Rimpels onder ogen

Een vermoeide blik met donkere kringen, wallen en rimpels onder de ogen kan heel vervelend zijn. “Heeft u wel genoeg geslapen?” krijgt u vaak te horen. Met behulp van traangoot fillers wordt deze vraag verleden tijd!

Rimpels onder ogen
Prijs Vanaf €390,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 18 maanden

Wat zijn rimpels onder de ogen?

Rimpels onder de ogen noemen we ook wel wallen, donkere kringen en donkere oogleden. Al deze aandoeningen kunnen het resultaat zijn van ouderdom, erfelijkheid, een ongezonde levensstijl of natuurlijk vermoeidheid en stress. Door deze oorzaken kan de huid onder de ogen dunner worden of zich juist vullen met vocht. Zo ontstaan rimpels en wallen. Met traangoot fillers komt u hier vanaf.

Hoe werkt een rimpelbehandeling voor onder de ogen?

Om zwart, rimpels of donkere kringen onder de ogen te verwijderen, kunt u een traangoot filler behandeling ondergaan. Tijdens deze behandeling zal de cosmetisch arts aan iedere kant van de traangoot een prikje zetten. Met een botte naald wordt hier vervolgens filler in geïnjecteerd. Zo worden de wallen weggewerkt.

Een behandeling tegen rimpels onder de ogen kan uitgevoerd worden met de filler merken Teosyal en Belotero. Teosyal is speciaal ontwikkeld voor de fijne lijntjes onder de ogen en blijft iets langer effectief dan Belotero. Uw behandelaar zal u advies geven over de geschikte filler voor uw gezicht.

Stappenplan Rimpels onder de ogen

Plan een gratis consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar maakt met behulp van een naald een klein gaatje onderaan het traangootje. Vervolgens wordt de hyaluronzuur filler met een canule in de gootjes gespoten. Hierdoor is de kans op lichte zwelling en blauwe plekken minimaal. Het verwijderen van donkere kringen duurt ongeveer 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Prijzen van de oogrimpel behandeling

U kunt de rimpels en schaduw onder de ogen al laten behandelen vanaf €390,-.

De precieze prijs is afhankelijk van het merk filler wat er gebruikt wordt. U bespreekt dit vooraf met uw behandelaar.

 • Rimpels onder ogen

  Behandelaar
 • Onderooglidcorrectie

  Traangootbehandeling | Belotero

  € 390,-
 • Onderooglidcorrectie

  Traangootbehandeling | Teosyal

  € 490,-

Het resultaat van een oogrimpelbehandeling

Na de behandeling merkt u gelijk verschil. Donkere kringen zijn minder zichtbaar en rimpels rondom de ogen zijn vervaagd of helemaal verdwenen. Niemand zal ooit meer vragen of u moe bent, en dat zonder plastische chirurgie! Dit resultaat blijft zes tot wel achttien

maanden zichtbaar. Twee weken na de behandeling is het resultaat optimaal. Bent u na deze periode niet tevreden? Kom dan langs voor een controle afspraak. U bekijkt dan samen met uw behandelaar de mogelijkheden.

Nazorg van een oogrimpel behandeling

Na de behandeling mag u het behandelde gebied gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of lichte zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Rimpels onder ogen

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Rimpels onder ogen

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd.

Rimpels onder ogen

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Rimpels onder ogen

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

U kunt rimpels en donkere kringen onder de ogen wegwerken met een traangoot filler behandeling. Hiermee wordt de holte die voor de kringen zorgt opgevuld waardoor een vermoeide blik verdwijnt.

Ten eerste kunt u proberen de oorzaken van de rimpels, bijvoorbeeld slaaptekort en stress, elimineren. Vaak ontstaan wallen echter ook door ouderdom genen. Als u er niet vanaf komt is een traangoot filler behandeling dé uitkomst.

Rimpels onder de ogen ontstaan in de meeste gevallen door huidveroudering. Dit proces kan versneld worden door externe factoren als slaaptekort, stress en een bepaalde levensstijl.

Bij Faceland gebruiken we de merken Belotero en Teosyal om oogrimpels te verwijderen. U bespreekt tijdens het consult welke optie het beste bij u past.

Ja, met een traangoot behandeling bij Faceland kunnen we de lijnen onder de ogen verminderen.  Er wordt dan filler onder de ogen geïnjecteerd wat de holte opvult. Zo vallen wallen en donkere kringen minder op.

Een afspraak maken om de rimpels onder uw ogen te laten verwijderen?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.