Hals en decolleté

Naarmate u ouder wordt, verslapt de huid en verliest u volume. Dit gebeurt niet alleen in het gezicht, maar ook in de hals en decolleté! Met fillers wordt dit proces gestopt.

Hals en decolleté
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 18 maanden

Wat is een hals en decolleté behandeling?

Bij filler behandelingen wordt vaak alleen gekeken naar het gezicht, maar uw hals en decolleté krijgen het ook flink te verduren als u ouder wordt. De huid in dit gebied is namelijk erg kwetsbaar en bevat minder huidvet om te ondersteunen. Zo laat bijvoorbeeld uv-straling al snel haar sporen achter.   Met fillers kunnen we dit herstellen. Door de rimpels in de nek en decolleté op te vullen met dit middel, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Zo lijkt u gelijk jaren jonger, zonder iets aan uw gezicht te laten doen. En dat allemaal zonder plastische chirurgie! Je kan het namelijk zien als een halslift zonder operatie.

Hoe werkt de hals en decolleté behandeling?

Eerst bekijkt uw behandelaar het te behandelen gebied. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en het soort en de hoeveelheid filler voor de hals worden bepaald. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingetrokken, kan de

behandeling beginnen. De behandelaar tekent eerst de huid af zodat duidelijk wordt waar de prikjes gezet moeten worden. Vervolgens zal het middel op precies de juiste plaats worden geïnjecteerd. Zo wordt de hangende huid weer soepel en strak. Ook voor veroudering in de handen zijn fillers dé oplossing.

Stappenplan hals en decolleté filler

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw huid kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst wordt er eventueel een plaatselijke verdoving aangebracht. De behandelaar tekent eerst de huid af zodat duidelijk wordt waar de prikjes gezet moeten worden. Vervolgens zal het middel op precies de juiste plaats worden geïnjecteerd. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de hals en decolleté behandeling

U kunt uw hals en decolleté al laten behandelen vanaf €195,-! De precieze prijs is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan.

Dit wordt tijdens het consult met u besproken.

 • Hals en decolleté

  Behandelaar
 • Hals en decolleté behandeling

  Hals en decolleté 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Hals en decolleté behandeling

  Hals en decolleté 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Hals filler

  Hals en decolleté 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van de hals en decolleté behandeling

Na de behandeling ziet u gelijk een groot verschil. Het behandelde gebied is strakker en soepeler en de rimpels zijn vervaagd. U kunt, afhankelijk van de filler, zes tot achttien maanden van uw gladde huid genieten. U kunt het langs genieten van de Radiesse filler in de hals.

Na twee weken is het resultaat optimaal. Bent u hierna (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een controle afspraak met dezelfde behandelaar. Voor huidverjonging in het gezicht, raden wij een profhilo behandeling aan.

Nazorg van de hals en decolleté filler behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Hals en decolleté

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Hals en decolleté

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Hals en decolleté

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Hals en decolleté

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Met fillers kunnen rimpels in de hals en decolleté vervaagd en het volume hersteld worden. Zo wordt de huid verjongd. U heeft hiermee uw hals kunnen liften zonder operatie!

Na verloop van tijd ontstaan er rimpels in de decolleté en hals. De huid in dit gebied bevat van nature minder huidvet waardoor het gevoeliger is voor bijvoorbeeld kou of uv-straling. Hierdoor ontstaan hier sneller rimpels.

Welke filler er gebruikt wordt hangt af van uw huid en uw wensen. Wij gebruiken hyaluronzuur fillers: Belotero of Juvéderm. Daarnaast kunnen we ook kiezen voor Radiesse in de hals. Dit is een filler op basis van calcium.

U kunt uw hals en decolleté al laten behandelen vanaf €190,-! De precieze prijs is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. Dit wordt tijdens het consult met u besproken.

Een halscorrectie met fillers kan zes tot wel achttien maanden effectief blijven. Dit is afhankelijk van uw huid en het soort filler. Merkt u dat de rimpels weer terugkomen? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

Een afspraak maken voor een hals en decolleté behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.