Ingevallen wangen

Volle wangen kunnen een jeugdige uitstraling geven, alleen kunnen ze wat ingevallen raken door het ouder worden. Gelukkig is hier wat aan te doen met een filler behandeling. Met fillers worden de wangen weer wat voller en ziet u er weer fris uit!

Ingevallen wangen
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 30 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn ingevallen wangen?

Mooie volle wangen worden gezien als een teken van jeugdigheid en vitaliteit. Ze geven uw gezicht een gezonde, zachte en vriendelijke uitstraling. Door de jaren heen neemt het volume in het gezicht af. Ook in de wangen. Dat komt doordat het onderhuids vetweefsel vanaf ongeveer uw 30e levensjaar langzaam afneemt. Daarnaast verliest de huid vanaf dat moment ook elasticiteit en veerkracht. Hiervoor biedt Faceland u een passende oplossing: het opvullen van de wangen met fillers.

Hoe werkt een behandeling voor ingevallen wangen?

De wangen kunnen worden opgevuld met een hyaluronzuur filler of een collageenstimulator. Met deze verschillende fillers kan uw behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de diepte van de wangen en de structuur van uw huid. Tijdens de afspraak geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. De behandelend arts zal u, op basis van het gewenste resultaat, ook adviseren over de aanbevolen hoeveelheid filler. Bent u bang voor pijn tijdens de behandeling?

We bieden een verdovende crème aan die ervoor zorgt dat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Dit wel altijd in overleg met de behandelaar. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal de verdovende crème dan worden opgesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid op de plek van de injecties wordt verdoofd. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld in het behandelgebied. De behandeling van de neuslippenplooi duurt maximaal 30 minuten.

Alles wat u moeten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de ingevallen wangen behandeling

De kosten zijn allereerst afhankelijk van de hoeveelheid product er wordt gebruikt om uw wangen te behandelen. Daarnaast heeft het type merk dat wordt gebruikt ook invloed op de

prijs van de behandeling. Tijdens de afspraak zal de arts het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Ingevallen wangen met fillers

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Wangen 1 ml | Belotero

  € 190,-
  € 310,-
 • Wangen 1 ml | Juvéderm

  € 290,-
  € 350,-
 • Wangen 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van ingevallen wangen met fillers

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van ingevallen wangen

Na een behandeling van de wangen met een hyaluronzuur filler of collageenstimulator zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U mag het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat u tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts u dit specifiek aanraadt. Het kan zijn dat u na de behandeling last krijgt van zwelling en/of blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen.

Houd er rekening mee dat de zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de ingevallen wangen behandeling

Het effect van jouw behandeling met Radiesse zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

De meest effectieve filler voor de wangen is een filler op basis van calcium genaamd Radiesse. Deze filler stimuleert de aanmaak van het lichaamseigen collageen. Je zult hiermee zo’n 9 maanden tot een jaar plezier hebben van jouw volle wangen.

Bij het gebruik van Belotero voor de ingevallen wangen zijn de kosten tussen 225 euro en 330 euro voor 1 ml. Bij het gebruik van Juvéderm zijn de kosten tussen de 261 euro en 350 euro voor 1 ml. Bij Radiesse wordt er gebruikt gemaakt van 1,5 ml en daar zijn de kosten tussen de 225 euro en 400 euro.

Waarom Faceland?

https://www.facelandclinic.com/app/assets/stoel.png

Altijd een Faceland bij u in de buurt met maar liefst 22 klinieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/naald2.png

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

https://www.facelandclinic.com/app/assets/arts.png

Bij Faceland werken 69 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

https://www.facelandclinic.com/app/assets/plaats.png

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Een afspraak maken voor een behandeling van ingevallen wangen?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.