Kincorrectie

Stoort u zich aan een kleine kin, een deukje of wilt gewoon u de gezichtscontouren wat accentueren? Een operatie is hiervoor niet nodig! Kin fillers helpen u om de kin mooi te laten opvallen, voor een perfecte verhouding in het gezicht.

Kincorrectie
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat is een kincorrectie met fillers?

U heeft helemaal geen plastische chirurgie ofwel een kin operatie nodig om uw ideale kin te krijgen! Met behulp van fillers kunt u uw kin laten opvullen en zo bijvoorbeeld kuiltjes laten verdwijnen. Ook is deze behandeling ideaal als u een kleine kin heeft die wegvalt in het gezicht. De fillers zorgen er dan voor dat de verhoudingen in het gezicht weer gelijk worden.

Hoe werkt de kincorrectie met fillers?

Aan het begin van de afspraak bespreekt u uw wensen en verwachtingen met de behandelaar. Op basis hiervan wordt het soort filler dat wordt gebruikt, vastgesteld. Er wordt gekozen tussen een filler op basis van hyaluronzuur of calcium. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht.

Als deze is ingewerkt, kan de behandelaar aan de slag. De behandeling van maximaal 30 minuten bestaat altijd uit een aantal injecties waarbij de de filler in de kin wordt aangebracht. Voor een mooi gedefinieerde kaaklijn, kunt u de kincorrectie combineren meer kaaklijn fillers.

Kin filler stap voor stap

Stappenplan kincorrectie

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het gratis consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Aan het begin van de afspraak bespreekt u uw wensen en verwachtingen met de behandelaar. Er wordt gekozen tussen een filler op basis van hyaluronzuur of calcium. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt, kan de behandelaar aan de slag. De behandeling van maximaal 20 minuten bestaat altijd uit een aantal injecties waarbij de de filler in de kin wordt aangebracht.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de kincorrectie met fillers

U kunt uw kin al laten opvullen vanaf €195,-! De precieze prijs hangt af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid filler.

Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

 • Kincorrectie met fillers

  Behandelaar
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van de kinfiller behandeling

Na de kincorrectie zonder operatie merkt u dat de kin meer uitgesproken is en meer opvalt. Oneffenheden zijn vervaagd en u eindigt met een natuurlijk resultaat. U kunt nu zes tot twaalf maanden genieten van uw nieuwe kin. De fillers in de kin hebben dus hun werk gedaan!

Het resultaat is na twee weken optimaal. Hierna kunt u drie maanden zorgeloos genieten van uw frisse look. Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak. Voor meer volume in het gezicht, zijn fillers in de jukbeenderen ook een goede aanvulling op deze behandeling.

Nazorg van de kincorrectie met fillers

Na de behandeling mag u het behandelde gebied gewoon bewegen, maar masseer het niet.  U kunt na de behandeling last hebben van lichte zwelling of blauwe plekken. Wij raden aan om het gebied goed te koelen zodat dit zo snel mogelijk afneemt. De zwelling na uw behandeling zal eerst toenemen voordat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Als de prikgaatjes dicht zijn kunt u weer make-up dragen op het behandelde gebied. Daarnaast mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Kincorrectie met fillers

Met maar liefst 25 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Kincorrectie met fillers

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Kincorrectie met fillers

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Kincorrectie met fillers

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Kin fillers geven de kin meer volume om uw gezichtsverhoudingen en uitstraling te verbeteren, maar ook diepere rimpels op de kin zijn goed met een filler te behandelen.

Na de behandeling kunt u zo’n zes tot twaalf maanden van uw nieuwe look genieten. Merkt u dat de filler na de periode begint te verdwijnen? Dan bent u van harte welkom voor een vervolgafspraak.

Met fillers kunt u een meer uitgesproken kin creëren.

U kunt uw kin al laten opvullen vanaf €190,-! De precieze prijs hangt af van het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid filler. Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

We gebruiken voor de kincorrectie fillers op basis van hyaluronzuur of calcium. Beiden hebben hun eigen voordelen. Uw behandelaar zal deze met u bespreken.

Een afspraak maken voor een kincorrectie met fillers?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.