Radiesse fillers

Bij Faceland maken we gebruik van de allerbeste fillers. Radiesse is daar een van! Deze filler op basis van calcium zorgt voor het mooiste anti-rimpel effect waar u van gaat stralen.

Radiesse fillers
Prijs o.b.v. behandeling

Wat zijn Radiesse fillers?

Radiesse is een niet-permanente filler op basis van calcium. De filler vult onder andere rimpels en volume gebrek op. Ook stimuleert het stofje de aanmaak van lichaamseigen collageen en elasticiteit van de huid. Dit zorgt voor langdurig volumeherstel en het vervagen van plooien en rimpels. Het natuurlijke verouderingsproces wordt zo vertraagd. Doordat Radiesse vanzelf wordt afgebroken door het lichaam, is het helemaal veilig en zijn de risico’s minimaal. Ook voor extra volume in bijvoorbeeld de jukbeenderen is een behandeling met Radiesse dé uitkomst. Zo krijgt u meer definitie in het gezicht voor die top model look: een mooi en natuurlijk resultaat. Let op: Radiesse in door zijn substantie niet geschikt voor lip fillers 

Hoe werkt een Radiesse filler behandeling?

Aan het begin van uw behandeling wordt er eventueel een verdovende crème aangebracht. Als deze is ingewerkt wordt de gewenste hoeveelheid filler in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Soms gebeurt dit met een canule om blauwe plekken en zwelling zoveel mogelijk te voorkomen.

Bij Faceland bieden we een ruim aanbod aan Radiesse filler behandelingen aan. Niet vult dit middel rimpels op, maar het brengt ook volume terug in het gezicht. Andere merken die wij hiervoor gebruiken zijn Belotero en Juvéderm. 

Stappenplan Radiesse fillers

Plan een gratis consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal uw cosmetisch arts u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat.

De behandelaar bekijkt eerst uw gezicht en tekent vervolgens af waar de prikjes gezet gaan worden. Indien gewenst wordt er ook nog een verdovende crème aangebracht. Dan wordt de Radiesse filler met meerdere injecties in het gezicht gespoten voor een natuurlijk resultaat.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Radiesse filler prijs

De prijs van een Radiesse filler behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid filler die er gebruikt wordt en de zone waar deze geplaatst wordt.

Dit bespreekt u vooraf met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Neuslippenplooi

  Neuslippenplooi 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Marionetlijnen

  Marionetlijnen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Ingevallen wangen

  Wangen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Kaaklijn

  Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Jukbeenderen

  Jukbeenderen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Ingevallen slapen

  Slaap 1,5 ml | Radiesse

  € 400,-
 • Handen

  Handen 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Hals filler

  Hals en decolleté 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
 • Kin met Spierontspanners

  Kincorrectie 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-
Meer prijzen
Minder prijzen

Het resultaat van Radiesse fillers

Na een behandeling met Radiesse fillers merkt u dat er meer volume is toegevoegd aan het gewenste gebied. Dit kan onder andere betekenen dat u van ingevallen wangen af bent of dat u een meer uitgesproken kaaklijn krijgt. Wat het resultaat ook is, u zult zeker tevreden zijn met uw nieuwe look!

Radiesse blijft tot wel 1,5 jaar jaar zichtbaar. De precieze tijd is afhankelijk van de plek waar u de fillers hebt laten zetten. Merkt u dat na enige tijd het effect begint te vervagen? Dan bent u welkom voor een herhaalbehandeling. Ook Juvéderm fillers hebben een redelijk lange werktijd.

Nazorg van Radiesse fillers

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Zorg er wel voor dat u deze plekken de eerste 48 uur niet masseert. Het kan dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling, maar door goed te koelen trekt dit vanzelf weg.

Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 48 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Radiesse fillers

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Radiesse fillers

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Radiesse fillers

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Radiesse fillers

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Radiesse is een filler op basis van calcium. Dit maakt de filler wat steviger. Deze filler vult niet alleen rimpels en het volumetekort aan, maar stimuleert de aanmaak van eigen collageen.

Na twee weken ziet u het optimale resultaat van de Radiesse filler. U heeft hier dan tot 1,5 jaar plezier van.

Hyaluronzuur bevindt zich van nature in onze huid. Door de Belotero of Juvederm filler hiermee te injecteren, wordt het vocht- en volumeverlies van de huid weer hersteld. Radiesse heeft calcium als basis wat de aanmaak van collageen stimuleert zo volume herstelt. Radiesse blijft over het algemeen langer actief, maar is niet op te lossen met hyalase.

Radiesse filler kan, afhankelijk van het behandelde gebied, tot wel 1,5 jaar zichtbaar blijven.

Uw behandelaar zal vaststellen hoeveel ml Radiesse nodig is. Dit hoort u tijdens het consult of voordat de behandeling begint.

Een afspraak maken voor een Radiesse fillers behandeling?

Bel ons op +32 38085948 voor Antwerpen, Gent, Brugge of +32 23764672 voor Brussel of maak direct online een afspraak.