Profhilo

Wilt u de kwaliteit van de huid verbeteren of uw huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat uw huid er stralender en gezonder uitziet. Een mooie glow in het gezicht, wie wil dat nou niet?

Profhilo
Prijs €260,-
Behandeltijd 15-30 Minuten
Controle 4 weken

Wat is een profhilo behandeling?

Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar toch is het geen filler behandeling. De stof activeert namelijk het huideigen elastine en collageen zonder volume toe te voegen aan het gezicht. Deze behandeling is dé oplossing als u last heeft van een verslappende huid en volumeverlies door huidveroudering.   Ook geeft het een droge, doffe of vermoeide huid weer een healthy glow. Zo lijkt u in één klap jaren jonger! Dit is allemaal mogelijk zónder plastische chirurgie.

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

Tijdens een Profhilo treatment wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op tien verschillende punten in het gezicht. De gel verspreidt zich gelijkmatig onderhuids waardoor het alle belangrijke plekken in het gezicht bereikt. Een verdoving is bij deze behandeling niet nodig. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Vier weken na de eerste behandeling kunt u terugkomen voor een herhaalafspraak.

Zo stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Voor een langdurig resultaat dient u iedere zes maanden een Profhilo behandeling te ondergaan. Niet alleen het gezicht is geschikt voor een Profhilo behandeling. Ook kan deze methode de stevigheid in bijvoorbeeld uw hals en decolleté terugbrengen. Heeft u alleen last van ingevallen wangen? Dan kan een fillerbehandeling voor de wangen al genoeg zijn.

Profhilo stap voor stap

Stappenplan Profhilo

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Tijdens de behandeling brengt de behandelaar meerdere injecties met hyaluronzuur aan over het hele gezicht. Zo wordt het middel goed verdeeld en bereikt het alle hoekjes. Zo gaat het huidveroudering tegen. Voor het beste resultaat komt u elk half jaar terug.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de profhilo behandeling

De prijs voor een behandeling is afhankelijk van de behandelaar.

Houd er wel rekening mee dat u voor het beste resultaat meerdere behandelingen moet ondergaan.

  • Behandelaar
  • Profhilo

    Profhilo

    € 260,-

Het resultaat van de Profhilo behandeling

Zes tot acht weken na de behandeling zult u merken dat de huid steviger aanvoelt en u een healthy glow heeft gekregen. De Profhilo ervaringen zijn dat de huid beter gehydrateerd is en jaren jonger lijkt, het werkt namelijk als een collageen behandeling voor het gezicht.

Door twee keer per jaar een Profhilo behandeling uit te voeren garandeert u een langdurig en natuurlijk resultaat.  Wilt u een nog jongere en frissere look? Combineer Profhilo dan met een traangoot behandeling. U komt dan met behulp van fillers af van uw wallen en eindigt met een opgewekte blik.

Nazorg van de Profhilo behandeling

Na de behandeling kunt u uw gezicht gewoon bewegen, maar masseer het gebied niet. U kunt na de behandeling milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes ervaren. Wij raden aan om het gebied goed te koelen zodat dit zo snel mogelijk afneemt. Let wel op: de zwelling na uw behandeling zal eerst toenemen

voordat het gewenste resultaat bereikt wordt. Als de prikgaatjes dicht zijn kunt u weer make-up dragen op het gebied. Daarnaast mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Profhilo

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Profhilo

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Profhilo

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Profhilo

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar toch is het geen filler behandeling. De stof activeert het huideigen elastine en collageen zonder volume toe te voegen. Heeft u toch wel behoefte aan meer volume? Dan zijn fillers in de jukbeenderen misschien geschikt.

Tijdens een behandeling wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op tien verschillende punten in het gezicht. De gel verspreidt zich gelijkmatig onderhuids waardoor het alle belangrijke plekken in het gezicht bereikt. Een verdoving is bij deze behandeling niet nodig.

Nee, filler en Profhilo zijn niet hetzelfde. Een filler voegt volume toe aan het gezicht terwijl Profhilo juist de conditie van de huid verbetert. Wel bevatten ze beiden hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Hierdoor is de kans op complicaties minimaal.

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Ongeveer zes tot acht weken na uw eerste behandeling is het resultaat zichtbaar. Om de resultaten te behouden dient de behandeling elke zes maanden herhaald te worden.

Profhilo is ideaal als u last heeft van een slappe huid, bijvoorbeeld door ouderdom. Het stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel. Verder worden fijne lijntjes en acne verminderd, de huid wordt rustiger en poriën kleiner. De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling en helpt rimpels van binnenuit te genezen.

Een afspraak maken voor een Profhilo behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.