Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is overal! Dit goedje heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Bij Faceland gebruiken wij deze stof vooral bij filler behandelingen, maar het is ook goed voor de huid.

Hyaluronzuur
Prijs o.b.v. behandeling

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een van de natuurlijke bouwstenen in ons lichaam en zorgt er onder andere voor dat de huid gehydrateerd blijft. Bij Faceland gebruiken we dit stofje in de hyaluronzuur filler. Dit is ideaal om bijvoorbeeld de lippen op te vullen of op andere plekken meer volume toe te voegen. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is het volledig veilig om te gebruiken. Het lost vanzelf op én is zelfs te verwijderen met hyaluronidase. Hyaluronzuur filler heeft dus geen nadelen!

Hoe werkt een hyaluronzuur behandeling?

Tijdens de behandeling krijgt u meerdere injecties met hyaluronzuur filler in bepaalde delen van het gezicht geïnjecteerd. Dit vult het behandelde gebied op. Zo kunt u van fijne lijntjes en rimpels afkomen of juist meer volume in bijvoorbeeld de kaaklijn krijgen. 

Bij Faceland gebruiken we verschillende soorten fillers op basis van hyaluronzuur, waaronder Teosyal, Belotero en Juvéderm. De Teosyal hyaluronzuur filler is vooral voor onder de ogen, in de traangoten. De overige twee kunnen in alle delen van het gezicht gebruikt worden. Uw behandelend arts  bespreekt vooraf welke het beste is voor u.

Stappenplan hyaluronzuur behandeling

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal uw cosmetisch arts u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend.  Tijdens de hyaluronzuur behandeling wordt het middel met met een injectie in het gezicht geplaatst. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Hyaluronzuur injectie prijs

De kosten van een filler behandeling zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en het merk filler.

Dit bespreekt uw behandelaar voorafgaand aan de behandeling.

  • Behandelaar
  • Hyaluronzuur

    Hyaluronzuur filler oplossen

Het resultaat van een hyaluronzuur behandeling

Er zijn verschillende resultaten haalbaar na de behandeling. Ten eerste kan een hyaluron injectie rimpels opvullen bij zowel mannen als vrouwen. Dit geeft een anti-aging effect waardoor uw huid vele malen jonger lijkt. Ook kunnen we bepaalde delen van het gezicht meer volume geven, bijvoorbeeld de kaaklijn.

Wat uw gewenste resultaat ook is, met fillers en een ervaren Faceland behandelaar is dat zeker te bereiken! U kunt vervolgens zo’n zes tot negen maanden van uw nieuwe look met bijvoorbeeld uitgesproken jukbeenderen genieten. 

Nazorg van een hyaluronzuur behandeling

Na de behandeling met hyaluron filler mag u het behandelde gebied gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.

Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en twee weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Hyaluronzuur

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Hyaluronzuur

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Hyaluronzuur

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Hyaluronzuur

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Hyaluronzuur is een van de natuurlijke bouwstenen in ons lichaam. Het stofje zorgt onder andere voor goede hydratatie van de huid, maar wordt ook veelvuldig gebruikt in cosmetische fillers.

Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid. Deze stof verbetert namelijk de vochtopname en gaat vochtverlies tegen. Ook bevordert de stof de elasticiteit van de huid wat huidveroudering tegen gaat.

Faceland werkt met de A-merken Belotero, Juvéderm en Teosyal. Deze fillers bevatten allemaal hyaluronzuur, maar hebben een andere werkingstijd. Belotero en Juvéderm blijven 6 tot 9 maanden zitten, Teosyal filler is 9 tot 12 maanden effectief. Geen van deze merken zijn permanente fillers.

Hyaluronzuur hydrateert de huid, waardoor u er gezonder en frisser uit gaat zien. Verder werkt werkt huidveroudering tegen en maakt de huidstructuur elastischer.

Ja, hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger waardoor uw huid er beter uit gaat zien. Hyaluronzuur werkt huidveroudering in het gezicht tegen en maakt de huid elastischer.

Een afspraak maken voor een Hyaluronzuur behandeling?

Bel ons op +32 38085948 voor Antwerpen, Gent, Brugge of +32 23764672 voor Brussel of maak direct online een afspraak.