Dit is dé injectable trend van het moment: Profhilo

- Dr. Editor
Dit is dé injectable trend van het moment: Profhilo

Trends komen en trends gaan, maar deze trend is ondertussen niet meer weg te denken bij Faceland. Profhilo is in redelijk korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire behandelingen in onze klinieken. En wij begrijpen wel waarom. Benieuwd? Lees verder!

WAT IS EEN PROFHILO BEHANDELING?

Profhilo is dé behandeling tegen huidveroudering en -verslapping. Het is namelijk een anti-aging behandeling die huidverslapping tegengaat en daarmee zorgt voor een hele stevige huid. Zo krijgt u een jeugdige en frisse look zónder extra volume toe te voegen. Dit resulteert in een natuurlijk resultaat.

Tijdens de Profhilo behandeling wordt er gebruikgemaakt van hyaluronzuur. Dit wondermiddel is erg sterk in de strijd tegen huidveroudering, maar ook hydrateert het de huid. Het kan namelijk tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden!

Daarnaast stimuleert hyaluronzuur de aanmaak van collageen en elastine: dé bouwblokken voor een stevige en gezonde huid.

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Tijdens de Profhilo behandeling zorgt de behandelaar ervoor dat het effectieve hyaluronzuur het hele gezicht bereid. Dit doet hij of zij met tien injecties die bij elkaar 2 ml van het middel bevatten. Dit kleine beetje activeert de aanmaak van collageen en elastine zodat huidveroudering tegen wordt gegaan.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De aanmaak hiervan loopt echter, net zoals bij collageen en elastine, na het dertigste levensjaar flink af. Met Profhilo geef je de productie weer een boost. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, maakt het de behandeling ook helemaal veilig!

IS PROFHILO HETZELFDE ALS FILLERS?

Hyaluronzuur doet misschien wel een belletje rinkelen. Deze stof zit namelijk ook in filler en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de lippen op te vullen. Toch is Profhilo niet hetzelfde als fillers.

Profhilo stimuleert namelijk alleen de aanmaak van belangrijke werkzame stoffen zodat huidveroudering wordt tegengegaan. Fillers op basis van hyaluronzuur doen dit deels ook, maar voegen ook volume toe aan gewenste gebieden.

ZITTEN ER NADELEN AAN PROFHILO?

Wat ons betreft niet! De behandeling vertraagt of stopt de veroudering van de huid voor een verjongend effect. De Profhilo ervaringen zijn dus louter positief. Het enige wat misschien als vervelend kan worden ervaren, is dat er soms een paar blauwe plekjes ontstaan die worden veroorzaakt door de injecties. Deze verdwijnen echter al na een paar dagen. Dat is niks tegenover de jonge look die hierna verschijnt!

THE FIRST STEP TO LOOKING YOUNGER

Bent u klaar voor de eerste stap? Maak dan nu uw afspraak!