Hals en decolleté

Door middel van een filler behandeling kan een arts het verlies aan volume en souplesse corrigeren.

Hals en decolleté
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 18 maanden

Wat is een hals en decolleté behandeling?

Een behandeling met een filler is een relatief eenvoudige manier om er weer jonger en frisser uit te zien en toch uw persoonlijke, natuurlijke uitstraling te behouden of te herstellen! De huid van de hals en het decolleté is kwetsbaar. Invloeden van buitenaf zoals zon, wind, kou en regen laten al heel snel hun sporen na in de vorm van rimpels. Die ontstaan zo makkelijk, omdat onder de huid in de hals van nature minder huidvet aanwezig is dat de huid ondersteunt. Het effect van een fillerbehandeling kan heel subtiel zijn, het resultaat is altijd direct zichtbaar. Tijdens de behandeling brengt uw behandelend arts de juiste filler op precies de juiste plaats aan. Na de behandeling blijft het resultaat tussen de 6 en 18 maanden zichtbaar. Het resultaat is onder andere afhankelijk van uw huidtype, leeftijd en levensstijl.

Hoe werkt de hals en decolleté behandeling?

De hals en het decolleté kunnen worden opgevuld met een hyaluronzuur filler. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers en het merk filler dat gebruikt zal worden. Voordat de behandeling plaatsvindt krijgt u een verdovende zalf opgesmeerd, deze moet minimaal 10 minuten inwerken.

Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen en de huid rondom de mond verdoofd zijn waardoor u tijdens de behandeling geen pijn zal ervaren. Tevens bevat de filler ook verdoving, waardoor u minder pijn ervaart. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld over de hals en het decolleté. De behandeling van de duurt maximaal 30 minuten.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de hals en decolleté behandeling

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw hals en uw decolleté te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op

de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Hals en decolleté

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Hals en decolleté 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Hals en decolleté 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Hals en decolleté 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van de hals en decolleté behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de hals & decolleté behandeling

Na een behandeling van de hals en het decolleté met een hyaluronzuur filler zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij jou in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de hals & decolleté behandeling

Met fillers kunnen de hals en decolleté behandeld worden om in dat gebied weer volume te creëren en de huid te verjongen.

Wij gebruiken hyaluronzuur fillers van de merken Belotero en Juvéderm of een filler op basis van calcium van het merk Radiesse. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult denken wij graag mee met welk fillermerk het beste bij jou past.

Fillers herstellen de lijnen en plooien in de hals en decolleté, zodat je weer een jonge en frisse uitstraling krijgt. Uiteraard wil je hier graag vanaf.

Een afspraak maken voor een hals en decolleté behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.