Profhilo

Prijs €250,-
Behandeltijd 15-30 Minuten
Controle 4 weken

Yes, Faceland heeft iets nieuws voor skin recovery! Wilt u de kwaliteit van uw huid verbeteren of uw huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat uw huid er stralender en gezonder uitziet! De Profhilo behandeling is gericht op de huid egaliseren, herstellen en verstrakken zonder volume te geven aan het gezicht.

WAT IS PROFHILO?

  • Anti-aging behandeling;
  • Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
  • Het lijkt op een skinbooster, maar dan met veel minder prikjes;
  • Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

HOE WERKT PROFHILO?

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat uw huid een prachtige glow krijgt!

WAT DOET PROFHILO?

  • Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
  • Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, het maakt de huid rustiger en poriën worden kleiner;
  • De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
  • Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

WAT KUNT U VERWACHTEN TIJDENS EEN PROFHILO BEHANDELING?

Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 verschillende punten in het gezicht. De geïnjecteerde gel verspreid zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt.

Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten.

De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

HOE ZIET HET TRAJECT VAN EEN PROFHILO BEHANDELING ERUIT?

Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijft u uw stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

GESCHIKT VOOR WIE?

  • Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
  • Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN PROFHILO BEHANDELING?

Het resultaat is een steverige en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE NAZORG VAN EEN PROFHILO BEHANDELING?

De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN PROFHILO BEHANDELING?

Een Profhilo behandeling kost €250,- bij een behandelaar en €370,- bij een premium behandelaar. Bekijk meer informatie over de prijzen van een Profhilo behandeling. De getoonde prijzen zijn per behandeling.