Kincorrectie

Stoort u zich aan een kleine kin, een deukje of wilt u de gezichtscontouren wat accentueren? Een operatie is hiervoor niet nodig! Kin fillers helpen u om de kin mooi te laten opvallen, zodat de verhouding van uw gezicht beter zal zijn.

Kincorrectie
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Hoe werkt de kincorrectie met fillers?

De kin kan worden gecorrigeerd met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Met deze verschillende fillers kan uw behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de kin die u van anture heeft en de structuur van uw huid. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, ook adviseren over de aanbevolen hoeveelheid filler. Bent u bang voor pijn tijdens de

behandeling? We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. Tevens bevat de filler ook verdoving om eventuele pijn te reduceren. De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarbij de de filler in de juiste hoeveelheid op de goede plek wordt aangebracht. De behandeling van de kin duurt maximaal 30 minuten.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de kincorrectie met fillers

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw kin te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de

prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Kincorrectie met fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Kincorrectie 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Kincorrectie 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Kincorrectie 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van de kinfiller behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken

na de behandeling bij  uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de kincorrectie met fillers

Na een behandeling van de kin met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de kincorrectie met fillers

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak.

Kin fillers geven de kin meer volume om jouw gezichtsverhoudingen en uitstraling te verbeteren. Maar ook diepere rimpels op je kin zijn goed met een filler te behandelen.

Het effect van jouw behandeling met Radiesse zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Een afspraak maken voor een kincorrectie met fillers?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.