Lippen vergroten

Mooie, volle lippen zijn de droom van veel mannen en vrouwen. Het geeft namelijk een jeugdige en uitstraling. Met lip fillers heeft u in een handomdraai deze look bereikt.

Lippen vergroten
Prijs Vanaf €140,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Hoe werkt lippen vergroten?

Het lippen opvullen of lippen vergroten gebeurt met fillers. Uw behandelaar bekijkt aan het begin van de behandeling uw gezicht en bepaalt zo hoeveel ml u nodig heeft. Er wordt een verdovende crème aangebracht en als deze is ingewerkt kan de behandeling beginnen.

Met behulp van een dunne naald wordt de filler over de lippen verdeeld. Dit kan op de lineaire manier, waarbij er in het liprood wordt geprikt en zo geleidelijk kleine hoeveelheden filler worden geïnjecteerd. Bij de Russian Method wordt daarentegen in de liprand gespoten voor een krullend effect wat vlakker uitloopt.

Stappenplan lippen vergroten

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal injecties gezet in het gebied voor een natuurlijk resultaat. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Lipvergroting kosten

U kunt al een lip filler behandeling ondergaan vanaf €140,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van de filler techniek, het soort filler en de hoeveelheid hiervan.

Dit zal uw behandelaar met u bespreken tijdens het consult.

 • Behandelaar
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen 0,55 ml | Juvéderm

  € 195,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen 0,6 ml | Belotero

  € 150,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen Russian Method 0,55 ml | Juvéderm

  € 195,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen Russian Method 0,6 ml | Belotero

  € 150,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen Russian Method 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Raucherfalten unterspritzen

  Lippen Russian Method 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
Meer prijzen
Minder prijzen

Het resultaat van lippen vergroten

Na de behandeling heeft u gelijk dikke, volle lippen Dit komt deels door de zwelling en trekt weg zodat het resultaat precies naar uw wens is. U eindigt met prachtige, kissable lips! Dit houdt zo’n 6 tot 12 maanden aan waarna u uw lippen weer op kunt laten opspuiten. Toch de natuurlijke vorm benadrukken? Go for a lip flip

Bent u twee weken na de behandeling (nog) niet tevreden? Dan kunt u een afspraak maken voor een controle behandeling. U kijkt dan samen met uw behandelaar hoe het resultaat verbeterd kan worden. Ook kan de filler verwijderd worden middels een hyalase behandeling. 

Nazorg van lippen vergroten

Na het behandelen van de lippen mag u dit gebied gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u dit het niet masseert of eroverheen wrijft. U kunt na de behandeling last hebben van zwelling of blauwe plekken, maar dit zal verdwijnen als u het voldoende koelt.

Als de prikgaatjes dicht zijn kunt u weer make-up dragen op het behandelde gebied. Daarnaast mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Lippen vergroten

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Lippen vergroten

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Lippen vergroten

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Lippen vergroten

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Grote, volle lippen krijgt u met behulp van lip fillers. Dit middel voegt middels injecties extra volume toe aan de lippen.

Met een lip filler behandeling bij Faceland kunt u uw lippen dikker en voller maken. Tijdens deze behandeling gebruiken we fillers op basis van Hyaluronzuur wat voor een prachtig, natuurlijk resultaat zorgt.

Er is geen vast aantal milliliter filler dat gebruikt wordt tijdens een lip filler behandeling. De hoeveelheid is namelijk afhankelijk van uw wensen en uw natuurlijke lippen. Als u van uzelf al redelijk wat volume heeft, hoeft er vaak minder filler gebruikt te worden. U behandelaar geeft u hier passend advies over.

U kunt uw lippen al laten opvullen vanaf €140,-! De precieze prijs van de behandeling is echter afhankelijk van de filler techniek, het merk filler en de hoeveelheid hiervan. U bespreekt deze factoren vooraf met uw behandelaar

Masseer het behandelde gebied na de behandeling niet, tenzij de behandelaar andere instructies geeft. U mag pas weer make-up dragen als de prikgaatjes dicht zijn. 24 uur na de behandeling mag u niet sporten en moet u uv-straling vermijden.

Een afspraak maken voor een lippen vergroten behandeling?

Bel ons op +32 38085948 voor Antwerpen, Gent, Brugge of +32 23764672 voor Brussel of maak direct online een afspraak.