Alles over spierontspanners zones

- Dr. Editor
Alles over spierontspanners zones

Hi Beauties,

Denkt u na over een spierontspanners behandeling, maar wilt u zich eerst goed laten informeren? Wij begrijpen dat spierontspanners onduidelijkheden kan oproepen, zoals wat is een spierontspanners zone, welke zones zijn er en hoeveel kost een behandeling eigenlijk? Bij Faceland denken wij graag met u mee en informeren wij u over de diverse spierontspanners zones.

 

WAT ZIJN SPIERONTSPANNERS?

Spierontspanners zorgen er, zoals de naam al zegt, dat bepaalde spieren tijdelijk ontspannen. Het middel blokkeert namelijk de prikkeloverdracht van zenuw naar spier. Deze heeft dan zo’n 3 maanden minder activiteit waardoor de huid in dit gebied niet meer kan samenvouwen. Het resultaat? Minder rimpels.

Bij Faceland maken we gebruik van 2 merken. Beide zijn van hoge kwaliteit, maar niet hetzelfde. Merk 1 is in de volksmond het meest bekend, maar Merk 2 is puurder en bevat minder eiwitten. Hierdoor is de kans op resistentie kleiner. Beide merken worden vanzelf afgebroken door het lichaam.

WAT IS EEN SPIERONTSPANNERS ZONE?

Een spierontspanners zone geeft aan hoeveel spierontspanners wordt gebruikt voor de behandeling. De hoeveelheid wordt beschreven in eenheden. Een wenkbrauwlift heeft bijvoorbeeld minder eenheden product nodig dan het voorhoofd.

Het fijne van spierontspanners (ofwel spierontspanners) is dat het product meerdere voordelen biedt. spierontspanners legt de spieren stil, waardoor rimpels zullen verdwijnen. Daarnaast is het ook medisch, omdat het problemen als hoofdpijn kan helpen voorkomen.

WELKE SPIERONTSPANNER ZONES ZIJN ER?

De spierontspanners zones worden als volgt ingedeeld (met voorbeelden):

Een halve zone: onder andere een lip flip, wenkbrauwlift en gummy smile
1 zone: onder andere de kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en fronsrimpels
2 zones: onder andere de kaaklijn en een migraine behandeling (klein)
3 zones: een migraine behandeling (groot)

Om inzicht te geven in de diverse  zones hebben we voor u een duidelijk overzicht gemaakt van de mogelijkheden –  genummerd van boven naar beneden –  zoals in onderstaande illustratie aangegeven.

Alles over spierontspanners zones

1. FRONSRIMPEL (1 ZONE)

Wij behandelen de fronsrimpels tussen de wenkbrauwen. Fronsrimpels ontstaan door het inspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Ze zijn bewegelijk en trekken vaak samen. Hierdoor wordt de bovenliggende huid samengevouwen en ontstaan er verticale lijnen. Het gaat hier om 1 zone.

2. RIMPELS VOORHOOFD (1 ZONE)

Wilt u de rimpels in het voorhoofd verminderen? Deze spieren kunnen worden  stilgelegd met spierontspanners. Wij adviseren om het voorhoofd samen met de fronsrimpels te behandelen. Het is mogelijk om alleen het voorhoofd te behandelen, maar mocht het wat zwaar aanvoelen kan de frons erbij worden behandeld. In dat geval worden het 2 zones.

3. KRAAIENPOOTJES (1 ZONE)

Tijdens het lachen trekken de spieren rondom uw ogen samen, bij sommigen meer dan bij anderen. Na verloop van tijd ontstaan hier rimpels, ook wel  kraaienpootjes genoemd. Het gaat om een gemakkelijke behandeling, waarbij slechts 1 zone wordt geïnjecteerd.

4. WENKBRAUWLIFT MET SPIERONTSPANNERS (EEN HALVE ZONE)

Wilt u graag een frisse en uitgeruste blik? Dan is een wenkbrauwlift de oplossing. Na verloop van tijd kunnen de wenkbrauwen gaan hangen, waardoor uw ogen wat wegvallen. Door de wenkbrauwen te liften krijgt u weer een open blik. Voor deze behandeling wordt een halve zone geïnjecteerd.

5. KAAKLIJN (2 ZONES)

Wilt u graag een strakkere kaaklijn? In plaats van de kaaklijn te trainen, kunt u simpelweg spierontspanners gebruiken om de kaken wat strakker te maken. De behandeling noemen wij ook wel de Nefertiti lift, vernoemd naar de Egyptische godin Nefertiti. Hierbij worden 2 zones behandeld.

6. LIP FLIP (EEN HALVE ZONE)

Wilt u een mooie en subtiele krul in uw lippen, maar liever geen filler behandeling? Dan is een lip flip behandeling de uitkomst. In de bovenlip worden kleine openingen gemaakt en wordt vervolgens spierontspanners geïnjecteerd. Wij brengen de spierontspanners secuur en subtiel aan. Hier wordt 1 zone behandeld.

7. BEHANDELING OKSELS (OFWEL HYPERHIDROSE BEHANDELING)

Wanneer u last hebt van hyperhidrosis (ofwel overmatig transpireren) kan dat vervelend zijn. spierontspanners in de oksels kan helpen tegen transpiratie. Tijdens het zweten worden de zweetklieren geprikkeld en krijgen ze een seintje om zweet te produceren. Het eiwit in de spierontspanners blokkeert dat seintje van zenuw naar spier en van zenuw naar zweetklier.

Tijdens de hyperhidrose behandeling wordt een klein of groot gedeelte van de oksels behandeld. Laat u hierover adviseren bij de behandelaar. Tijdens de afspraak wordt aangeven om hoeveel zones het gaat.

8. MIGRAINE BEHANDELING (2 OF 3 ZONES)

Heeft u last van stress- of spanningshoofdpijn? Dit kunt u op verschillende manieren verlichten. spierontspanners is hier een voorbeeld van, met name voor spierspanningshoofdpijn. Een migraine behandeling zal deze pijn verlichten. Een kleine migraine behandeling betreft 2 zones en een grote behandeling 3 zones.

9. BUNNY LINES (EEN HALVE ZONE)

De rimpeltjes hoog naast de neus worden de bunny lines genoemd. Deze lijnen ontstaan wanneer u uitbundig lacht, in de zon kijkt of vaak uw neus optrekt. De lijnen verschijnen ook wanneer u spreekt.  Wilt u hier graag wat tegen doen? spierontspanners zal de neusrimpels helpen verminderen en gaat vorming van lijntjes tegen. Het gaat hier om een halve zone.

10. GUMMY SMILE (EEN HALVE ZONE)

Is uw tandvlees zichtbaar tijdens het lachen en vindt u dit storend? Dit wordt ook wel een gummy smile genoemd. Dit is zichtbaar wanneer het tandvlees aan de bovenkant opvallend groter is. spierontspanners verkleint dit gedeelte van het tandvlees. Een gummy smile wordt veroorzaakt door overactieve spieren die de bovenlip verder omhoogtrekken.

11. NEUSLIFT (EEN HALVE ZONE)

Heeft u last van een hangende neuspunt? Het komt voor dat de neuspunt van nature wat naar beneden staat. Dit kan ook gebeuren naarmate we ouder worden. Met een neuslift is dit zo verholpen. Een spiertje zorgt er namelijk voor dat de neuspunt naar beneden wordt getrokken. Dit spiertje kunnen we stilleggen door middel van spierontspanners, waarbij een halve zone wordt behandeld.

12. HANGENDE MONDHOEKEN (EEN HALVE ZONE)

De mondhoeken kunnen na verloop van tijd wat hangen. Dit komt door volumeverlies en het aanspannen van dit spiertje. Waardoor mensen aangeven dat ze een onvriendelijke uitstraling krijgen. Met behulp van spierontspanners krijgt u weer een frisse uitstraling. Bij deze behandeling wordt slechts een halve zone behandeld.

13. SPIERONTSPANNERS HALS EN NEK (2 ZONES)

Heeft u last van een slappere huid van de hals en nek? Door Uv-licht, roken en huidveroudering kan de hals zijn elasticiteit verliezen. De huid voelt slapper aan en er ontstaan rimpels en verticale lijnen in de nek. De verticale spieren worden behandeld met spierontspanners en de lijnen worden hierdoor verzacht. Uiteindelijk gaat het om 2 zones.

14. NEUSCORRECTIE MET SPIERONTSPANNERS EN FILLERS

Met spierontspanners en fillers kan een neuscorrectie worden uitgevoerd, ook wel. De behandeling wordt uitgevoerd met spierontspanners en een hyaluronzuur filler om uw neus de gewenste vorm te geven. Onvolkomenheden zoals deukjes en krommingen worden hiermee verholpen. De behandelaar zal met jou bespreken om hoeveel zones het gaat.

15. FULL FACE TREATMENT

Het is mogelijk om in één keer meerdere behandelingen te ondergaan. Met spierontspanners behandelen wij de rimpels en fijne lijnen. Ook zorgen we voor volumeherstel door het gebruik van fillers. Zo geven wij uw gehele gezicht een mooie en frisse look. Dit noemen wij de full face treatment, speciaal ontwikkeld door Faceland.

HOE LANG BLIJFT SPIERONTSPANNERS EFFECTIEF?

Over het algemeen blijft spierontspanners minimaal 3 maanden effectief. Dit is mede afhankelijk van hoe sterk uw spieren zijn. Wanneer u de spierontspanners behandelingen vaker uitvoert, zult u merken dat het effect langer zichtbaar blijft. De behandelaar kan u hier meer over vertellen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

WAT IS DE PRIJS VAN SPIERONTSPANNERS?

De prijs is van een behandeling is afhankelijk van:

  • De spierontspanners zone.
  • Door welke behandelaar u wordt geholpen.

Bekijk onze prijzenlijst voor een overzicht van onze prijzen per behandeling.

SPIERONTSPANNERS NAZORG

Let op, binnen 48 uur mag u het geïnjecteerde gebied niet masseren of wrijven. Wij raden aan om niet onder de felle zon te gaan liggen, of naar de zonnebank en sauna te gaan. Het is mogelijk dat u van spierontspanners behandelingen last kan krijgen van blauwe plekken en zwellingen. Een paar uur na de behandeling (als de prikgaatjes dicht zijn) mag u de plekken al camoufleren met make-up.

Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelende huid extra gevoelig zijn en invloed hebben op het resultaat, dus wees voorzichtig met de zon.

Mochten er nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Have a beautiful day!

Liefs,

Dr. Editor

Hi Beauties,

Denkt u na over een spierontspanners behandeling, maar wilt u zich eerst goed laten informeren? Wij begrijpen dat spierontspanners onduidelijkheden kan oproepen, zoals wat is een spierontspanners zone, welke zones zijn er en hoeveel kost een behandeling eigenlijk? Bij Faceland denken wij graag met u mee en informeren wij u over de diverse spierontspanners zones.

 

WAT ZIJN SPIERONTSPANNERS?

Spierontspanners zorgen er, zoals de naam al zegt, dat bepaalde spieren tijdelijk ontspannen. Het middel blokkeert namelijk de prikkeloverdracht van zenuw naar spier. Deze heeft dan zo’n 3 maanden minder activiteit waardoor de huid in dit gebied niet meer kan samenvouwen. Het resultaat? Minder rimpels.

Bij Faceland maken we gebruik van 2 merken. Beide zijn van hoge kwaliteit, maar niet hetzelfde. Merk 1 is in de volksmond het meest bekend, maar Merk 2 is puurder en bevat minder eiwitten. Hierdoor is de kans op resistentie kleiner. Beide merken worden vanzelf afgebroken door het lichaam.

WAT IS EEN SPIERONTSPANNERS ZONE?

Een spierontspanners zone geeft aan hoeveel spierontspanners wordt gebruikt voor de behandeling. De hoeveelheid wordt beschreven in eenheden. Een wenkbrauwlift heeft bijvoorbeeld minder eenheden product nodig dan het voorhoofd.

Het fijne van spierontspanners (ofwel spierontspanners) is dat het product meerdere voordelen biedt. spierontspanners legt de spieren stil, waardoor rimpels zullen verdwijnen. Daarnaast is het ook medisch, omdat het problemen als hoofdpijn kan helpen voorkomen.

WELKE SPIERONTSPANNER ZONES ZIJN ER?

De spierontspanners zones worden als volgt ingedeeld (met voorbeelden):

Een halve zone: onder andere een lip flip, wenkbrauwlift en gummy smile
1 zone: onder andere de kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en fronsrimpels
2 zones: onder andere de kaaklijn en een migraine behandeling (klein)
3 zones: een migraine behandeling (groot)

Om inzicht te geven in de diverse  zones hebben we voor u een duidelijk overzicht gemaakt van de mogelijkheden –  genummerd van boven naar beneden –  zoals in onderstaande illustratie aangegeven.

Alles over spierontspanners zones

1. FRONSRIMPEL (1 ZONE)

Wij behandelen de fronsrimpels tussen de wenkbrauwen. Fronsrimpels ontstaan door het inspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Ze zijn bewegelijk en trekken vaak samen. Hierdoor wordt de bovenliggende huid samengevouwen en ontstaan er verticale lijnen. Het gaat hier om 1 zone.

2. RIMPELS VOORHOOFD (1 ZONE)

Wilt u de rimpels in het voorhoofd verminderen? Deze spieren kunnen worden  stilgelegd met spierontspanners. Wij adviseren om het voorhoofd samen met de fronsrimpels te behandelen. Het is mogelijk om alleen het voorhoofd te behandelen, maar mocht het wat zwaar aanvoelen kan de frons erbij worden behandeld. In dat geval worden het 2 zones.

3. KRAAIENPOOTJES (1 ZONE)

Tijdens het lachen trekken de spieren rondom uw ogen samen, bij sommigen meer dan bij anderen. Na verloop van tijd ontstaan hier rimpels, ook wel  kraaienpootjes genoemd. Het gaat om een gemakkelijke behandeling, waarbij slechts 1 zone wordt geïnjecteerd.

4. WENKBRAUWLIFT MET SPIERONTSPANNERS (EEN HALVE ZONE)

Wilt u graag een frisse en uitgeruste blik? Dan is een wenkbrauwlift de oplossing. Na verloop van tijd kunnen de wenkbrauwen gaan hangen, waardoor uw ogen wat wegvallen. Door de wenkbrauwen te liften krijgt u weer een open blik. Voor deze behandeling wordt een halve zone geïnjecteerd.

5. KAAKLIJN (2 ZONES)

Wilt u graag een strakkere kaaklijn? In plaats van de kaaklijn te trainen, kunt u simpelweg spierontspanners gebruiken om de kaken wat strakker te maken. De behandeling noemen wij ook wel de Nefertiti lift, vernoemd naar de Egyptische godin Nefertiti. Hierbij worden 2 zones behandeld.

6. LIP FLIP (EEN HALVE ZONE)

Wilt u een mooie en subtiele krul in uw lippen, maar liever geen filler behandeling? Dan is een lip flip behandeling de uitkomst. In de bovenlip worden kleine openingen gemaakt en wordt vervolgens spierontspanners geïnjecteerd. Wij brengen de spierontspanners secuur en subtiel aan. Hier wordt 1 zone behandeld.

7. BEHANDELING OKSELS (OFWEL HYPERHIDROSE BEHANDELING)

Wanneer u last hebt van hyperhidrosis (ofwel overmatig transpireren) kan dat vervelend zijn. spierontspanners in de oksels kan helpen tegen transpiratie. Tijdens het zweten worden de zweetklieren geprikkeld en krijgen ze een seintje om zweet te produceren. Het eiwit in de spierontspanners blokkeert dat seintje van zenuw naar spier en van zenuw naar zweetklier.

Tijdens de hyperhidrose behandeling wordt een klein of groot gedeelte van de oksels behandeld. Laat u hierover adviseren bij de behandelaar. Tijdens de afspraak wordt aangeven om hoeveel zones het gaat.

8. MIGRAINE BEHANDELING (2 OF 3 ZONES)

Heeft u last van stress- of spanningshoofdpijn? Dit kunt u op verschillende manieren verlichten. spierontspanners is hier een voorbeeld van, met name voor spierspanningshoofdpijn. Een migraine behandeling zal deze pijn verlichten. Een kleine migraine behandeling betreft 2 zones en een grote behandeling 3 zones.

9. BUNNY LINES (EEN HALVE ZONE)

De rimpeltjes hoog naast de neus worden de bunny lines genoemd. Deze lijnen ontstaan wanneer u uitbundig lacht, in de zon kijkt of vaak uw neus optrekt. De lijnen verschijnen ook wanneer u spreekt.  Wilt u hier graag wat tegen doen? spierontspanners zal de neusrimpels helpen verminderen en gaat vorming van lijntjes tegen. Het gaat hier om een halve zone.

10. GUMMY SMILE (EEN HALVE ZONE)

Is uw tandvlees zichtbaar tijdens het lachen en vindt u dit storend? Dit wordt ook wel een gummy smile genoemd. Dit is zichtbaar wanneer het tandvlees aan de bovenkant opvallend groter is. spierontspanners verkleint dit gedeelte van het tandvlees. Een gummy smile wordt veroorzaakt door overactieve spieren die de bovenlip verder omhoogtrekken.

11. NEUSLIFT (EEN HALVE ZONE)

Heeft u last van een hangende neuspunt? Het komt voor dat de neuspunt van nature wat naar beneden staat. Dit kan ook gebeuren naarmate we ouder worden. Met een neuslift is dit zo verholpen. Een spiertje zorgt er namelijk voor dat de neuspunt naar beneden wordt getrokken. Dit spiertje kunnen we stilleggen door middel van spierontspanners, waarbij een halve zone wordt behandeld.

12. HANGENDE MONDHOEKEN (EEN HALVE ZONE)

De mondhoeken kunnen na verloop van tijd wat hangen. Dit komt door volumeverlies en het aanspannen van dit spiertje. Waardoor mensen aangeven dat ze een onvriendelijke uitstraling krijgen. Met behulp van spierontspanners krijgt u weer een frisse uitstraling. Bij deze behandeling wordt slechts een halve zone behandeld.

13. SPIERONTSPANNERS HALS EN NEK (2 ZONES)

Heeft u last van een slappere huid van de hals en nek? Door Uv-licht, roken en huidveroudering kan de hals zijn elasticiteit verliezen. De huid voelt slapper aan en er ontstaan rimpels en verticale lijnen in de nek. De verticale spieren worden behandeld met spierontspanners en de lijnen worden hierdoor verzacht. Uiteindelijk gaat het om 2 zones.

14. NEUSCORRECTIE MET SPIERONTSPANNERS EN FILLERS

Met spierontspanners en fillers kan een neuscorrectie worden uitgevoerd, ook wel. De behandeling wordt uitgevoerd met spierontspanners en een hyaluronzuur filler om uw neus de gewenste vorm te geven. Onvolkomenheden zoals deukjes en krommingen worden hiermee verholpen. De behandelaar zal met jou bespreken om hoeveel zones het gaat.

15. FULL FACE TREATMENT

Het is mogelijk om in één keer meerdere behandelingen te ondergaan. Met spierontspanners behandelen wij de rimpels en fijne lijnen. Ook zorgen we voor volumeherstel door het gebruik van fillers. Zo geven wij uw gehele gezicht een mooie en frisse look. Dit noemen wij de full face treatment, speciaal ontwikkeld door Faceland.

HOE LANG BLIJFT SPIERONTSPANNERS EFFECTIEF?

Over het algemeen blijft spierontspanners minimaal 3 maanden effectief. Dit is mede afhankelijk van hoe sterk uw spieren zijn. Wanneer u de spierontspanners behandelingen vaker uitvoert, zult u merken dat het effect langer zichtbaar blijft. De behandelaar kan u hier meer over vertellen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

WAT IS DE PRIJS VAN SPIERONTSPANNERS?

De prijs is van een behandeling is afhankelijk van:

  • De spierontspanners zone.
  • Door welke behandelaar u wordt geholpen.

Bekijk onze prijzenlijst voor een overzicht van onze prijzen per behandeling.

SPIERONTSPANNERS NAZORG

Let op, binnen 48 uur mag u het geïnjecteerde gebied niet masseren of wrijven. Wij raden aan om niet onder de felle zon te gaan liggen, of naar de zonnebank en sauna te gaan. Het is mogelijk dat u van spierontspanners behandelingen last kan krijgen van blauwe plekken en zwellingen. Een paar uur na de behandeling (als de prikgaatjes dicht zijn) mag u de plekken al camoufleren met make-up.

Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelende huid extra gevoelig zijn en invloed hebben op het resultaat, dus wees voorzichtig met de zon.

Mochten er nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Have a beautiful day!

Liefs,

Dr. Editor