Profhilo

Wilt u de kwaliteit van de huid verbeteren of uw huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat uw huid er stralender en gezonder uitziet. Een mooie glow in het gezicht, wie wil dat nou niet?

Profhilo
Prijs €250,-
Behandeltijd 15-30 Minuten
Controle 4 weken

Wat is een profhilo behandeling?

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat uw huid een prachtige glow krijgt! Profhilo is geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid en geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 verschillende punten in het gezicht. De geïnjecteerde gel verspreid zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt. Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten. De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijft u uw stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

Prijzen van de Profhilo behandeling

  • Profhilo

    Behandelaar
    Premium Behandelaar
  • Profhilo

    € 250,-
    € 320,-

Het resultaat van de Profhilo behandeling

Het resultaat is een steverige en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen. Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 verschillende punten in het gezicht.

De geïnjecteerde gel verspreid zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt. Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten. De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

Nazorg van de Profhilo behandeling

De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de Profhilo behandeling

Profhilo stimuleert het aanmaken van collageen, elastine en zelfs vetweefsel. Ook verminderd het fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en de poriën worden kleiner.

Een profhilo behandeling stimuleert het aanmaken van collageen, elastine en vetweefsel. Het vermindert de fijne lijntjes en acne, het verstevigt de huid en maakt de huid rustiger.

De Profhilo behandeling is speciaal ontwikkeld om de conditie van de huid te verbeteren. Hierdoor zullen fijne rimpels en andere tekenen van veroudering minder goed zichtbaar zijn. Het is daarnaast een goede oplossing voor mensen die nóg geen geen behandeling met hyaluronzuur fillers willen ondergaan.

Een afspraak maken voor een Profhilo behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.