Spierontspanners

Naarmate u ouder wordt, ontstaan er rimpels. Dit is volkomen normaal, maar toch kan het u onzeker maken. Met spierontspanners kunnen wij uw huid weer glad en strak maken en uw confidence terugbrengen!

Ik ben op zoek naar een behandeling voor:
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult of boek meteen een behandeling in met een van onze specialisten.

Vragen over botox?

Vragen over botox?

Heb jij een vraag? Bekijk dan onze pagina met alle veelgestelde vragen, wie weet zit jouw antwoord hiertussen!

WAAROM EEN BOTOX BEHANDELING BIJ FACELAND?

VASTE LAGE PRIJZEN OP A-MERKEN

Faceland biedt A-kwaliteit voor de scherpste vaste prijzen. Ondanks onze lage prijzen, doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Concessies doen hoeft niet met een eenvoudige en eerlijke formule. Kwaliteit realiseren we door verschillende merken aan te bieden en het investeren in behandelaars en plastisch chirurgen opererend op top niveau.

KWALITEIT EN VEILIGHEID STAAN VOOROP

Bij Faceland staat kwaliteit en veiligheid van uw behandeling altijd op de eerste plaats.Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Faceland is een continue proces. Daarom volgt Faceland de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland: de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). Daarnaast voert Faceland het keurmerk Onder de Aandacht (ODA), en voldoet daarmee aan aanvullende, strengere eisen op het gebied van klanttevredenheid.

EEN CONSULT IS KOSTELOOS EN VRIJBLIJVEND

Op het moment van openen van de eerste kliniek, heeft Faceland altijd één ambitie gehad. Fans toegang geven tot de ‘Faceland formule’ en mensen door heel Europa bereiken. Onze aanhoudende sterke groei toont aan dat de formule van Faceland werkt. Wekelijks komen honderden klanten door heel Nederland, Zwitserland en Duitsland voor een behandeling. Onze artsen staan altijd voor jou klaar om je kosteloos en vrijblijvend van advies te voorzien.

DE BESTE SPECIALISTEN

Faceland heeft een team van gerenommeerde artsen en verpleegkundigen. Al onze artsen en chirurgen zijn natuurlijk BIG-geregistreerd. Door continue bijscholing en training zorgen onze behandelaars ervoor dat kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid in onze klinieken gewaarborgd blijft. Faceland werkt met de nieuwste behandelmethodes en gaat altijd voor het beste resultaat.