Kincorrectie

Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Stoort u zich aan uw kleine kin, een deukje of wilt u gewoon uw gezichtscontouren wat accentueren? Een operatie is niet nodig!

De kin kan gecorrigeerd worden door middel van een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. De kin krijgt meer volume om uw gezichtsverhoudingen en uitstraling te verbeteren. Maar ook diepere rimpels, die soms midden in de kin zitten, zijn goed met een filler te behandelen.

HOE WORDT DE KIN GECORRIGEERD?

De kin kan worden gecorrigeerd met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Met deze verschillende fillers kan uw behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de kin die u van anture heeft en de structuur van uw huid. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, ook adviseren over de aanbevolen hoeveelheid filler.

Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. Tevens bevat de filler ook verdoving om eventuele pijn te reduceren.

De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarbij de de filler in de juiste hoeveelheid op de goede plek wordt aangebracht. De behandeling van de kin duurt maximaal 30 minuten.

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Na een behandeling van de kin met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN KINCORRECTIE?

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw kin te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een kincorrectie.

VOOR WELK MERK FILLER MOET U KIEZEN?

De kin wordt behandeld met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Wij werken met verschillende merken hoogwaardige fillers. Op basis van uw wensen kan de arts u aanbevelen welk merk voor u het meest geschikt is.

TWIJFELT U OVER EEN KINCORRECTIE?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.