Bunny lines

Heeft u een uitgesproken lach? Of tuurt u vaak in de zon? Dan kunnen er horizontale lijntjes hoog naast de neus ontstaan. Deze noemen we bunny lines. Met spierontspanners komt u er gemakkelijk vanaf.

Bunny lines
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat zijn bunny lines?

Bunny lines zijn de horizontale lijntjes hoog op de neus. Ze worden veroorzaakt door het aanspannen van de spieren in dit gebied, bijvoorbeeld als u lacht of uw neus optrekt. Deze rimpeltjes ontstaan vaak door ouderdom, maar bij een sterke gezichtsmimiek kunnen ze al op jonge leeftijd zichtbaar zijn. Met spierontspanners zorgen wij ervoor dat de spieren niet meer optrekken.

Hoe werkt de bunny lines behandeling?

Eerst bekijkt de behandelaar de lijntjes en tekent eventueel het gebied af. Vervolgens worden de bunny lines geïnjecteerd met spierontspanners. De bunny lines worden dus niet met een filler behandeld.

Deze behandeling is vrijwel pijnloos, dus een verdovende crème is niet nodig. De behandeling zelf is zo voorbij, het duurt ongeveer 15 minuten inclusief consult.

Bunny lines stappen

Stappenplan bunny lines

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de bunny lines behandeling

U kunt al van uw bunny lines afkomen vanaf €65,-! De uiteindelijke prijs hang af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan.

U bespreekt dit met uw behandelaar tijdens het consult.

 • Bunny lines Spierontspanners en spierontspanners

  Behandelaar
 • Bunny Lines

  Bunny lines | Merk 2

  € 65,-
 • Bunny Lines

  Bunny lines | Merk 1

  € 90,-
Spierontspanners

Het resultaat van de bunny lines

Na de behandeling merkt u dat de spieren die de lijntjes veroorzaken zijn stilgelegd. Hierdoor zijn rimpeltjes minder zichtbaar met een gladdere huid als resultaat. Voor een nóg gladdere en stralendere huid kunt u ook kiezen voor een Profhilo behandeling.

Na twee weken is het resultaat optimaal, dus wacht altijd deze periode af. Bent u (nog) niet tevreden? kom dan binnen twee tot vier weken terug voor een controle afspraak. Heeft uw lach ook gezorgd voor kraaienpootjes? Deze kunt u ook bij ons laten behandelen.

Nazorg van de bunny lines

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Bunny lines

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Bunny lines

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd.

Bunny lines

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Bunny lines

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

De horizontale lijntjes hoog naast de neus worden ook wel bunny lines genoemd.

Bunny lines ontstaan bij het aanspannen op optrekken van de neus. Dat gebeurt bijvoorbeeld als u in de zon kijkt of veel lacht. Naarmate u ouder wordt, worden deze lijntjes steeds zichtbaarder.

Met spierontspanners kunt u van de bunny lines afkomen. Het zorgt ervoor dat de spieren die de lijntjes veroorzaken tijdelijk stilgelegd worden. Met fillers is dit helaas niet mogelijk.

U kunt al van uw bunny lines afkomen vanaf €65,-! De uiteindelijke prijs hang af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. U bespreekt dit met uw behandelaar tijdens het consult.

Na de bunny lines behandeling heeft u ongeveer drie maanden profijt van de spierontspanner. Merkt u dat na deze periode de lijntjes weer terugkomen? Dan bent u van harte welkom voor een vervolgafspraak.

Een afspraak maken voor een bunny lines behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.