Kaaklijn met spierontspanners

Na verloop van tijd door het ouder worden zal de kaaklijn minder strak worden. Gelukkig kan het injecteren van spierontspanners hier dé oplossing voor zijn. Dit wordt ook wel een Nefertiti lift genoemd.

 
Kaaklijn met spierontspanners
Prijs Vanaf €65
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2-4 weken
Effect 3 maanden

Wat is een kaaklijn behandeling?

Een strakke kaaklijn, dromen we daar niet allemaal van? Maar naarmate we ouder worden verandert niet alleen de huid, maar ook de botstructuur. De wangen gaan hangen en de kaaklijn wordt minder strak. Een slappe kaaklijn kan er voor zorgen dat u er wat ouder en vermoeider uit ziet dan u eigenlijk bent. Een spierontspanners behandeling zal hier dé uitkomst bieden, zodat uw kaken weer een mooie lift krijgen. Dit wordt ook wel de Nefertiti lift genoemd, vernoemd naar de Egyptische koningin Nefertiti die bekend stond om haar scherpe en jeugdige kaaklijn.

Hoe werkt de kaaklijn behandeling?

De behandeling van de kaaklijn is relatief snel en gemakkelijk, er is ongeveer 15 minuten voor nodig. De arts zal eerst de huid aftekenen en de plek van injectie op jouw gezicht vaststellen. De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikjes met de spierontspanner spierontspanners, welke op precies de juiste plaats onder de huid wordt aangebracht. De Nefertiti lift bestaat uit 1-2 zones. Een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling.

Zodra de spierontspanners de spieren heeft laten ontspannen is het effect een opwaartse trekkracht van gezichtsspieren. Hierdoor wordt er een jonger uitziende kaaklijn, nek en gezicht gecreëerd. Vaak wordt voor een optimaal resultaat de behandeling in combinatie met fillers geadviseerd. Maar de behandelend arts kan jou hier tijdens het consult verder over informeren.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de kaaklijn behandeling

Wilt u zeker weten wat uw behandeling gaat kosten? De behandelaar zal eerst met u bespreken welk product het beste bij u

en uw wensen past en welke hoeveelheid geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar u vertellen hoeveel de behandeling gaat kosten.

 • Kaaklijn spierontspanners en Bocouture

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Kaaklijn | Bocouture

  € 65,-
  € 70,-
 • Kaaklijn | spierontspanners

  € 90,-
  € 95,-

Het resultaat van de kaaklijn behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de spierontspanners zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de kaaklijn

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar je wel op moet letten is dat je de eerste 6 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken

 

kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de kaaklijn behandeling

Veel mensen willen graag een strakke kaaklijn. De oorzaak van een verslapte kaaklijn kan echter veel verschillen. Sommige mensen hebben van nature een minder strakke kaaklijn, omdat hun botstructuren minder goed zichtbaar zijn. Bij anderen is het verouderingsproces de oorzaak van een minder gedefinieerde kaaklijn. Fillers zijn een zeer goede oplossing als u (weer) een strakkere kaaklijn wilt. Een behandeling met fillers kan het volumeverlies in de kaak herstellen, met als resultaat een strakke en geaccentueerde kaaklijn.

Naarmate we ouder worden veranderd niet alleen de huid, maar ook de botstructuur. De wangen gaan hangen en de kaaklijn wordt minder strak. Een slappe kaaklijn kan er voor zorgen dat u er wat ouder en vermoeider uit ziet dan dat u eigenlijk bent. Het effect van spierontspanners in de kaaklijn is een opwaartse trekkracht van gezichtsspieren. Hierdoor krijgt u een jonger uitziende kaaklijn, nek én gezicht.

De kaaklijn wordt regelmatig behandeld met fillers. Een behandeling van de kaaklijn wordt ook uitgevoerd met spierontspanners en is een spierverslapper die er voor zorgt dat een spier tijdelijk minder actief wordt. Het resultaat hiervan is een kaaklijn correctie.

Een afspraak maken voor een kaaklijn behandeling met spierontspanners?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.