Valérie Debeuf

Valérie Debeuf

  • Cosmetisch arts
  • RIZIV-nummer 1-10769-36-000
SPIERONTSPANNERS FILLERS

Valérie heeft haar artsendiploma behaald aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Valérie is gepassioneerd door huidverzorging, cosmetica en al de medische aspecten van het gezicht.

OVER VALÉRIE

Tijdens haar opleiding heeft ze uitgebreid ervaring opgedaan in de algemene chirurgie, zowel in het binnen- als buitenland. Omdat ze graag haar handvaardigheid wil uitbreiden, verdiept ze zich verder in de tandheelkunde.

In elke patiënt schuilt perfectie in het imperfecte, te vinden in de kleine details die iedere persoon uniek maakt. De manier waarop dit ervaren wordt, verschilt van persoon tot persoon. Daarom acht Valérie het van essentieel belang om een grondig en vertrouwelijk intakegesprek te voeren. Op deze manier kan zij een gedetailleerd en zorgvuldig behandelingsplan opstellen.

Uw uitstraling is de manier waarop u zichzelf aan de wereld toont en uzelf kracht geeft. Soms kunnen zelfs kleine uiterlijke details leiden tot gevoelens van onzekerheid, en dat heeft vaak niets te maken met streven naar perfectie. Zelfs de meest subtiele behandeling kan u de gewenste boost geven, zodat u zich weer mooi en vol zelfvertrouwen voelt.

Voor Valérie draaien esthetische behandelingen niet om het streven naar ‘eeuwige jeugd’, maar om het onthullen van de beste versie van jezelf.

Beauty begins at the moment you decided to be yourself.