Bunny lines

Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

De rimpeltjes hoog naast de neus worden de bunny lines genoemd. Deze lijnen ontstaan wanneer u hard lacht, in de zon kijkt of uw neus vaak optrekt. De bunny lines kunnen ook verschijnen als u praat.

DE BUNNY LINES

Bunny lines worden veroorzaakt door de herhaaldelijke aanspanning van de spier aan weerszijden van de neus. Deze lijnen kunnen, bij een sterkere gezichtsmimiek, op jonge leeftijd al zichtbaar zijn. Met het verstrijken van de jaren zullen de rimpeltjes steeds zichtbaarder worden. De huid verliest deels haar kracht om de lijnen in rust te laten vervagen. De bunny lines zullen dan ook in een ontspannen toestand zichtbaar blijven en kunnen dan als storend worden ervaren.

WAT GEBEURD ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE BUNNY LINES?

De bunny lines worden geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief het consult.

Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN BUNNY LINES BEHANDELING?

De kosten van een bunny lines behandeling zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken botuline toxine. Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een bunny lines behandeling.

TWIJFELT U OVER EEN BUNNY LINES BEHANDELING?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.