Chirurgie

Plastische chirurgie is een specialisme waarbij het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie op de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een arts. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de vorm van uw gezicht.

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult of boek meteen een behandeling in met een van onze specialisten.

Vragen over chirurgie?

Vragen over chirurgie?

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze pagina met alle veelgestelde vragen, wie weet zit uw antwoord hiertussen! Zo niet, neem dan contact met ons op.

WAAROM EEN CHIRURGISCHE BEHANDELING BIJ FACELAND?

DE BESTE SPECIALISTEN

Faceland heeft een team van gerenommeerde artsen en verpleegkundigen. Al onze behandelaars zijn natuurlijk RIZIV-geïdentificeerd. Door continue bijscholing en training zorgen onze behandelaars ervoor dat kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid in onze klinieken gewaarborgd blijft. Faceland werkt met de nieuwste behandelmethodes en gaat altijd voor het beste resultaat.

HOGE KLANTTEVREDENHEID

Plastische chirurgie is een specialisme waarbij het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie op de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg.

FACELAND BIEDT DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Met de vraag ‘hoe is deze lage prijs mogelijk?’ krijgen wij alleen maar een grote glimlach op ons gezicht. Deze vraag is namelijk het bewijs dat de formule werkt! Sinds 2013 zijn we transparant in het uitdragen van de boodschap dat injectables of chirurgische behandeling niet duur gehouden hoeven te worden, is ons bereik fors gegroeid, de filosofie doorgegeven door trouwe fans en is het principe value for money onlosmakelijk verbonden met Faceland. Geen concessies, goede samenwerking met leveranciers, continu scholing in binnen- en buitenland, innovatie, efficiënt te werk gaan en focussen op één formule. Faceland staat voor value for money.

KWALITEIT EN VEILIGHEID STAAN VOOROP

Bij Faceland staat kwaliteit en veiligheid van uw behandeling altijd op de eerste plaats.Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Faceland is een continue proces. Daarom volgt Faceland de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland: de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). Daarnaast voert Faceland het keurmerk Onder de Aandacht (ODA), en voldoet daarmee aan aanvullende, strengere eisen op het gebied van klanttevredenheid.