Kraaienpootjes

A smile a day keeps the doctor away! Of toch niet? Door veel te lachen kunnen namelijk kraaienpootjes ontstaan. Met spierontspanners kunnen onze behandelaren deze rimpeltjes echter snel laten verdwijnen.

Kraaienpootjes
Prijs Vanaf €90,-
Behandeltijd 15 minuten
Controle Na 2 weken
Effect 3 - 4 maanden

Wat zijn kraaienpootjes?

Lachen is gezond! Het enige nadeel is dat er na verloop van tijd rimpeltjes rond de ogen ontstaan. Deze kraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, ontstaan als u bijvoorbeeld veel lacht of gezichtsexpressie gebruikt. U knijpt dan vaak de ogen samen, waardoor lachrimpels rond de ogen zichtbaar worden. Geen paniek! Spierontspanners kunnen de kraaienpootjes verminderen en u weer een jeugdige look geven.

Hoe werkt de behandeling van de kraaienpootjes met spierontspanners?

Uw behandelaar bekijk eerst uw gezicht en bepaalt waar de injecties gezet gaan worden. Vervolgens worden prikjes met spierontspanner gezet wat ervoor zorgt dat de rimpels vervagen. De huid rondom de ogen wordt gladder en fijne lijntjes verdwijnen. Behoefte aan een gladdere huid? Go for Profhilo!

De kraaienpoten behandeling duurt ongeveer 15 minuten, supersnel dus! Van tevoren bespreek u uw wensen en de mogelijkheden met uw behandelaar. Zo bereiken jullie samen het mooiste resultaat. Heeft u door het lachen ook last van bunny lines rond de neus? Ook deze kunnen wij gemakkelijk behandelen.

Kraaienpootjes stap voor stap

Stappenplan kraaienpootjes

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een passend advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kan maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of aan uw wensen is voldaan.

De cosmetisch arts zal de huid aftekenen en de plek van de injecties bepalen. Vervolgens worden er een aantal injecties met spierontspanners aangebracht onder de huid rondom de ogen. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de kraaienpootjes

De kosten van een kraaienpootjes behandeling zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Vooraf bespreekt u dit met uw behandelaar.

Samen bepalen jullie zo de prijs van de behandeling.

 

 • Kraaienpootjes

  Behandelaar
 • Kraaienpootjes

  Kraaienpootjes | Merk 2

  € 90,-
 • Kraaienpootjes

  Kraaienpootjes | Merk 1

  € 120,-
Spierontspanners

Het resultaat van de kraaienpootjes

Na de behandeling zult u merken dat de spierontspanner de kraaienpootjes heeft doen vervagen en hier een gladde huid voor in de plaats is gekomen. U lijkt jaren jongen én opgewekter! U kunt nu zo’n drie tot vier maanden van dit resultaat genieten. Voor een nog jongere look, kunt u ook uw voorhoofdsrimpels laten behandelen.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u (nog) niet tevreden na deze periode? Kom dan binnen twee tot vier weken lang voor een gratis controle. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Nazorg van de kraaienpootjes

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Nazorg injectables

Waarom Faceland?

Kraaienpootjes

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Kraaienpootjes

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Kraaienpootjes

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Kraaienpootjes

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Kraaienpootjes zijn rimpels die ontstaan naast de ogen. Dit kan komen door veel lachen, praten of het gebruiken van gezichtexpressie. Bij deze activiteiten spannen de spieren aan. Na verloop van tijd ontstaan er fijne lijntjes in de huid.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Wacht dit dus altijd even af. Na deze periode is de spierontspanner ongeveer drie maanden werkzaam. Hierna kunt u langskomen voor een herhaalafspraak.

Een behandeling van de kraaienpootjes met spierontspanner is al mogelijk vanaf €80,-! De uiteindelijke prijs ligt aan het soort spierontspanner. Uw behandelaar overlegt dit voor de behandeling met u.

De behandeling is effectief om kraaienpootjes tegen te gaan en diepe lachrimpels te verzachten. Met spierontspanners worden de spieren tijdelijk stilgelegd, zodat de spieren ontspannen en de huid zich niet meer samenvouwt.

Het effect van de spierontspanner zal zo’n 3 tot 4 maanden aanhouden, hierna komt u terug voor een herhaalbehandeling.

Een afspraak maken voor een voorhoofdrimpel behandeling?

Bel ons op +32 38085948  of maak direct online een afspraak.