Dr. Jasper Truyens

Dr. Jasper Truyens

  • Cosmetisch arts
  • RIZIV nummer 1-48532-72-006
SPIERONTSPANNERS FILLERS

OVER JASPER

Dokter Truyens studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. Nadien werkte hij enkele jaren in het hospitaal en deed hij ervaring op in de eerstelijnszorg. Tijdens de 2 aansluitende jaren verrichtte hij wetenschappelijk onderzoek, waar ook zijn interesse in nieuwe technieken en recente esthetische behandelingen ontstond.

De vele en snelle veranderingen in het veld van de anti-aging behandelingen zijn een stimulans om zich blijvend bij te scholen over state-of-the-art technieken en producten.

Dr Truyens is steeds bereid om met jou alle mogelijke behandelingen te bekijken, om op die manier het meest geschikte behandelplan op te stellen. Hierbij streeft hij naar perfectie bij een mooi natuurlijk resultaat dat aansluit bij de verwachtingen en wensen van zijn patiënt. Voor het analyseren van jouw vraag en bespreken van de mogelijkheden zal de dokter steeds uitgebreid de tijd nemen.

Dr Truyens stelt: ” Als basis voor wederzijds vertrouwen is een professioneel en eerlijk advies van primair belang”

Binnen faceland staat hij garant voor een dynamische en vlotte aanpak. Alle behandelingen worden steeds uitgevoerd naar de huidige gouden standaard, wat resulteert in een optimale veiligheid voor de patient.