Full face treatment

Een facelift zonder operatie, het kan! Door middel van spierontspanners en fillers krijgt uw gezicht meer volume én wordt dit strakker gemaakt, zodat u het gewenste resultaat krijgt zonder een lange hersteltijd!

 
Full face treatment
Prijs o.b.v. advies
Behandeltijd 45 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 12 maanden

Wat is een full face treatment?

Bij Faceland zijn we constant op zoek naar nieuwe behandelmethodes en behandelingen voor een zo fris en natuurlijk mogelijk resultaat. Het belangrijkste onderdeel hiervan is volumeherstel. Het draait bij Faceland niet alleen om het verminderen van rimpels of lijnen, maar om het totaalplaatje! Soms wordt namelijk vergeten om naar het gehele gezicht te kijken. Huidveroudering treedt niet op in één gebied. Het hele gezicht moet in balans blijven voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Faceland doet precies dit met een speciaal ontwikkelde behandeling. We noemen het de 'Full Face Treatment'.

Hoe werkt een full face treatment?

Bij Faceland zijn we constant op zoek naar nieuwe behandelmethodes en behandelingen voor een zo fris en natuurlijk mogelijk resultaat. Het belangrijkste onderdeel hiervan is volumeherstel. Het draait bij Faceland niet alleen om het verminderen van rimpels of lijnen, maar om het totaalplaatje!

Soms wordt namelijk vergeten om naar het gehele gezicht te kijken. Huidveroudering treedt niet op in één gebied. Het hele gezicht moet in balans blijven voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Faceland doet precies dit met een speciaal ontwikkelde behandeling. We noemen het de ‘Full Face Treatment’.

Alles wat u moet weten

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin u al uw vragen kunt stellen en de behandelaar u een passend advies geeft.

De behandeling duurt 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Prijzen van de full face treatment

Wilt u zeker weten wat uw behandeling gaat kosten? De behandelaar zal eerst met u bespreken welk product het beste bij u

en uw wensen past en welke hoeveelheid geschikt is. Op basis hiervan kan de behandelaar u vertellen hoeveel de behandeling gaat kosten.

 • Full face treatment

  Behandelaar
  Premium Behandelaar
 • Marionetlijnen 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-
 • Jukbeenderen 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-
 • Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-
 • Kincorrectie 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-
 • Slaap 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-
 • Wangen 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-
 • Neuslippenplooi 1,5 ml | Radiesse

  € 220,-
  € 350,-

Het resultaat van de full face treatment

Het effect van de liquid facelift is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle

afspraak! Het effect van de filler behandeling zal 6 tot 9 maanden aanhouden en het effect van de spierontspanners behandeling zo’n 3 maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de full face treatment

Binnen 48 uur mag je het geïnjecteerde gebied niet masseren of wrijven. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Het is mogelijk dat je na een spierontspanners behandeling last kunt krijgen van

blauwe plekken en zwellingen. Een paar uur na de behandeling (als de prikgaatjes dicht zijn) mag je de plekken al camoufleren met make-up. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelende huid extra gevoelig zijn en invloed hebben op het resultaat, dus wees voorzichtig met de zon.

Waarom Faceland?

Altijd een Faceland bij jou in de buurt met maar liefst 22 klinieken

Er zijn al meer dan 1.465.748 behandelingen door ons uitgevoerd

Bij Faceland werken 72 opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen over de full face treatment

U kunt zonder een operatie uw gezicht laten behandelen. Dit gebeurt aan de hand van spierontspanners (spierontspanners) en fillers, Verder bent u sneller geholpen én u heeft bijna geen hersteltijd.

Het effect van de filler behandeling zal 6 tot 9 maanden aanhouden en het effect van de spierontspanners behandeling zo’n 3 tot 5 maanden. Hierna komt u weer terug voor een herhaalbehandeling.

Voor een liquid facelift gebruiken wij geen standaard hoeveelheid ml. Het aantal milliliter geldt uiteraard voor fillers, want bij spierontspanners werken we met zones. Het aantal ml wordt aangegeven op basis van het advies van de behandelaar.

Een afspraak maken voor een full face treatment?

Bel ons op +32 38085948 of maak direct online een afspraak.