Lippen met de russian method

- Dr. Editor
Lippen met de russian method

Er is al een tijdje een nieuwe trend op het gebied van lipbehandelingen! Zoals u al op de sociale mediapagina’s van Faceland hebt kunnen zien is de Russian method helemaal hot. In het buitenland wordt deze techniek al enige tijd toegepast (go Kylie Jenner!) en bij Faceland kunt u ook terecht voor een lipbehandeling met de Russian Method.

WAT HOUDT DE RUSSIAN METHOD EIGENLIJK IN?

Deze nieuwe techniek, ook wel de Russian method genoemd, is dé nieuwe manier van lippen opvullen. Tijdens deze behandeling worden de lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Door deze micro spuitjes worden de lippen vol en mooi rond gevuld waardoor u juist GEEN duckface krijgt. I’m loving it!

KRIJG IK GEEN 'DUCKFACE'?

Nu we dit onderwerp toch aansnijden, wil ik meteen de lucht klaren over het fenomeen ‘duckface’. Dit wordt namelijk meestal pas gecreëerd wanneer er TEVEEL milliliter op de verkeerde manier in de lippen wordt geïnjecteerd en dat wil natuurlijk niemand!

Ik besloot eens mee te kijken met een consult bij Faceland. Super leuke ervaring! Naar mijn mening heeft echt niet iedereen 1,0 ML nodig om mooie volumineuze lippen te krijgen. Maarja.. Wie ben ik? Ik vroeg het de artsen van Faceland.  Zij geven altijd een passend advies tijdens het consult waarbij ze kijken naar de gezichtsvorm, de vorm van uw lippen en de grootte van uw lippen. Als uw lippen van zichzelf al vol of rond zijn of wanneer het niet bij uw gezicht past, dan zal er zeker geen 1,0 ml gebruikt worden. Hierdoor wordt dus ten alle tijden een ‘’duckface’’ vermeden.

ZIJN ER OOK ANDERE TECHNIEKEN MOGELIJK?

Het is én blijft natuurlijk een keuze, u kunt ook kiezen voor de normale lipvergroting techniek. Ook daar zitten veel voordelen aan. Soms wordt er een mix gebruikt van allerlei methodes die u het beste en mooiste resultaat zullen geven. Alle lippen zijn tenslotte anders van vorm, formaat, kleur en dikte! Dat is maar goed ook, anders zouden we er allemaal maar hetzelfde uitzien en dat is ook maar zo saai!

Wilt u een afspraak maken voor een lipbehandeling? U kunt eenvoudig zelf een afspraak inboeken via ons online boekingsysteem.

Volg Faceland op social media om op de hoogte te blijven van alle updates!

Have a beautiful day!

Liefs,
Dr. Editor