Faceland in gesprek

met investeringsmaatschappij Verlinvest over participatie

Via dit bericht willen wij je graag informeren dat Faceland in gesprek is met Verlinvest, een internationale investeringsmaatschappij die geïnteresseerd is in het verwerven van een meerderheidsbelang in Faceland. Door deze samenwerking zal Faceland in staat zijn om op nog meer locaties cosmetische geneeskundige behandelingen aan te bieden in binnen- en buitenland.
In dit bericht lees je meer over de gevolgen hiervan voor de zorgverlening en voor jou.

De zorgverlening verandert niet
Voor jou als cliënt van Faceland heeft dit voornemen geen gevolgen. Je kunt gewoon terecht bij je vertrouwde behandelaar in je vertrouwde kliniek voor dezelfde behandeling met dezelfde producten. Het DNA van Faceland blijft onveranderd: het bereikbaar maken van kwalitatief hoogwaardige cosmetische geneeskunde.

Waarom Verlinvest?
Faceland trekt al jaren de aandacht van nationale en internationale investeringsmaatschappijen, maar wij als directie hebben steeds de boot afgehouden omdat wij eerst op eigen kracht een kritische omvang wilden bereiken en alleen in zee wilden gaan met een investeringsmaatschappij die echt iets kon toevoegen aan ons bedrijf.

Verlinvest is zo’n investeringsmaatschappij. Zij hebben zich er speciaal op toegelegd om veelbelovende en snelgroeiende merken nog sneller te laten groeien, nationaal en vooral internationaal. Ze hebben dat eerder gedaan met merken als Oatly, Tony Chocolonely, Vitamin Water, maar zij hebben ook ketens in de zorgverlening groot gemaakt in Europa: klinieken in acupunctuur (Sinomedica), tandheelkunde (Bludental), diergeneeskunde (Nesto) en ouderenzorg (Armonea). En nu willen ze samen met ons Faceland nog bekender en groter te maken. In ieder geval in de landen waar we nu actief zijn, maar ook in andere landen.

Jouw mening telt
We zijn enthousiast over een samenwerking met Verlinvest. Omdat Faceland een zorgbedrijf is, kan de samenwerking pas plaatsvinden na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Wij verwachten deze goedkeuring rond de jaarwisseling te krijgen. Graag horen we jouw mening, vragen, opmerkingen of aanbevelingen met betrekking op het voornemen van Verlinvest en Faceland om samen te werken. Dat kan tot 18 december 2023 via contact@facelandclinic.com.

Directie Faceland

Faceland in gesprek met Verlinvest Bekijk video