Ingevallen wangen

Naarmate u ouder wordt, verliest het gezicht volume. Vooral de wangen krijgen het dan zwaar te verduren, u kunt namelijk ingevallen wangen krijgen! Met fillers brengen wij het volume terug zodat u weer jeugdige, volle wangen krijgt.

Ingevallen wangen
Prijs Vanaf €195,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat zijn ingevallen wangen?

Volle wangen worden gezien als een teken van jeugdigheid: ze zorgen namelijk voor een gezonde en vriendelijke uitstraling. Door de jaren heen neemt het volume van de wangen echter af. Dit komt doordat het onderhuids vetweefsel en de elasticiteit van de huid langzaam afneemt. Met fillers brengen wij het volume juist weer terug waardoor u in één klap jaren jonger lijkt.

Hoe werkt een behandeling voor ingevallen wangen?

Eerst bekijkt de behandelaar uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen met u. Op basis hiervan wordt het soort filler en de hoeveelheid hiervan bepaald. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Wilt u de look helemaal compleet maken? Dan kunnen jukbeenderen fillers het verschil maken.

Als de verdoving is ingewerkt, kan de behandeling beginnen! De behandelaar tekent de wangen af en zet vervolgens een aantal injecties met hyaluronzuur fillers. Zo wordt het volume teruggebracht en eindigt u met vollere wangen. U staat binnen 30 minuten weer buiten! Heeft u ook last van volumeverlies onder de ogen? Laat dan de traangoten opvullen.

Stappenplan ingevallen wangen

Plan een gratis consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

Eerst bekijkt de behandelaar uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen met u. Op basis hiervan wordt het soort filler en de hoeveelheid hiervan bepaald. Vervolgens wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. De behandelaar tekent de wangen af en zet vervolgens een aantal injecties met hyaluronzuur filler in dit gebied. U staat binnen 20 minuten weer buiten!

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de ingevallen wangen behandeling

U kunt uw ingevallen wangen al laten opvullen vanaf €195,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het soort filler dat wordt gebruikt en de hoeveelheid hiervan.

Dit bespreekt u voor de behandeling met uw behandelaar.

 • Ingevallen wangen met fillers

  Behandelaar
 • Wangen aufspritzen

  Wangen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Ingevallen wangen

  Wangen 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Ingevallen wangen

  Wangen 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Ingevallen wangen

  Wangen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van ingevallen wangen met fillers

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u na deze periode (nog) niet tevreden? Maak dan binnen twee tot vier weken een controle afspraak bij uw behandelaar. Voor een extra stevige huid, raden wij ook een profhilo behandeling aan. Informeer eventueel bij uw behandelaar naar de mogelijkheden.

Nazorg van ingevallen wangen

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Ingevallen wangen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Ingevallen wangen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Ingevallen wangen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Ingevallen wangen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Er zijn veel oorzaken van ingevallen wangen. De meest voorkomende is ouderdom. Naarmate u ouder wordt, neemt het onderhuidse vetweefsel en de elasticiteit van de huid af waardoor de wangen invallen. Ook kunnen stress en vermoeidheid een grote rol spelen.

Het opvullen van de wangen met filler kan het volume in dit gebied herstellen. Op deze manier wordt het gezicht voller en krijgt u een jeugdige en frisse uitstraling.

Vaak wordt er 0,5 of 1 ml filler gebruikt om de wangen op te vullen. De precieze hoeveelheid ligt aan uw gezicht en het soort filler dat gebruikt wordt. Dit bespreekt u voor de behandeling met uw behandelaar.

Na de behandeling kunt u zo’n zes tot twaalf maanden genieten van uw nieuwe look. Merkt u dat de wangen na deze periode weer invallen? Dan bent u van harte welkom voor een herhaalbehandeling.

De meest effectieve filler voor de wangen is een filler op basis van calcium (Radiesse). Deze filler stimuleert de aanmaak van het lichaamseigen collageen. U zult hiermee zo’n 9 maanden tot een jaar plezier hebben van uw volle wangen.

Een afspraak maken voor een behandeling van ingevallen wangen?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.