Ingevallen slapen

Een samenspel van de zwaartekracht en verlies van volume kan er voor zorgen dat de slapen naarmate de jaren wat ingevallen raken. Gelukkig kan je dit probleem aanpakken met spierontspanners!

Ingevallen slapen
Prijs €350,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat zijn ingevallen slapen?

Ingevallen slapen zorgen voor een vermoeide, verouderde uitstraling. Een filler behandeling is een relatief eenvoudige manier om er weer jonger en frisser uit te zien en toch uw persoonlijke, natuurlijke uitstraling te behouden of te herstellen. Deze behandeling kan zowel met een hyaluronzuur filler als met een collageen stimulerende filler worden uitgevoerd. Let op: heeft u ooit een facelift en/of een andere operatie rondom dit gebied gehad, dan is een filler behandeling voor de slapen helaas niet mogelijk. Dit vergroot namelijk de kans op complicaties.

Hoe werkt een behandeling van ingevallen slapen?

Welk soort filler uw arts gebruikt om jouw slapen te vullen hangt af van de diepte van de slaap en uw huidstructuur. Fillers zijn er in verschillende dikten. Voor de slapen kan een hyaluronzuur filler worden gebruikt, maar ook de Radiesse filler die wat steviger is

kan een mooie uitkomst bieden. De behandelaar zal afhankelijk van jouw wensen en huidstructuur, een persoonlijk advies geven. Verdoving kan eventueel met een crème. Voor de totale behandeling van de ingevallen slapen is maximaal 30 minuten nodig.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

Je mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Het resultaat van ingevallen slapen

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de fillers in de slapen kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak!

Het effect van jouw behandeling zal 6 tot 9 maanden aanhouden bij gebruik van een hyaluronzuur filler en bij een Radiesse filler zal het effect 9 tot 12 maanden aanhouden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van ingevallen slapen

Let er op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen

enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij jou in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over ingevallen slapen

Een samenspel van de zwaartekracht en verlies van volume kan er voor zorgen dat de slapen naarmate de jaren wat ingevallen raken. Dit is op te lossen met hyaluronzuur fillers.

Ingevallen slapen zullen bij iedereen ontstaan naarmate u ouder wordt. Bij de een gaat dit proces sneller dan bij de ander. Dit is afhankelijk van uw anatomie.

Welk soort filler de behandelaar gebruikt om de slapen te vullen hangt af van de diepte van de slaap en uw huidstructuur. Fillers zijn er in verschillende dikten. Wij gebruiken hyaluronzuur fillers van de merken Belotero en Juvéderm of een filler op basis van calcium van het merk Radiesse. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult denken wij graag mee met welk fillermerk het beste bij u past.

Een afspraak maken voor een behandeling van ingevallen slapen?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.