MaiLi fillers

Faceland werkt alleen met vertrouwde A-merken, MaiLi is hier één van! Deze hyaluronzuur filler kan onder andere gebruikt worden voor het aanbrengen van volume in de lippen of het verzachten van de neuslippenplooi.
MaiLi fillers
Prijs o.b.v. behandeling

Wat zijn MaiLi fillers?

MaiLi is een hyaluronzuur filler en helpt uw huid vocht vast te houden, waardoor volume ontstaat. De filler zorgt ervoor dat de eerste tekenen van veroudering in het gezicht verminderen, door de fijne lijntjes te verminderen en de contouren van het gezicht te verbeteren. De MaiLi filler kan worden aangebracht op specifieke plekken in uw gezicht, zoals uw lippen, neuslippenplooi of jukbeenderen.

Hoe werkt een MaiLi filler behandeling?

In het begin van een MaiLi behandeling bekijkt u samen met de behandelaar het gezicht. Uw wensen en verwachtingen worden besproken, zodat we samen het mooiste resultaat kunt behalen. Voor extra comfort kan er eventueel een verdovende crème worden aangebracht, al is dit vaak niet eens nodig. De filler bevat namelijk al lidocaïne, waardoor de behandeling minimaal pijnlijk is.

Daarna wordt de filler geïnjecteerd in het gewenste gebied. Dit resulteert in meer volume op de gewenste plekken of vermindert juist de zichtbaarheid van rimpels. Bij het injecteren wordt soms gebruik gemaakt van een canule, ook wel een botte naald genoemd. Dit helpt om blauwe plekken en zwelling te minimaliseren. Een MaiLi filler behandeling duurt gemiddeld 20 minuten.

Stappenplan MaiLi fillers

U kunt via de website een afspraak maken voor een behandeling met de MaiLi filler. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via +32 38085948. Hierop zijn wij van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 15:00 bereikbaar.

Plan een gratis consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan krijgt u passend en persoonlijk advies over uw behandeling. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken. Zo kunt u later het resultaat goed vergelijken.

Voorafgaand aan de behandeling kan er indien gewenst een verdovende crème worden aangebracht. Zodra deze is ingewerkt, wordt de filler geïnjecteerd in het gewenste gebied. Dit duurt in totaal zo’n 20 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

MaiLi prijs

De prijs van MaiLi fillers is afhankelijk van het behandelgebied en de hoeveelheid die er gebruikt wordt.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult bespreekt u dit samen met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • MaiLi filler

  Kaaklijn 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Lip Flip

  Lippen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Lip Flip

  Lippen Russian Method 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Marionettenfalten unterspritzen

  Marionetlijnen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • MaiLi filler

  Neuslippenplooi 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Rokerslijntjes

  Rokerslijntjes 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Wangen aufspritzen

  Wangen 1 ml | MaiLi

  € 195,-
 • Traangoot filler

  Traangoot behandeling | MaiLi

  € 390,-
Meer prijzen
Minder prijzen

Het resultaat van MaiLi fillers

Na een behandeling met MaiLi filler zult u direct meer volume zien in het behandelde gebied. U kunt genieten van vollere lippen of een meer uitgesproken kin. Als u de neuslippenplooi heeft behandeld, zult u direct merken dat deze minder diep en opvallend is.

Na 2 weken is het resultaat optimaal. U kunt hier dan gemiddeld 6 tot 9 maanden van genieten. Bent u na 2 weken niet tevreden? Kom dan binnen 2 tot 4 weken terug bij uw behandelaar voor een controle. Samen zoeken jullie dan naar een passende oplossing om het gewenste resultaat te bereiken.

Nazorg van MaiLi fillers

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn,

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

MaiLi filler

Altijd een Faceland bij jou in de buurt met maar liefst 28 klinieken

MaiLi filler

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

MaiLi filler

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

MaiLi filler

Op vakantie? Misschien komt u onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

MaiLi is een filler op basis van hyaluronzuur. Dit middel is ideaal om gezichtskenmerken meer volume te geven of om rimpels op te vullen. MaiLi is flexibel en veerkrachtig waardoor het meebeweegt met uw gezicht. Dit resulteert in een natuurlijk resultaat.

Faceland gebruikt alleen A-merk fillers, waaronder MaiLi, Belotero, Juvéderm en Radiesse. Welke het beste is, ligt aan uw wensen en verwachtingen. Ook is dit afhankelijk van het behandelgebied. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult bespreekt u samen met uw behandelaar welke filler geschikt is voor u.

De prijs van een milliliter MaiLi filler is afhankelijk van welke behandelaar uw behandeling uitvoert en waar u de filler laat injecteren. Bekijk de prijslijst voor een precieze indicatie van de kosten.

MaiLi filler blijft 6 tot 9 maanden z’n werk doen. Merkt u dat het resultaat na deze periode vervaagt? Dan bent u uiteraard weer welkom voor een herhaalbehandeling.

Ja! MaiLi is een hyaluronzuur filler en kan gecombineerd worden met andere fillers die met dit stofje gemaakt zijn. Bij Faceland zijn dit Belotero en Juvéderm. Heeft u dus eerder uw lippen opgevuld met Belotero? Dan kunt u de volgende keer voor de MaiLi filler gaan.

Alle drie deze merken hebben hyaluronzuur als basis, maar zijn toch niet hetzelfde. Belotero is een dunne filler, Juvéderm heeft meer de eigenschappen van een gel, en MaiLi heeft juist een veerkrachtige en elastische formule. Welke filler het beste bij u past, hangt af van uw individuele wensen en verwachtingen. Uw behandelaar kan u helpen bij het kiezen van de juiste filler die aansluit bij uw specifieke behoeften en gewenste resultaten.

Een afspraak maken voor een MaiLi filler behandeling?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.