Ik was er bij!

- Dr. Editor
Ik was er bij!

IK WAS ER BIJ TIJDENS EEN BORSTVERGROTING!

Hi,

Afgelopen maandag reed ik ’s ochtends naar Mill. Stiekem was ik best zenuwachtig, want vandaag zou ik bij een borstoperatie gaan kijken!

Faceland heeft een OK complex in Mill, dit ligt in Noord-Brabant. Hier worden alle grote operaties uitgevoerd, zoals een borstvergroting, buikwandcorrectie, liposuctie en noem het maar op.

Nog nooit was ik aanwezig geweest tijdens een operatie, of ben ik überhaupt zelf ooit geopereerd of onder narcose geweest. Ik was dus super benieuwd hoe dit nou precies allemaal in zijn werk gaat.
Je kunt uiteraard op YouTube allerlei video’s opzoeken over borstvergroting operaties, maar het leek mij echt te gek om dit een keer van dichtbij te mogen aanschouwen. En dat was nu mogelijk!

Eenmaal aangekomen in Mill kreeg ik een rondleiding door het complex. De voorbereidingskamer, de uitslaapkamer en de OK. Hierna mocht ik me gaan omkleden, ik moest uiteraard ook een blauw pak aan! Je mag op deze afdelingen namelijk niet komen in eigen kleding, dit heeft te maken met de hygiëne.

Hierna kwam de patiënt binnen in de voorbereidingskamer. Ze werd in bed gelegd en kreeg een blauw OK jasje aan. Alles werd rustig uitgelegd, alles werd nogmaals met haar doorgenomen en het infuus werd aangelegd. Vervolgens werd ze de OK opgereden.

Voor mij begon de spanning toen wel te stijgen, want er ging een operatie plaatsvinden en mevrouw zou hierna wakker worden met haar nieuwe borsten! Ze had er zelf enorm veel zin in en kon niet wachten om lekker te gaan slapen. Eenmaal onder narcose kon de operatie beginnen. Ik keek in eerste instantie vanaf een afstandje mee, maar toen ik zag dat het allemaal enorm mee viel heb ik een stapje dichterbij gezet. De operatie gaat zo vlot en ik vond het zo interessant om te zien. Ik heb gekeken hoe de incisie wordt gemaakt, hoe de pocket wordt klaargemaakt voor het implantaat en hoe het implantaat wordt ingebracht. Na een half uur zaten beide implantaten beide mooi op hun plek en kon de operatie afgerond worden. Het eerste wat ik daarna zei was :”Zo dat viel me alles mee!”

De patiënt werd de uitslaapkamer opgereden en hier kon ze rustig bijkomen uit de narcose. Toen ze eenmaal wakker was, was ze toch wel enorm benieuwd hoe het er nu uit zag. Ze kreeg een spiegel om het resultaat te kunnen bekijken en wat was ze al blij!

Als je eenmaal volledig bij kennis bent krijg je je postoperatieve BH aan en wordt je weer aangekleed. Als je dan naar het toilet bent geweest, je hebt iets gegeten en je voelt je verder prima mag je naar huis. Je krijgt alle informatie mee die je nodig hebt voor het herstel en dan kan het herstel beginnen!

Al met al een hele bijzondere ervaring voor mij om hier bij te mogen zijn en ook om dit met jullie te kunnen delen. Mocht jij nu interesse hebben gekregen in een borstvergroting of een andere ingreep, je bent altijd van harte welkom bij Faceland voor een vrijblijvend consult!

Heb jij nog vragen naar aanleiding van deze blog? Stel ze hier onder.

Volg Faceland op social media om op de hoogte te blijven van alle deals en lanceringen van de blogpost.

Have a beautiful day!

JOUW ULTIEME BORSTVERGROTING GIDS

Wil jij 50 voor/na foto’s van de borstvergroting met elkaar vergelijken én wil je zien hoe het aantal cc, het type implantaat en de toegepaste techniek tot andere resultaten kunnen leiden? Vul dan in het formulier hieronder je gegevens in en ontvang gratis jouw ultieme borstvergroting gids.