Gummy Smile

A smiling face is a beautiful face! Als u niet gelukkig bent met uw lach, is dit echter lastig te geloven. Onze gummy smile behandeling met spierontspanners kan u helpen om uw lach nóg stralender te maken en uw confidence terug te brengen.

Gummy Smile
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 maanden

Wat is een gummy smile?

Als u veel zichtbaar tandvlees heeft tijdens het lachen, wordt dit ook wel een gummy smile of tandvleeslach genoemd. Overactieve spieren trekken dan de bovenlip ver omhoog. Zo worden niet alleen de tanden zichtbaar tijdens het lachen, maar ook het tandvlees erboven. Wilt u zich zekerder voelen over deze lach? Dan kunnen spierontspanners dé oplossing zijn.

Hoe werkt een gummy smile behandeling?

Eerst bekijkt de behandelaar uw lach en bepaalt waar twee injecties gezet gaan worden. Vervolgens worden deze tussen de neus en bovenlip gezet. De spierontspanner zorgt ervoor dat de spiertjes die de bovenlip optrekken tijdelijk ontspannen. De gummy smile behandeling met spierontspanners is veel makkelijker, sneller én goedkoper dan een tandvleescorrectie met plastische chirurgie, waarbij overtollig tandvlees wordt verwijderd.

Met onze behandeling staat u echter na twee prikjes en 15 minuten weer buiten! Heeft u naast een gummy smile behandeling ook nog behoefte aan vollere lippen? Dan kunt u deze behandeling ook combineren met een lip filler behandeling! Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden.

Gummy smile stap voor stap

Stappenplan gummy smile

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een passend advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of aan uw wensen is voldaan.

Allereerst kijkt de behandelaar naar uw tandvlees, om na te gaan waar de injecties gezet gaan worden. Vervolgens worden er twee injecties gezet iets onder de neus en direct boven de bovenlip. Deze injecties zorgen ervoor dat de spiertjes die de bovenlip optrekken tijdelijk worden ontspannen. De behandeling is pijnloos, waardoor verdoving niet nodig is. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van een gummy smile

Een gummy smile behandeling is al mogelijk vanaf € 65,-! De exacte prijs hangt echter af van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt.

Dit bespreekt u voor de behandeling met uw behandelaar.

 • Gummy smile

  Behandelaar
 • Gummy Smile

  Gummy smile | Merk 2

  € 65,-
 • Gummy Smile

  Gummy smile | Merk 1

  € 90,-
Spierontspanners

Het resultaat van de gummy smile behandeling

Na de gummy smile behandeling zult u zien dat er minder tandvlees te zien is tijdens het lachen. De bovenlip trekt minder omhoog en u weer onbezorgd kunt lachen. Na twee weken is het resultaat optimaal. Wacht dus altijd deze periode af. Bent u (nog) niet tevreden? Kom dan binnen twee tot vier weken langs voor een gratis controle.

Het effect van de gummy smile met spierontspanners zal zo’n drie maanden aanhouden, hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling. Heeft u last van hangende mondhoeken? Deze kunnen invloed hebben op uw glimlach. Door spierontspanners te injecteren worden de mondhoeken gelift en wordt u glimlach weer vrolijker!

Nazorg van de gummy smile behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, .

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Gummy smile

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Gummy smile

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Gummy smile

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Gummy smile

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Als u geen fan bent van uw opgetrokken tandvlees tijdens het lachen, kan een gummy smile behandeling dé oplossing zijn. Door het gebruik van spierontspanners heeft u binnen twee weken nergens meer last van. Zo kunt u uw stralende lach weer laten zien!

Een gummy smile behandeling is al mogelijk vanaf € 65,-! De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het soort spierontspanner dat gebruikt wordt. U kunt dit bespreken met uw behandelaar.

Twee weken na de behandeling is het optimale resultaat zichtbaar. Vervolgens kunt u drie maanden zorgeloos genieten van uw prachtige lach. Na deze periode kunt u terugkomen voor een herhaalbehandeling.

Na de behandeling van een gummy smile zijn geen blauwe plekken te zien. Eventuele roodheid of een zwelling verdwijnen ongeveer binnen 30 minuten.

De behandeling van de gummy smile doet geen pijn. Het kan zijn dat u de prikjes lichtelijk voelt of dat u de spierontspanner voelt prikken. Dit gevoel is heel snel weer weg. Een verdovende crème is voor deze behandeling niet nodig.

Een afspraak maken voor een gummy smile behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.