Face Slimming

Een sterke kaakspier kan ervoor zorgen dat uw kaak breder lijkt. Dit kan uw gezicht ronder maken dan u misschien wilt. Op zoek naar een oplossing? Dat is face slimming! Ideaal om de sterke spieren te ontspannen.

Face Slimming
Prijs Vanaf €180,-
Behandeltijd 15 Minuten
Controle 2-4 weken
Effect +/- 3 maanden

Wat is face slimming?

Veel mensen hebben last van (te) sterke kaakspieren. Veel knarsetanden kan dit veroorzaken, maar soms zit het gewoon in de genen. De spieren zijn dan meer zichtbaar dan normaal wat zich uit in een bredere kaaklijn of bolle wangen. Wilt u hier vanaf? Dan kan face slimming dé oplossing zijn. Tijdens deze behandeling worden spierontspanners in de kaaklijn geïnjecteerd. Dit middel zal de overactieve spieren doen ontspannen wat ze zo minder dik maakt. Hierdoor kan uw gezicht slanker lijken.  

Hoe werkt een face slimming behandeling?

Tijdens een face slimming spierontspanner behandeling worden kauwspieren geïnjecteerd met een spierontspanner. Voor we hiermee aan de slag gaan, begint u eerst met een consult met één van onze specialisten. U maakt u wensen kenbaar en de arts bepaalt op face slimming wat voor u is. Zit alles goed? Dan kan de behandeling beginnen.

De behandelaar vraagt vervolgens op u de kauwspieren kunt aanspannen. Zo kan de behandelaar het gebied precies aftekenen. Houdt de kaken nog even aangespannen zodat de spierontspanners geïnjecteerd kunnen worden. Na een paar prikjes bent u alweer klaar. Nu is het wachten op het resultaat! Wilt u op een andere manier de v-shape van het gezicht bereiken? Misschien zijn kin fillers dan de uitkomst.

Face slimming stap voor stap

Stappenplan face slimming

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar een passend advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kan maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of aan uw wensen is voldaan.

Allereerst vraagt de behandelaar of u de kauwspieren kunt aanspannen om te zien waar de spierontspanner geïnjecteerd moet worden. Dit wordt dan afgetekend. Daarna injecteert de behandelaar de spierontspanners op deze plekken. U houdt ze aangespannen tijdens het prikken en tussendoor vraagt de behandelaar of u weer kunt ontspannen. De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank. De huid is extra gevoelig bij aanraking met UV-straling en kan het resultaat beïnvloeden, wees daarom voorzichtig.

Prijzen van face slimming

De prijs van een face slimming behandeling is afhankelijk van het merk spierontspanner dat gebruikt wordt.

Tijdens een consult zal duidelijk worden welke het beste bij u past.

 • Face slimming

  Behandelaar
 • Face Slimming

  Face slimming | Merk 1

  € 240,-
 • Face Slimming

  Face slimming | Merk 2

  € 180,-
Spierontspanners

Het resultaat van face slimming

Na een face slimming behandeling kan uw gezicht slanker lijken en een v-vorm aannemen. U voelt dan minder spanning op de kaken en kauwsporen. Zo kunnen ook klachten als tandenklemmen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Dit effect is na twee weken merkbaar en zal dan zo’n 3 maanden aanhouden. Hierna kun t u weer terugkomen voor een herhaalbehandeling.

Bent u na 2 weken nog niet tevreden? Kom dan binnen 2 tot 4 weken na uw behandeling terug voor een controle. Uw behandelaar zal dan kijken wat we kunnen doen om het resultaat te optimaliseren. Ervaart u naast de kaaklijn ook spanning in de nek en schouders? Dan kan een Traptox behandeling een goede uitkomst bieden.

Nazorg van face slimming

Na de behandeling van de kauwspieren mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. De eerste 48 uur  mag u niet masseren of wrijven in het behandelde gebied, tenzij de behandelaar anders aangeeft. Het is mogelijk dat u direct na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of een zwelling.

Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u binnen 48 uur na de behandeling niet sporten en binnen 2 weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de huid namelijk extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Face Slimming

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 28 klinieken

Face Slimming

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Face Slimming

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Face Slimming

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd.

Veelgestelde vragen over face slimming

Face slimming is vooral geschikt voor mensen die erg veel last hebben van spanning in de kauwspieren. De spierontspanners zullen deze druk verlichten. Ook gaan veel mensen voor een slanker en smaller gezicht.

Het grootste voordeel van face slimming is dat er minder spanning komt te staan op de kaken. Daarnaast kan de behandeling uw gezicht verslanken én kan het in sommige gevallen helpen tegen tandenknarsen.

Face slimming bij Faceland is een behandeling waarbij spierontspanners in de kaak worden geïnjecteerd. Dit zorgt voor een minder actieve kauwspier wat tandenknarsen en spanning kan verlichten. Daarnaast kan het uw gezicht smaller en slanker maken.

Het resultaat van een face slimming behandeling is ongeveer 3 maanden zichtbaar. Na deze periode zal het effect van de spierontspanners verminderen. U bent dan uiteraard weer van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

Eerst bespreekt u uw wensen en klachten met uw behandelaar. Het behandelgebied wordt afgetekend waarna de spierontspanners geïnjecteerd worden. Dit zorgt ervoor dat de gespannen kauwspieren relaxen en hierdoor het gezicht iets afslankt.

In sommige gevallen kan een face slimming behandeling helpen tegen tandenknarsen. De spierontspanners worden namelijk geïnjecteerd in de spieren die het knarsen veroorzaken. Zo zijn ze tijdelijk minder actief en verminderen klachten.

Een afspraak maken voor een face slimming behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.