Neuslift

Waarom zou u kiezen voor plastische chirurgie als u hetzelfde resultaat ook met veel minder ingrijpende oplossing kunt behalen, namelijk met botuline toxine.

Neuslift
Prijs Vanaf €65,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 maanden

Hoe werkt een neuslift?

Tijdens de behandeling wordt de neuspunt met botuline toxine geïnjecteerd, wat als effect heeft dat de neuspunt wordt gelift. Er is slechts een klein prikje nodig in het spiertje onder de neus wat ervoor zorgt ervoor dat de

neuspunt op een veilige en eenvoudige manier weer naar boven wordt getrokken. De behandeling is zo voorbij, het duurt maximaal 15 minuten.

Alles wat je moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de neuslift

Wilt u zeker weten wat u behandeling gaat kosten? De behandelaar zal eerst met u bespreken welk product het beste bij u

en uw wensen past en welke hoeveelheid geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar u vertellen hoeveel de behandeling gaat kosten.

 • Neuslift Bocouture en Botox

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Neustip lift | Bocouture

  € 65,-
  € 70,-
 • Neustip lift | Botox

  € 90,-
  € 95,-

Het resultaat van de neuslift

Het resultaat van de neuslift is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een controle

afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelaar plaats te vinden. Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna komt u terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de neuslift

Waar u op moet letten na de behandeling is dat u de eerste 48 uur niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij jou in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de neuslift

Naarmate u ouder wordt, kan het gebeuren dat uw neuspunt wat naar beneden gaat staan. Een hangende neuspunt kan heel makkelijk behandeld worden. Het is namelijk een spiertje dat ervoor zorgt dat de neuspunt naar beneden wordt getrokken en dit spiertje kunnen we stilleggen door middel van botuline toxine.

De neuslift is het injecteren van  botuline toxine in de neuspunt, wat als effect heeft dat de neuspunt wordt gelift. Er is slechts een klein prikje nodig in het spiertje onder de neus, wat ervoor zorgt ervoor dat de neuspunt op een veilige en eenvoudige manier weer naar boven wordt getrokken.

Een neuslift kan al vanaf €65 euro. Het botoxmerk heeft invloed op de prijs. Voor de neuslift maken we namelijk alleen gebruik van Botox en Bocouture.

Een afspraak maken voor een neuslift?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.