Ingevallen slapen

Volumeverlies laat zich zien in alle delen van het gezicht, zo ook de slapen. Naarmate u ouder wordt, vallen deze in wat voor een oudere look kan zorgen. Geen zin in? Ga dan voor fillers!

Ingevallen slapen
Prijs Vanaf €355,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat zijn ingevallen slapen?

Naarmate u ouder wordt, verliest het gezicht volume en wordt de huid slapper. Dit gebeurt over het hele gezicht, dus ook op de slapen. Ingevallen of holle slapen zorgen voor een vermoeide en verouderde uitstraling. Met fillers vullen we dit gebied weer op zodat u weer een jeugdige look krijgt. We gebruiken bij deze behandeling een hyaluronzuur filler of een collageen stimulerende filler. Uw behandelaar bespreekt dit met u. U kunt op deze manier ook uw ingevallen wangen laten opvullen.

Hoe werkt een behandeling van ingevallen slapen?

Eerst bekijkt uw behandelaar uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Er wordt een filler gekozen op basis van de diepte van uw slaap en de huidstructuur. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze in ingetrokken, kan de behandeling beginnen.

De behandelaar plaatst enkele prikjes met filler in het gebied. Zo kan hij of zij de ingevallen slapen opvullen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten inclusief consult. Wilt u gelijk een hele nieuwe, jongere look? Ga dan voor een liquid facelift.

Ingevallen slapen

Stappenplan ingevallen slapen

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze in ingetrokken, kan de behandeling beginnen. De behandelaar plaatst enkele prikjes met filler in het gebied. Zo kan hij of zij de ingevallen slapen opvullen. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van ingevallen slapen behandeling

U kunt uw ingevallen slapen al laten behandelen vanaf €355,-! De precieze prijs hangt af van het soort filler en de hoeveelheid hiervan.

U zult dit voor de behandeling bespreken met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Ingevallen slapen

  Slaap 1 ml | Belotero

  € 355,-
 • Ingevallen slapen

  Slaap 1 ml | Juvéderm

  € 355,-
 • Ingevallen slapen

  Slaap 1,5 ml | Radiesse

  € 400,-

Het resultaat van de ingevallen slapen behandeling

Na de behandeling zult u merken dat het volume in de slapen weer is herstelt. het is een klein verschil, maar het heeft een enorm effect op uw uiterlijk. U lijkt gelijk jaren jonger! Het is een natuurlijk resultaat dat zes tot twaalf maanden zal aanhouden.

Na twee weken in het resultaat optimaal. Bent u (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een controle afspraak bij dezelfde arts. Als u alle vermoeidheid uit uw gezicht wilt laten verdwijnen, dan is een traangoot behandeling ook ideaal.

Nazorg van ingevallen slapen

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Ingevallen slapen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Ingevallen slapen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Ingevallen slapen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Ingevallen slapen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Een samenspel van zwaartekracht en volumeverlies kan ervoor zorgen dat de slapen ingevallen raken. Vaak is dit het resultaat van ouderdom. Met fillers is dit gemakkelijk te herstellen.

Met fillers kunnen wij heel goed uw ingevallen slapen opvullen. Dit middel herstelt het volume waardoor u uw jeugdige look terugkrijgt.

U kunt uw ingevallen slapen al laten behandelen vanaf €350,-! De precieze prijs hangt af van het soort filler en de hoeveelheid hiervan. U zult dit voor de behandeling bespreken met uw behandelaar.

De werking van de fillers is afhankelijk van het merk dat gebruikt wordt. Belotero en Juvéderm blijven gemiddeld zes tot negen maanden zitten, Radiesse blijft negen maanden tot een jaar effectief.

Welk soort filler de behandelaar gebruikt om uw slapen te vullen, hangt af van de diepte van de slaap en uw huidstructuur. Wij gebruiken hyaluronzuur fillers van de merken Belotero en Juvéderm of een filler op basis van calcium van het merk Radiesse. Tijdens het consult bespreekt u met uw behandelaar wat het beste bij u past..

Een afspraak maken voor een behandeling van ingevallen slapen?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.