Rimpels verminderen

Iedereen krijgt rimpels naarmate ze ouder worden. Heel normaal, maar daardoor niet minder vervelend! Wilt u uw jeugdige look terug óf het ontstaan van rimpels voorkomen? Dan zijn spierontspanners de oplossing!

Rimpels verminderen
Prijs o.b.v. behandeling

Wat is een rimpelbehandeling?

Met een rimpelbehandeling kunnen we de rimpels in uw gezicht verminderen en verwijderen, zowel bij mannen als vrouwen. Dit doen onze behandelaren met behulp van spierontspanners. Dit middel zorgt voor een tijdelijke blokkade van de prikkeloverdracht van zenuw naar spier. Dit maakt de betreffende spieren minder actief waardoor rimpels vervagen, inclusief bijkomende klachten.

Hoe werkt een rimpelbehandeling?

Aan het begin van een rimpelbehandeling bekijkt de behandelaar uw gezicht of nek om de plaatsing van de spierontspanners te bepalen. Vaak wordt ook het te behandelen gebied afgetekend. Vervolgens worden er kleine hoeveelheden spierontspanners in de spier gespoten.

De behandelde spier wordt minder actief wat rimpels verminderd. Een rimpelbehandeling duurt ongeveer een kwartier. Heeft u ook last van diepe rimpels die niet aangepakt kunnen worden met spierontspanners? Dan kunnen we deze rimpels opvullen tijdens een behandeling met fillers.

Stappenplan rimpelbehandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal injecties gezet in het gebied voor een natuurlijk resultaat. De behandeling van de rimpels duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van een rimpelbehandeling

De prijs van de behandeling van de rimpels is afhankelijk van de hoeveelheid spierontspanners dat nodig is. Dit meten we in zones.

Ook het merk spierontspanner is mede bepalend voor de prijs. Uw behandelaar zal de precieze prijs tijdens het consult met u bespreken.

  • Rimpels verminderen

    Behandelaar

Het resultaat van een rimpelbehandeling

Het resultaat van een rimpelbehandeling is niet meteen te zien, maar is na twee weken is dit optimaal. Als het eenmaal te zien is, zult u versteld staan! Rimpels als de frons zullen grotendeels vervaagd zijn. Hello jeugdige look!

Let wel op: we kunnen de rimpels vaak niet 100% verwijderen, maar wel vervagen. Bent u na twee weken niet tevreden? Maak dan een controle afspraak. Het uiteindelijke resultaat houdt drie tot zes maanden aan. Hierna kunt u terugkomen voor een nieuwe behandeling.

Nazorg van een rimpelbehandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. De blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Rimpels verminderen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Rimpels verminderen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd.

Rimpels verminderen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Rimpels verminderen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Bij Faceland kunnen we uw rimpels in het gezicht behandelen met spierontspanners. Dit middel blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuw naar spier waardoor de spieren minder actief worden. Zo vervagen rimpels en fijne lijntjes.

Rimpels ontstaan door het ouder worden, omdat er een tekort ontstaat aan collageen, elastine en vocht. Dit hoort bij het natuurlijke verouderingsproces. De ene persoon krijgt sneller rimpels dan de ander.

Rimpels op de bovenlip noemen we ook wel rokerslijntjes. Ondanks wat de naam suggereert, kun je deze lijntjes ook krijgen als je niet rookt. Door het gebied te laten injecteren met fillers kunt u hier vanaf komen.

De eerste tekenen van huidveroudering kunt u zien op uw 25e, maar vaak wordt het vanaf 30 jaar echt zichtbaar. Rond die leeftijd verschijnen vaak de eerste duidelijke rimpels.

Voorhoofdrimpels kunt u laten behandelen met spierontspanners. De huid wordt hiermee wat egaler, waardoor u er weer een stuk jonger uit gaat zien.

Een afspraak maken om uw rimpels te verminderen?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.