakspier. Zo wordt de kaaklijn strakker en slanker. Voor meer definitie in de kaak en kin, is een behandeling met fillers ook ideaal.

Stappenplan kaaklijn behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de kaaklijn behandeling

U kunt al een kaaklijn behandeling met spierontspanners ondergaan vanaf €65,-! De precieze prijs hangt echter af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt.

Dit bespreekt u tijdens het consult met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Kaaklijn fillers

  Kaaklijn | Merk 2

  € 180,-
 • Kaaklijn fillers

  Kaaklijn | Merk 1

  € 240,-
Spierontspanners

Het resultaat van de kaaklijn behandeling

Na de behandeling merkt u dat de kaaklijn vele malen strakker is. Zo ziet u er jonger en frisser uit. Een natuurlijk resultaat, maar met een groot verschil. U kunt vervolgens ongeveer drie maanden van dit effect genieten.

Na twee weken is het resultaat optimaal. Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een controle afspraak bij dezelfde behandelaar. Als u naast een strakke kaaklijn ook een rimpelvrije nek en decolleté wilt, kan dit met fillers bereikt worden..

Nazorg van de kaaklijn

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

 

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Kaaklijn met spierontspanners

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Kaaklijn met spierontspanners

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd.

Kaaklijn met spierontspanners

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Kaaklijn met spierontspanners

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Met spierontspanners kunnen wij uw kaaklijn prominenter maken. Zo lijkt u in één klap jaren jonger.

Door spierontspanners in de kaaklijn te laten injecteren, worden deze spieren tijdelijk stilgelegd. Dit zorgt ervoor dat ze niet meer naar beneden trekken en de huid rond de kaaklijn gelift wordt. Hierdoor krijgt u een jongere nek en een fris gezicht.

U kunt al een kaaklijn behandeling met spierontspanners ondergaan vanaf €65,-! De precieze prijs hangt echter af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt. Dit bespreekt u tijdens het consult met uw behandelaar.

Spierontspanners in de kaaklijn zorgen voor een opwaartse trekkracht van de gezichtsspieren. Hierdoor wordt de kaaklijn prominenter zonder volume toe te voegen. Kaaklijn fillers voegen juist veel volume toe. Vaak worden deze twee behandelingen gecombineerd. Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden.

Spierontspanners blijven gemiddeld drie maanden werken. Merkt u dat na deze periode het effect van de behandeling verzwakt? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

Een afspraak maken voor een kaaklijn behandeling met spierontspanners?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.