VOORHOOFDSRIMPELS

Bekijk video
Prijs Onbekend
Behandeltijd 15 minuten
Controle 2 - 4 weken
Effect 3 - 4 maanden

Hoe vaker u verbaasd kijkt of uw wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes er op het voorhoofd verschijnen en hoe dieper ze worden.

VOORHOOFDSRIMPELS

Vooral mensen met een sterke gezichtsmimiek spannen hun spieren veel aan waardoor er rimpels in het voorhoofd ontstaan. Ook wanneer de oogleden iets hangen door het ouder worden en u dit compenseert door de wenkbrauwen op te trekken kunnen er rimpels ontstaan. Het is afhankelijk van uw huidtype of u te maken krijgt met veel fijne, oppervlakkige lijntjes, of met een kleiner aantal diepere lijnen.

Het ontstaan van de fijne lijntjes en rimpels op het voorhoofd is een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. Het proces kan worden verergerd door blootstelling aan de zon, stress, roken of andere eet- en leefgewoonten die niet bijdragen aan een goede huidkwaliteit.

WAT GEBEURD ER TIJDENS EEN BEHANDELING VAN DE VOORHOOFDSRIMPELS?

De voorhoofdsrimpels wordt geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. De behandeling zelf duurt niet lang, maximaal 15 minuten inclusief het consult.

Tijdens een persoonlijk consult met onze arts kunt u uw wensen bespreken en u kunt zich laten adviseren over de meest geschikte behandeling.

WAAR MOET U OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar u wel op moet letten is dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat u na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht u na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan bent u altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Mocht er tijdens deze afspraak nog een behandeling plaatsvinden, kan het zo zijn dat hier kosten aan verbonden zitten. De arts zal dit altijd met u overleggen.

Klik hier om een controle afspraak in te plannen.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN VOORHOOFDSRIMPEL BEHANDELING?

De kosten van een voorhoofdsrimpel behandeling zijn afhankelijk van het product dat er wordt gebruikt. Bij Faceland werken we met twee merken botuline toxine. Tijdens de afspraak zal de arts u adviseren wat betreft het merk en het kostenplaatje met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen van een voorhoofdsrimpel behandeling.

TWIJFELT U OVER EEN VOORHOOFDSROIMPEL BEHANDELING?

U kunt bij onze kliniek in Antwerpen terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult.