Bunny lines

Wanneer u vaak lacht of in de zon kijkt ontstaan er hoog naast de neus horizontale lijntjes. Deze lijntjes worden ook wel bunny lines genoemd. Gelukkig is hier wat aan te doen door middel van spierontspanners.

Bunny lines
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat zijn bunny lines?

Bunny lines worden veroorzaakt door de herhaaldelijke aanspanning van de spier aan weerszijden van de neus. Deze lijnen kunnen, bij een sterkere gezichtsmimiek, op jonge leeftijd al zichtbaar zijn. Met het verstrijken van de jaren zullen de rimpeltjes steeds zichtbaarder worden. De huid verliest deels haar kracht om de lijnen in rust te laten vervagen. De bunny lines zullen dan ook in een ontspannen toestand zichtbaar blijven en kunnen dan als storend worden ervaren.

Hoe werkt de bunny lines behandeling?

De bunny lines worden geïnjecteerd met spierontspanners. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten

inclusief het consult. Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al jouw uw kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de bunny lines behandeling

De kosten van een bunny lines behandeling zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken spierontspanners.

Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Bunny lines Bocouture en spierontspanners

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Bunny lines | spierontspanners

  € 90,-
  € 95,-
 • Bunny lines | Bocouture

  € 65,-
  € 70,-

Het resultaat van de bunny lines

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak

dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de bunny lines

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken

kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de bunny lines

Bij bunny lines behandeling met spierontspanners wordt gebruik gemaakt van een gezuiverd eiwit dat door een bacterie wordt gemaakt, dit noemen we spierontspanners. Het wordt uitgevoerd met een geregistreerd geneesmiddel om rimpels en rimpeltjes te behandelen die door overmatige spieractiviteit ontstaan. Tijdens de behandeling worden er een aantal kleine injecties gegeven in het spiertje dat de rimpel veroorzaakt. Binnen een paar dagen ziet u al verbetering en na 2 weken werkt het product optimaal.

Sommige rimpels ontstaan door overactiviteit van bepaalde spiertjes. Dit geldt bijvoorbeeld voor kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een injectie zorgt ervoor dat deze spiertjes minder actief worden. Hierdoor herstelt de natuurlijke balans en vervagen je rimpels vanzelf.

Het effect van een rimpelbehandeling is niet direct te merken. In de meeste gevallen is het maximale effect binnen 2 weken bereikt.

Een afspraak maken voor een bunny lines behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.