Rimpels voorhoofd

Verbaasd kijken, opgetrokken wenkbrauwen of ouderdom: allemaal oorzaken van rimpels op het voorhoofd. Spierontspanners pakken deze lijntjes aan en laten ze als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Rimpels voorhoofd
Prijs Vanaf €90,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat is een voorhoofdrimpel behandeling?

Heeft u een sterke gezichtsmimiek? Dan is het mogelijk dat u sneller last krijgt van voorhoofdrimpels. De spieren in uw voorhoofd spannen dan namelijk vaker aan waardoor de huid sneller rimpels laat zien. Dit kan te maken hebben met ouderdom, maar ook met een ongezonde levensstijl. Bij Faceland kunnen wij heel gemakkelijk de voorhoofdsrimpels verwijderen. Met behulp van spierontspanners zorgen wij ervoor dat u weer een egaal voorhoofd krijgt. De huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling.

Hoe werkt een voorhoofdrimpel behandeling?

Eerste kijkt de behandelaar naar de rimpels op uw voorhoofd. Hij of zij bepaalt waar de prikjes gezet gaan worden en tekent dit eventueel af. Vervolgens worden deze plekken geïnjecteerd met spierontspanners, zodat de spieren tijdelijk verslappen. De spieren worden stilgelegd, zodat de rimpels verminderen op het voorhoofd.

De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief het consult. Tijdens dit persoonlijke consult kunt u uw wensen bespreken en kunt u zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling. Ook bespreekt u of deze behandeling te combineren is met een andere. Het opvullen van de neuslippenplooi garandeert namelijk ook een jeugdige blik.

Rimpels voorhoofd

Stappenplan rimpels voorhoofd behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal prikjes gezet in het gebied. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de voorhoofdrimpel behandeling

Een behandeling van de voorhoofdrimpels met spierontspanner kan al vanaf €90,-. De exacte prijs ligt aan het soort spierontspanner en de hoeveelheid hiervan.

Dit overlegt u vooraf met uw behandelaar.

 • Prijzen van de voorhoofdrimpel behandeling

  Behandelaar
 • Voorhoofdrimpels

  Voorhoofdsrimpels | Merk 2

  € 90,-
 • Voorhoofdrimpels

  Voorhoofdsrimpels | Merk 1

  € 120,-
Spierontspanners

Het resultaat van de voorhoofdrimpel behandeling

Na de behandeling van spierontspanners in de voorhoofdrimpels zult u zien dat de diepe rimpels en fijne lijntjes zijn verminderd of zelfs helemaal verdwenen zijn. U heeft een jeugdige look en een frissere blik: een heel natuurlijk resultaat! U kunt vervolgens zo’n drie maanden van uw nieuwe look genieten. Heeft u ook last van rimpels tussen de wenkbrauwen?

Laat dan ook gelijk deze fronsrimpel behandelen! Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken na uw behandeling een controle afspraak bij dezelfde behandelaar. Voor een extra vitale look, is een behandeling aan de kraaienpootjes ook aan te raden.

Nazorg van de voorhoofdrimpel behandeling

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Rimpels voorhoofd

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Rimpels voorhoofd

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Rimpels voorhoofd

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Rimpels voorhoofd

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Rimpels in het voorhoofd ontstaan als de spieren op deze plek overactief zijn. U kijkt dan bijvoorbeeld vaak verbaasd of heeft een aanwezige gezichtsuitdrukking. Hierdoor ontstaan na verloop van tijd fijne lijntjes en rimpels.

Met behulp van spierontspanners kunnen wij uw rimpels verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Dit middel ontspant de spieren in uw voorhoofd. Het zorgt ervoor dat uw bestaande rimpels vervagen en er geen nieuwe rimpels ontstaan.

Er hangt geen vaste prijs aan deze behandeling. De kosten zijn afhankelijk van het soort spierontspanner wat gebruikt wordt en de hoeveelheid hiervan. Tijdens het consult  zal de behandelaar dit met u bespreken.

Na de behandeling blijven de spierontspanners zo’n drie maanden werkzaam. Als na deze drie maanden uw rimpels weer terugkomen, bent u welkom voor een herhaalafspraak.

Spierontspanners verslappen tijdelijk de spieren in uw voorhoofd. Dit zorgt ervoor dat rimpels vervagen of zelfs verdwijnen.

Een afspraak maken voor een voorhoofdrimpel behandeling?

Bel ons op +32 38085948  of maak direct online een afspraak.