Wallen wegwerken

Vermoeidheid, stress of genetisch bepaald: wallen komen ontzettend vaak voor. Het kan voor veel onzekerheid zorgen waar soms zelfs make-up niet tegenop kan. Met een traangoot filler behandeling kunt u wallen gemakkelijk wegwerken!

Wallen wegwerken
Prijs Vanaf €390,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 18 maanden

Wat zijn wallen?

Wallen worden in de ook wel donkere kringen genoemd en hebben verschillende oorzaken. Doordat de huid dunner wordt, worden de vaatjes hieronder meer zichtbaar. Slaaptekort en stress zijn de grootste boosdoeners. De huid onder de ogen is heel dun, waardoor vermoeidheid hier snel zichtbaar wordt. Ook huidveroudering en een slechte levensstijl veroorzaken vaak wallen. Daarnaast is de zichtbaarheid van wallen vaak ook genetisch bepaald: u kunt er soms niks aan doen. Toch hebben wij een oplossing. Met fillers in de wallen kunnen we ze verwijderen zonder operatie.

Hoe werkt het wallen wegwerken?

De wallen of donkere kringen kunt u wegwerken bij zowel mannen als vrouwen met traangoot fillers of wallen correctie. De meestgebruikte filler hiervoor is Teosyal, maar Belotero laat uw wallen ook verdwijnen. Tijdens deze behandeling zal de behandelaar aan beide kanten van de traangoot een prikje zetten.

Met een botte naald, ook wel canule, wordt hier vervolgens hyaluronzuur filler in geïnjecteerd. Hierdoor wordt de leegte opgevuld wordt. Dit betekent dat de donkere kleur onder de ogen minder zichtbaar wordt en u uw frisse blik weer terugkrijgt. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Een vermoeide blik door de bovenoogleden kan opgelost worden met een bovenooglidcorrectie.

Stappenplan wallen behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat. Zo wordt zichtbaar of er aan uw wensen is voldaan.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Met een botte naald, ook wel canule, wordt hier vervolgens filler in geïnjecteerd. Hierdoor wordt de leegte opgevuld wordt. Dit betekent dat de donkere kleur onder de ogen minder zichtbaar wordt en u uw frisse blik weer terugkrijgt.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Wallen correctie kosten

U kunt al van de rimpels en donkere kringen onder uw ogen afkomen vanaf €390,-.

De precieze prijs is echter afhankelijk van het merk filler wat er gebruikt wordt. U bespreekt dit vooraf met uw behandelaar.

 • Wallen wegwerken

  Behandelaar
 • Onderooglidcorrectie

  Traangootbehandeling | Belotero

  € 390,-
 • Onderooglidcorrectie

  Traangootbehandeling | Teosyal

  € 490,-

Het resultaat van wallen wegwerken

Na de behandeling met fillers merkt u gelijk dat donkere kringen onder de ogen verminderd zijn. U voelt u jonger en frisser als u in de spiegel kijkt. Een heerlijk gevoel! Dit resultaat houdt, afhankelijk van het merk filler, zes tot achttien maanden aan.

Na twee weken is het resultaat optimaal. Bent u dan (nog) niet tevreden? Kom dan langs voor een controle afspraak. Om ook de rimpels naast de ogen te verminderen, zijn spierontspanners in de kraaienpootjes ideaal.

Nazorg van wallen wegwerken

Na de behandeling mag u het behandelde gebied gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of lichte zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling

als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Wallen wegwerken

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Wallen wegwerken

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd.

Wallen wegwerken

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken.

Wallen wegwerken

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Wallen zijn verdikkingen of zakjes onder de ogen, door een ophoping van vet en/of vocht in de onderoogleden. Hiermee gepaard ziet u ook donkere kringen verschijnen, wat kan komen door vermoeidheid of de genen. Hierdoor krijgt u een vermoeide uitstraling, terwijl u misschien wel uitgerust bent.

U kunt wallen onder behandelen door hier fillers te laten injecteren. Deze blijven 6 maanden tot wel 1,5 jaar zitten! De precieze tijd is afhankelijk van welk merk filler er is gebruikt.

Maskers en crèmes kunnen uw wallen iets verminderen, maar met traangoot fillers komt u écht van uw wallen af. De holte onder de ogen wordt tijdens deze behandeling namelijk opgevuld waardoor donkere kringen veel minder zichtbaar worden.

U kunt al van donkere kringen en wallen afkomen vanaf €390,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van het merk filler dat wordt gebruikt tijdens de behandeling.

Wallen hebben diverse oorzaken. Er zijn oorzaken waar u zelf invloed op hebt, bijvoorbeeld vermoeidheid, verkeerde voeding, uv-licht, te weinig water, alcohol, sigaretten en drugs. De zichtbaarheid van wallen kan echter ook genetisch bepaald zijn óf simpelweg met de leeftijd komen.

Een afspraak maken om uw wallen te laten wegwerken?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.