Neuslift

U hoeft zich bij de neus (bijna) geen zorgen te maken over ouderdomskwaaltjes. Toch kan dit gebied alsnog voor grote onzekerheid zorgen, bijvoorbeeld door een hangende neuspunt. Een neuslift helpt u hier vanaf.

Neuslift
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 maanden

Wat is een neuslift?

Naarmate u ouder wordt, kan het puntje van uw neus iets gaan hangen. Dit kan natuurlijk ook genetisch zijn, waardoor u hier uw hele leven al last van heeft. Het creëert de illusie dat het gezicht naar beneden wordt getrokken en er daardoor vermoeid uitziet. Met spierontspanners kunnen wij de spier die de neus naar beneden trekt stilleggen.   Hierdoor wordt de neus gelift wordt, met als resultaat een jeugdige look. Let op! Bent u ooit eerder aan uw neus geopereerd of is deze ooit gebroken geweest? Dan is de neuslift helaas niet mogelijk. De bloedvaten kunnen namelijk anders lopen, wat een hoger risico op complicaties geeft.

Hoe werkt een neuslift?

Eerst bekijkt de behandelaar uw gezicht om te bepalen waar de injectie wordt gezet. Vervolgens wordt er met een prikje een kleine hoeveelheid spierontspanners in het spiertje onder de neus gezet. Dit zal subtiel de neuspunt liften. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten, inclusief

het consult. Naast het liften van de neus met spierontspanners, kunt u bij ons ook andere ouderdomskwaaltjes laten verhelpen. Denk aan het laten opvullen van uw traangoten, zodat u niet alleen af bent van vervelende wallen, maar ook de donkere kringen onder uw ogen.

Neuslift stap voor stap

Stappenplan neuslift

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de injectie gezet gaat worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens wordt de prik gezet. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de neuslift

U kunt al een neuslift ondergaan vanaf €65,-! De uiteindelijke prijs hangt af van het soort spierontspanner en de hoeveelheid hiervan.

Dit zal u tijdens het consult bespreken met uw behandelaar.

 • Neuslift

  Behandelaar
 • Neuslift

  Neuslift | Merk 2

  € 65,-
 • Neuslift

  Neuslift | Merk 1

  € 90,-
Spierontspanners

Het resultaat van de neuslift

Na de behandeling zult u merken dat het puntje van uw neus meer omhoog staat. Hierdoor is een zogenaamde haakneus verleden tijd en komt hier een gelifte neus voor in de plaats. Heeft u ook last van een kromming in de neus? Met fillers in de neusbrug helpen we u hier vanaf. Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal. Hierna kunt u drie maanden zorgeloos genieten

van uw nieuwe neus. Bent u (nog) niet tevreden? Dan kunt u binnen twee tot vier weken langskomen voor een controle afspraak bij de behandelaar die u eerder heeft geholpen. Door het ouder worden kunnen ook lijnen ontstaan langs u mond naar de kin, ook wel de marionetlijnen genoemd. Deze lijnen worden verzacht met fillers, zodat u daar geen last meer van heeft.

Nazorg van de neuslift

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Neuslift

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Neuslift

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Neuslift

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Neuslift

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Bij een neuslift zorgen wij ervoor dat de neuspunt gelift wordt. Er wordt dan een spierontspanner gespoten in het spiertje dat de neuspunt naar beneden trekt. Zo is de zogenaamde haakneus verleden tijd!

Spierontspanners zijn dé oplossing tegen een hangende neuspunt. Het zorgt ervoor dat de spier die hier verantwoordelijk voor is wordt stilgelegd wat de punt weer lift.

U kunt al een neuslift ondergaan vanaf €65,-! De uiteindelijke prijs hangt af van het soort spierontspanner en de hoeveelheid hiervan. Dit zal u voor de behandeling bespreken met uw behandelaar.

U kunt na de behandeling zo’n drie maanden genieten van uw nieuwe neus! Merkt u dat na deze periode de neuspunt weer gaat hangen? Dan kunt u weer een nieuwe afspraak maken.

Ten eerste is een neuslift met spierontspanners veel goedkoper dan plastische chirurgie aan de neus. Ook is de hersteltijd vele malen korter én doet het veel minder pijn.

Een afspraak maken voor een neuslift?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.