Lachrimpels

Nothing beats a great smile! Toch kan uw prachtige lach na verloop van tijd voor lachrimpels zorgen. Met fillers zegt u gedag tegen deze lijnen.

Lachrimpels
Prijs Vanaf €190,-
Behandeltijd 20 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 6 - 9 maanden

Wat zijn lachrimpels?

Lachrimpels zijn, zoals de naam al zegt, diepe plooien die rond de mond verschijnen tijdens het lachen. Deze lijnen, ook wel de neuslippenplooi, zijn soms niet alleen zichtbaar bij het lachen, maar ook bij een neutrale blik. De neuslippenplooi loopt vanaf de neus naar de mondhoeken. Naarmate we ouder worden, worden deze steeds dieper. Bij Faceland kunt u lachrimpels rond de mond laten behandelen met fillers.

Hoe werkt een lachrimpel behandeling?

Tijdens een lachrimpel behandeling maakt de behandelaar gebruik van fillers om de rimpels op te vullen. Met behulp van meerdere injecties worden deze in de rimpels geplaatst waardoor ze minder diep worden en minder opvallen. 

Er zijn verschillende soorten fillers geschikt voor deze behandeling. Hyaluronzuur fillers als Juvéderm en Belotero worden gebruikt voor lichte rimpels in de huid rondom de mond. Heeft u last van diepere lijnen? Dan is Radiesse op basis van calcium ideaal. Deze stevige filler laat de lachrimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Stappenplan lachrimpels

Plan een vrijblijvend consult in om samen met de behandelaar uw wensen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Op basis hiervan zal de behandelaar u een persoonlijk advies geven. Tijdens het consult zal de behandelaar naar uw gezicht kijken en een aantal foto’s maken, zodat u na de behandeling een vergelijking kunt maken met het resultaat.

De behandelaar bekijkt uw gezicht en bepaalt waar de prikgaatjes gezet gaan worden. Indien nodig wordt dit gebied afgetekend. Vervolgens worden er een aantal injecties gezet in het gebied voor een natuurlijk resultaat. De behandeling van de rimpels duurt ongeveer 30 minuten.

U mag tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden. Het is daarom beter deze risico’s niet te lopen.

Lachrimpels behandeling prijs

U kunt al een lachlijn correctie ondergaan vanaf €190,-! De precieze prijs is echter afhankelijk van welke filler er gebruikt wordt en hoeveel er nodig is.

Dit overlegt u vooraf met uw behandelaar.

 • Behandelaar
 • Neuslippenplooi

  Neuslippenplooi 1 ml | Belotero

  € 195,-
 • Neuslippenplooi

  Neuslippenplooi 1 ml | Juvéderm

  € 295,-
 • Neuslippenplooi

  Neuslippenplooi 1,5 ml | Radiesse

  € 250,-

Het resultaat van de lachrimpel behandeling

Na de behandeling van de neuslippenplooi merkt u dat de rimpels minder diep zijn of zelfs helemaal zijn verdwenen. De fillers hebben de lachrimpels opgevuld waardoor het gebied veel gladder is. Dit geeft een jeugdiger effect wat een flinke confidence boost kan geven! Voor een extra goed effect kunt u de behandeling combineren met spierontspanners tegen hangende mondhoeken.

Het resultaat is direct zichtbaar, maar na twee weken is het pas echt optimaal. U kunt vervolgens zo’n 6 tot 12 maanden genieten van uw nieuwe look. Wilt u uw lach helemaal rimpelloos maken? Elimineer dan ook de kraaienpootjes bij de ogen met spierontspanners. 

Nazorg van de lachrimpel behandeling

Tot 48 uur na de behandeling mag u in het behandelde gebied niet masseren of wrijven, tenzij dit wordt aangegeven. Het gezicht mag u blijven bewegen. Verder kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling. Dan raden we je aan het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen wegtrekken.

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Waarom Faceland?

Lachrimpels

Met maar liefst 28 klinieken is er altijd een Faceland bij u in de buurt.

Lachrimpels

Er zijn al meer dan 1.864.528 behandelingen door ons uitgevoerd

Lachrimpels

Bij Faceland werken 80+ opgeleide specialisten die up to date zijn van de nieuwste technieken

Lachrimpels

Op vakantie? Misschien kom je onze kliniek wel tegen! Faceland zit namelijk in 4 landen gevestigd!

Veelgestelde vragen

Lachrimpels zijn diepe plooien die lopen van de neusvleugels tot de mondhoeken. Vaak worden deze zichtbaar bij het glimlachen, maar ook bij een neutrale blik zijn ze bij veel mensen zichtbaar. Deze rimpels worden ook wel de neuslippenplooi op nasolabiale plooi genoemd.

U kunt uw lachrimpels verwijderen of vervagen met behulp van fillers bij Faceland. Met behulp van meerdere injecties met dit middel worden de groeven opgevuld en zo minder zichtbaar.

Met fillers in de neuslippenplooi kunt u makkelijk van de lachrimpels afkomen. Dit middel vult de lijnen op zodat deze minder zichtbaar worden.

Naarmate u ouder wordt neem het vetweefsel tussen de neus en het jukbeen af. De huid en het weefsel zakken waardoor er meer druk komt te staan op de rimpels naast de neus. Zo worden deze rimpels steeds dieper.

Het ontstaan van lachrimpels is niet tegen te houden. Het hoort bij veel mensen bij huidveroudering, wat een natuurlijk proces is. U kunt de bestaande lachrimpels wel vervagen met behulp van fillers.

Een afspraak maken voor een lachrimpels behandeling?

Bel ons op +32 38085948 voor Antwerpen, Gent, Brugge of +32 23764672 voor Brussel of maak direct online een afspraak.